+20k w 5c plo którego HM2 nie trackuje, chyba najlepszy 'urlop' w karierze
PiriPAra lepiej przemyśl co napisałeś bo to zdanie jest bez sensu , chyba chciałeś napisać ze zarabiasz wiecej niż Twoja kobieta jest w stanie wydać (przy założeniu stereotypowego utrzymywania kobiety przez mezczyzne i zalozeniu ze kobiety maja jakas nieograniczona potrzebe wydatkow)
Napisane przez Sebkrol
PiriPAra lepiej przemyśl co napisałeś bo to zdanie jest bez sensu , chyba chciałeś napisać ze zarabiasz wiecej niż Twoja kobieta jest w stanie wydać (przy założeniu stereotypowego utrzymywania kobiety przez mezczyzne i zalozeniu ze kobiety maja jakas nieograniczona potrzebe wydatkow)
chyba chciał raczej powiedzieć ,że nie można niestety być oligarchą.
chodziło mi o to ze według niego oligarcha jest sie wtedy gdy zarabia sie wiecej niz Twoja kobieta wydaje, bo tak jak napisal to oligarcha jest prawie kazdy
co to za spocik za 30k??
To co Viktor musi zmienić nazwę bloga na milion w rok a Ty co?? Repusz i milion w miesiąc??
Patrząc na to co się działo parę stron to oligarchą w polsce jest ten kto wydaje 10kpln/month -_-
Napisane przez giuseppePK
co to za spocik za 30k??
To co Viktor musi zmienić nazwę bloga na milion w rok a Ty co?? Repusz i milion w miesiąc??
![]()
Sprawdziłem w bazie, nie miałem żadnego tak dużego spota, największy był jakoś w okolicach 17k, musiałem mieć po prostu dwa-trzy duże poty pod rząd.
Jeśli Viktor zmieni nazwę bloga to ja niestety foldnę, za mało dobrej akcji na 5k+ jest na takie rzeczy, w sumie w tym roku wszystko co zagrałem na 5k-10k to były gierki, których ludzie ze skryptami nie chcieli grać i zoom gdzie fieldy też nie rozpieszczają, mam świadomość tego że wariancje jest dość spora i równie szybko mogę dropnąc tam 100k. Podczas wcoopów spodziewam się sporo akcji na 2k+ i liczę na to że coś uda się ugrać w turku za 25k, później skupię się raczej na graniu z500 do końca roku. Szczerze mówiąc drukowanie hajsu idzie mi tam ostatnio na tyle dobrze, że gdybym nie to, że kocham grać duże poty najlepszą opcją było by granie tylko 500.

Przy godzinówce powyżej 300$/h i niewielkich swingach w stosunku do rolla pewnie była by to najmniej stresująca opcja dla mnie, ale co zrobić kiedy lubię czuć jakieś emocje kiedy leci river -_-
Szanuję taką czerwoną. Pomarańczową też bo aktualnie lecę 12bi pod ev
W sumie cały wykres szanuję.
Napisane przez Daemal
13bb/100 na plo500 zoom![]()
ktoś tam wgl ma większy winrate?
nie mam pojęcia, od jakiegoś czasu z500 nie jest trackowany, a gry w tym roku są zdecydowanie lepsze niż w poprzednim, z regów z którymi utrzymuję jakiś kontakt i grają z500, jeden reg z grecji ma ev10bb/100 ale robi dość niski volume.
Napisane przez 89deny89
Odejmij cały profit z niebieskiej i wtedy będzie realny wr![]()
nie, jeszcze trzeba dodać spoty, które usunąłem z bazy
pfff nl500, niech spróbuje zaregowanego i zamurowanego nl2, nie od dziś wiadomo, że im wyżej tym łatwiej!