Przejdź do forum
Zostać Poker Pro, r...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zostać Poker Pro, realne? Zoom NL2 SH

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
159 Wyświetlenia

Witam, zauważyłem że wiele osób tutaj zakłada bloga głównie po to by poprawić głównie mindset, ja również mam z tym ogromne problemy, wiec liczę że mi też to pomoże.

Coś z życia :)
Mam na imię Daniel, mam 18 lat, poza pokerem moją największą pasją jest hip hop,

Z rapem kręcę się cale życie lecz pisze wersy od 2 lat czyli w maju 2010 r.
Jeśli ktoś chciałby odwiedzić mój kanał na YouTube to dodaje link
http://www.youtube.com/user/SoyZabrze?feature=mhee

Teraz czas na Pokera...
Przygodę rozpocząłem około pięciu lat temu oczywiście na pley money, następnie graliśmy z przyjaciółmi w pięciogwiazdkowej piwnicy, wiadomo początki były trudne, jakiś czas później brat rozpoczął przygodę z pokerem a ja razem z nim, wziąłem się za aktywna naukę przeczytałem sporo poradników, wszystko było na najlepszej drodze do zostania "profesjonalnym pokerzystą" jednak jak zwykle czegoś brakowało, największe problemy miałem z psychiką, ilekroć nie wpłaciłem pieniędzy, jak już wszystko pięknie szło, dopadał mnie tilt i zamiast grać NL2 grałem NL25 jak nie wyżej... oczywiście zawsze mój BRM składam się z jednego BI :/ Jak zwykle się zerowałem i na jakiś czas przestawałem grać. Rok temu wpłaciłem 300 zł, grałem sobie spokojnie a mój bankroll codziennie się zwiększał aż po tygodniu wynosił aż? :P 700 zł, wtedy moje plany dotyczące pokera legły w gruzach, dopadł mnie tilt i w kilka rozdań mój bankroll wrócił do stanu początkowego, stwierdziłem że z moją psychika w kilka dni przegram całość, więc wypłaciłem 300 zł i ładnie się pożegnałem z marzeniami, ostatnio dowiedziałem się o blokadzie limitów na P*, stwierdziłem że to może mi pomoc, jednak już dużo zapomniałem i tak naprawdę muszę zacząć się na nowo uczyć, W zeszłą niedziele wpłaciłem 100 zł żeby pograć, i wciągnąłem się na nowo. mam nadzieje że blog skłoni mnie do nauki ponieważ p[o rozegraniu 40 000 rozdań w 8 dni gdybym nie miał Bonusu był bym Break even.

Wykres

Stan Bankrolla: 49.6 $

a na Koniec mój klip :)

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wczoraj udało mi się rozegrać 4 k rąk, sesja była dość niezwykła
po pierwszym tysiącu, osiągnąłem wynik + 16 dolarów, jednak coś się musiało popsuć :/ przez kolejne rozdania kompletnie nic nie wchodziło... dawno nie miałem czegoś takiego, gdzie w 90 % rozdań magiczny river przekładał szale zwycięstwa na moją niekorzyść, ostatecznie wyszedłem 10 dolarów do przodu więc nie ma co narzekać, jeszcze nie całe 200 pkt i osiągnę złoty status, wtedy konkretnie wezmę się za naukę.

Wykres

Rozdanie dnia :)
Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.01/$0.02 No-Limit Hold'em (6 handed)

Known players:
[tg]BU$2.00:///////;SB$0.91:///////;BB$1.00:///////;MP2 (Hero)$4.82:///////;MP3$7.88:///////;CO$2.19:///////;[/tg]

Preflop: Hero is MP2 with Q:d, Q:h.
Hero raises to $0.04, MP3 folds, CO raises to $0.06, 3 folds, Hero raises to $0.24, CO calls $0.18.

Flop: ($0.51) T:c, 3:h, 2:s (2 players)
Hero bets $0.38, CO raises to $1.95(All-In), Hero calls $1.57.

Turn: ($4.41) 7:h (2 players)

River: ($4.41) 6:s (2 players)

Final Pot: $4.41.
Results follow:

Hero shows a pair of queens(Q:d Q:h).
CO shows a straight, ten high(9:d 8:c).

CO wins with a straight, ten high(9:d 8:c).

Bankroll: 59.95 $

Odpowiedz
Cytat
EitiPrieLeur
Oldschool Grinder

Siemanko,
cos tu cicho:( pisz dalej i wiecej. Bardzo fajny blok. Bede zzagladal od dzisiaj regularnie i mam nadzieje ze pojawia sie nowe wpisy!

Pozdrawiam
edit:
Nuta MALINA

Odpowiedz
Cytat
repoorTer
Oldschool Grinder

propsy za rapsy, gl

Odpowiedz
Cytat