Cześć,
Mam na imię Mateusz, lat 19. Jestem studentem pierwszego roku Finansów i Rachunkowości na WSB we Wrocławiu. W pokera gram od ponad 2 lat i to był tylko i wyłącznie NL Hold'em. Na FTP grałem NL50 SH, a pod koniec NL100 SH.
Po upadku tego roomu moja motywacja do gry znacznie zmalała.
W ostatnich miesiącach zacząłem więcej grać, ale nie odczuwam już tej chęci do gry i ekscytacji jak kiedyś. Dzisiaj miałem całkiem sporo czasu na przemyślenia i doszedłem do wniosku, że dobrze by było wprowadzić zmiany.
Najbardziej ciekawą odmianą wydała mi się omaha. Na jej temat materiałów jest całkiem sporo. Oprócz tego Lechrumski i Destrukt planują wypuścić całą serię filmików i artykułów związanych z tą odmianą.
Jako że moja wiedza na temat Omahy jest zerowa, przez pierwsze dni będę bardzo mało grał, a za to wciągał ogromną ilość artykułów i filmików.
Możecie się ode mnie spodziewać relacji z czynionych postępów. Od czasu do czasu poruszę też temat innych moich zainteresowań- szachów i samorozwoju.
Motywacja jest spora i właściwie to już bym z ogromną chęcią dowiedział się czegoś więcej o tej odmianie. Jednak jako że pora jest późna, uderzam w kimę i od rana przystępuję do pracy