Witam, zauważyłem że wiele osób tutaj zakłada bloga głównie po to by poprawić głównie mindset, ja również mam z tym ogromne problemy, wiec liczę że mi też to pomoże.
Coś z życia
Mam na imię Daniel, mam 18 lat, poza pokerem moją największą pasją jest hip hop,
Z rapem kręcę się cale życie lecz pisze wersy od 2 lat czyli w maju 2010 r.
Jeśli ktoś chciałby odwiedzić mój kanał na YouTube to dodaje link
http://www.youtube.com/user/SoyZabrze?feature=mhee
Teraz czas na Pokera...
Przygodę rozpocząłem około pięciu lat temu oczywiście na pley money, następnie graliśmy z przyjaciółmi w pięciogwiazdkowej piwnicy, wiadomo początki były trudne, jakiś czas później brat rozpoczął przygodę z pokerem a ja razem z nim, wziąłem się za aktywna naukę przeczytałem sporo poradników, wszystko było na najlepszej drodze do zostania "profesjonalnym pokerzystą" jednak jak zwykle czegoś brakowało, największe problemy miałem z psychiką, ilekroć nie wpłaciłem pieniędzy, jak już wszystko pięknie szło, dopadał mnie tilt i zamiast grać NL2 grałem NL25 jak nie wyżej... oczywiście zawsze mój BRM składam się z jednego BI :/ Jak zwykle się zerowałem i na jakiś czas przestawałem grać. Rok temu wpłaciłem 300 zł, grałem sobie spokojnie a mój bankroll codziennie się zwiększał aż po tygodniu wynosił aż?
700 zł, wtedy moje plany dotyczące pokera legły w gruzach, dopadł mnie tilt i w kilka rozdań mój bankroll wrócił do stanu początkowego, stwierdziłem że z moją psychika w kilka dni przegram całość, więc wypłaciłem 300 zł i ładnie się pożegnałem z marzeniami, ostatnio dowiedziałem się o blokadzie limitów na P*, stwierdziłem że to może mi pomoc, jednak już dużo zapomniałem i tak naprawdę muszę zacząć się na nowo uczyć, W zeszłą niedziele wpłaciłem 100 zł żeby pograć, i wciągnąłem się na nowo. mam nadzieje że blog skłoni mnie do nauki ponieważ p[o rozegraniu 40 000 rozdań w 8 dni gdybym nie miał Bonusu był bym Break even.
Wykres

Stan Bankrolla: 49.6 $
a na Koniec mój klip