Witam,
do tej pory nie mogłem się przełamać, ale w końcu postanowiłem założyć własnego bloga. Mam nadzieję, że prowadzenie go zmotywuje mnie do intensywniejszej pracy nad grą.
Obecnie studiuję Górnictwo i Geologię na Politechnice Śląskiej, ale mam przerwę do lutego, bo wziąłem urlop dziekański.
Podstaw pokera nauczyłem się w liceum. Mnóstwo wagarów spędziliśmy z kumplami grając holdema. Piękne czasy
Po jakimś czasie trafiłem na tę stronę i dostałem kapitał na FTP. Grałem sitki 9os za 1$, potem za 2$.
Patrząc z perspektywy czasu poziom na micro był żałosny i przy odrobinie chęci można było niezłe pieniądze wyciągać. Do tego fajne promocje i rb od PS, ale niestety wszystko co dobre kiedyś się kończy
Po czarnym piątku grałem niewiele i z przerwami, głównie na NL5. Holdem zaczął mnie nudzić i zainteresowałem się omahą.
Obejrzałem kilka filmików z akademii PLO i zacząłem próbować sił na PLO2. Dosyć szybko udało się zrobić rolla na PLO5, gdzie gram do teraz. Przez kilka tygodni gościłem na PLO10, ale swingi zmusiły mnie do zejścia niżej.
Moim celem jest zrobienie rolla i bycie wygrywającym graczem na PLO50. Wyżej póki co nie mierzę, bo z moim zapałem do gry bywa różnie.
Jakieś podstawy ogarniam, ale jeszcze mnóstwo pracy przede mną.
Póki co zamierzam zamieszczać tutaj wyniki i ewentualnie jakieś ciekawsze ręce.
Pozdro