Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Milion w 2 lata : >

916 Posty
195 Użytkownicy
2001 Reakcje
109.8 K Wyświetlenia
Sebkrol
Elite Grinder

zaczał grać limit holdema ;)

Odpowiedz
Cytat
kacper3k
Elite Grinder

full ringi

Odpowiedz
Cytat
smack91
BlackMember

dlatego się piszę łącznie gościu......................

a tak na serio to pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
kejsper
Legacy Member

Napisane przez kacper3k
full ringi

full ringi w 8 kartowa omahe.

Odpowiedz
Cytat
roommate1000 Autor wątku
roommate1000
Oldschool Grinder

Napisane przez smack91

a tak na serio to pozdrawiam

thx, pozniej poprawie, jebana mozilla nie podkreslila =/

Czesc osob pytala sie na skypie o co chodzi, mam zamiar grac caly miesiac tylko i wylacznie plo hu, zobaczymy gdzie mnie to zaprowadzi. Po przegladnieciu bazy wyszlo, ze mam naprawde spoko wr w tych grach i wariancja jest bardzo mala, a jestem zmeczony ciaglym konczeniem miesiaca na -2-+2k pre rb. W tym miesiacu jestem po 18k handow 8k$ pod ev co przy wr 1bb/100 skonczylo sie zjazdem rolla o 1/3.

Odpowiedz
Cytat
kacper3k
Elite Grinder

Napisane przez smack91

dlatego gościa to nie ma znaczenia

Odpowiedz
Cytat
roommate1000 Autor wątku
roommate1000
Oldschool Grinder

Yo!

Połowa stycznia za nami, więc wrzucę jakiś wpis dotyczący tego miesiąca. Jestem z niego bardzo zadowolony pod względem mojego mindsetu. Wariancja kopie mnie po dupie bardziej niz wczesniej a mimo to udaje mi sie zachowac zimna krew i z 90% sesji jestem zadowolony, uważam to za jedna z ważniejszych rzeczy w PLO więc myślę, że jestem na dobrej drodze do zrealizowania planu na obecny rok. Jesli chodzi o moją grę na SH to niewiele zmieniłem w tym miesiącu, od paru dni gram głównie HU, nie sadze zebym byl w stanie calkowicie przerzucic sie na ta odmiane, ale zdecydowanie na chwile obecna bumhunting daje mi mozliwosc szybkiego odbudowania rolla przy stosunkowo latwych grach.

Spoiler

Ostatnio strasznie wpadl mi w ucho ten kawalek

Odpowiedz
Cytat
BloodPet
Poker Player

Szacun, będzie lepiej :D

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez BloodPet
Szacun, będzie lepiej :D

to na pewno, pytanie czy mu zycia starczy by do tego dotrwać :D

Odpowiedz
Cytat
kejsper
Legacy Member

Napisane przez roommate1000
od paru dni gram głównie HU

Czyli jest szansa na 500$. szukac Roommate'a!

Odpowiedz
Cytat
roommate1000 Autor wątku
roommate1000
Oldschool Grinder

Yo!

Kolejny wpis, troche bardziej optymistyczny, miesiac dalej pod kreska, pod ev i generalnie bieda. Udalo sie jednak sporo odrobic. Wpis o nie graniu zdecydowanie mi w tym pomagal, za kazdym razem jak chcialem odpalic sobie na chwile zooma przypominalem sobie ze na starcie jestem 5bi w dupe i skutecznie odstraszalo mnie od brania tego -ev spotu. Praktycznie 80% volumeu to HU, pogralem troche 3-4handed na rushu na plo100 i 200 kiedy chodzilo bo poziom byl mega niski. Ogolnie widac po wykresie ze stoliki 6 osobowe sa dla mnie za ciasne i grajac na szerokich rangeach czuje sie duzo lepiej. Po 2 latach grania w pokera uwazam ze moj mindset jest gotowy na te chujowe momenty kiedy przeciwnik runuje jak bog a ty nie mozesz z tym nic zrobic wiec prawdopodobnie w najblizszym czasie skupiam sie na tej odmianie i buduje rolla.

Spoiler

Wykres wyglada mega sexy, widze ze hu ma tez fajny wplyw na moje zycie codzienne. Moge ogarnac wiecej w domu, przez co dziewczyna nie czuje sie jak pomoc domowa ktora musi zrobic wszystko wokol mnie bo ja nie mam czasu. Znowu zdarza mi sie gotowac a jest to czynnosc, ktora lubie robic. Podoba mi sie to, ze mam w dupie rb wiec nie mam parcia na volume, moge sobie w koncu zrobic dzien zupelnie wolny od pokera i nie ma to wplywu na to czy sie wyrobie z jakims bonusem czy nie. Zaczalem znowu ogladac filmy, bo czasami zdarza sie 20min-1h przestoju w grze, pewnie wroce do czytania ksiazek na co nie mialem czasu od bardzo dawna. Mysle ze granie hu pozwoli mi bez wiekszego stresu zrealizowac zalozenia finansowe na ten rok czyli co najmniej potrojenie wyniku z poprzedniego roku.

Odpowiedz
Cytat
babel92
Oldschool Grinder

:sdrink

Odpowiedz
Cytat

Spoiler

niebieska w końcu nie pikuje w dół :nh

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr
PokerStrategist

Dalej mieszkasz we Lwowie?

Odpowiedz
Cytat
roommate1000 Autor wątku
roommate1000
Oldschool Grinder

tak

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr
PokerStrategist

I jak tam wygląda sytuacja? Bo z tego co widzę w Kijowie toczy się wojna domowa.

Ps.

Odpowiedz
Cytat
roommate1000 Autor wątku
roommate1000
Oldschool Grinder

Jest dosc spokojnie, bylo pare protestow ale raczej nic wiekszego. Wiekszosc ludzi ktorzy chca cos robic w tym kierunku jezdzi w weekendy do Kijowa.

Odpowiedz
Cytat
roommate1000 Autor wątku
roommate1000
Oldschool Grinder

500$ dla tego kto zobaczy mnie w tym miesiacu na zoomie badz regularnych stolach PLO SH. GL chlopaki !

Zawieszam na weekend

Odpowiedz
Cytat
Sebkrol
Elite Grinder

nie szkoda ci rolla na short handed ? ;)

Odpowiedz
Cytat
kejsper
Legacy Member

500$ dla tego kto zobaczy mnie w tym miesiacu na zoomie badz regularnych stolach PLO SH. GL chlopaki !

Zawieszam na weekend

bleeeeeeeeeeeee

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/7084666_2B07719B8B

;)

Odpowiedz
Cytat