Napisane przez hard2burrn
Gratki :fdrink
klasyk z fify :fuckyeah zagadka: który rocznik?
99:P
klasyk z fify :fuckyeah zagadka: który rocznik?
99:P
Napisane przez lekarz20
klasyk z fify :fuckyeah zagadka: który rocznik?99:P
2002
wild guess haha
Moze nie do konca bo mocno kojarze, ale tyle tych fifek było
wtf does that mean agent!?
Chyba co miesiąc (?) jest turniej EA w nowej fife, zaczynasz w 1/8 i ogień... no kurwa rozniosłem ich! :sdrink
Chyba jest 2000, to była ta sama, w której można było kodami przywołać UFO na mecz, pioruny zabijały zawodników itp
Napisane przez Urbi23
Chyba jest 2000, to była ta sama, w której można było kodami przywołać UFO na mecz, pioruny zabijały zawodników itp![]()
jak dobrze, że kupiłem pierwszy komputer w 2002 - w innym wypadku mógłbym mieć spieprzone dzieciństwo
Fifa 99. Brawo lekarz :fdrink
W jakiejś wersji można było też uciekać przed sędzią jak chciał dać kartkę, ale nie pamiętam w której. Any guesses? .. żart nie będę spamował o fifie w PLO
pzdr
Fifa 99. Brawo lekarz :fdrinkW jakiejś wersji można było też uciekać przed sędzią jak chciał dać kartkę, ale nie pamiętam w której. Any guesses? .. żart nie będę spamował o fifie w PLO
![]()
pzdr
mozesz spamowac, mi to nie przeszkadza
btw, jezeli ktos jest chetny na meczyk jakis w fifa12 na xbox live to niech zarzuci nickiem
plo: stoliki w sobote kolo 11 przed poludniem byly o wiele lepsze niz te w niedziele, ludzie popili i śpią czy co?
Still running like shit, mam nadzieję że nie zbustuje. Byle do 2giej supernovy i bonus mnie poratuje
10BI zjazd w urodziny ♠_thumbsup: W tym miechu poki co 15BI pod EV, ile to jeszcze bedzie trwalo ♠_cry:
to musiała być jakaś gruba impreza urodzinowa, bo u mnie pozamykali wszystkie sklepy
Napisane przez whiler
to musiała być jakaś gruba impreza urodzinowa, bo u mnie pozamykali wszystkie sklepy![]()
haha yup, rodzice mieli dobry timing ♠_thumbsup:
Wykresik:

:challenge
Mission: survive.
Codziennie ustanawiam nową granicę własnej wytrzymałości, self-improvement for the win!
Sory ale trzeba byc nolifem zeby we wlasne urodziny grac w pokera.
To naprawde smutne.
Napisane przez cARALooH
To naprawde smutne.
ja urodziny traktuje jak normalny dzien i co w tym takiego?
Napisane przez cARALooH
To naprawde smutne.
Sorry, ale trzeba być być ignorantem żeby myślec, że Rocky grindował cały dzień (spójrz na wykres z 2mc gdzie widnieje niecałe 40k rąk), albo być zdania, że nie można świętować innego dnia (albo i cały tydzień).
To naprawdę smutne.
gl Rocky, ciśnij swoje ♠_thumbsup:
Napisane przez cARALooH
To naprawde smutne.
Jeśli lubię to czemu nie ?
Wspóczuje, to musi boleć ja juz nie narzekam nie ma porównania...
Boli choć nie powinno, i ta świadomość też boli
Ale co tam, przezyje ♠_biggrin:
gl Rocky, ciśnij swoje
Thx, wlasnie to zamierzam
Elo.
Widze ze juz PLO25 cisniesz;d
Nie rozumiem czemu nie grasz w nl tylko BI przepierdzielasz w plo?
Nie wiem ile juz na tym straciles ale jesli pokera traktujesz jako zrodlo zarobku to powinienes pewne kwestie przemyslec.
Oczywiscie no offence, ja Bogiem pokera nie jestem tylko zauwazylem ten nonsens