„Blog to potężne narzędzie autopromocji. Rzecz w tym, aby podnieść swój status z pozycji „nikogo” do pozycji kogoś, kto uważany jest za autorytet w branży. Warto więc publikować wskazówki i sztuczki oraz pomocne poradniki, które naprawdę zademonstrują, że naprawdę wiemy, o czym mówimy”
xxx
---
Cześć, Witam Cię, tym razem bardziej oficjalnie po 1.5 roku spędzonym na Pokerstrategy.
Mam na imię Jacek i jestem młodym Wrocławianinem. Mieszkam razem z piękną kobietą
Która za niecały miesiąc zostanie moją żoną. Więcej informacji będzie się pojawiać w sekcji „ O tobie i o Mnie” od czasu do czasu
---
Mam zamiar poprowadzić tego bloga w specyficzny sposób, nie wszystkie tematy będą czysto pokerowe jednak bardzo lubię tą społeczność, więc zdecydowałem się pisać tutaj.
O czym będzie blog?
O Tobie i o Mnie – czyli coś w czym czuje się mocny ♠_cool: , o Pokerze w moim wydaniu czyli wspinaczce po No-limitach i inwestycjach, konkretnie, czemu mam te akcje i co z nimi planuje zrobić
Dzięki temu zawsze będziesz miał ubaw z mojego portfela.
Dlaczego zacząłem pisać bloga?
Żeby dać coś z siebie tej społeczności
Bierność jest dla mnie najgorszym nawykiem, więc z tego miejsca cię zapewniam, czytając tego bloga staniesz się na pewno mądrzejszy, być może spojrzysz na swoje otoczenie inaczej, być może będziesz lepiej inwestował pieniądze, będziesz lepszym człowiekiem, może zobaczysz po moich rozdaniach czemu przegrywam/wygrywam i dasz coś od siebie, rozwijając forum.