Zakładam drugiego bloga, żeby przeanalizować bardziej swoją grę i nie tylko, ale po kolei.
Najpierw odnośnie pokerowych rzeczy, to gram obecnie piątki na starsach (3 stoliki) i partypoker dwójki (3 stoliki). Sesje zamierzam grać wieczorem, gdy czas mam na to zarezerwowany tak w przedziale 1-2 godzin. Pracuje z free poker database, co pozwala pomóc w analizie. Co kilka dni/tydzień postaram się jakieś podsumowanie dać w postaci wykresu z gry na ps. Jakieś ręce do dyskusji będą się pojawiać, również moje przemyślenia.
Założeń finansowych względem gry nie będę narazie robił, wolę się skupić na poprawie i doskonaleniu mojej gry póki co.
Dzisiaj rozegrałem trochę rozdań z plusem, starałem się podejmować dobre decyzje, choć muszę zwrócić na pewne elementy.
Otworzyłem skrzynkę dzisiaj i jak zobaczyłem flagę rosyjską po otwarciu, myślę sobie: wtf? Dopiero sprawdziłem później, że jakiś challenge z tym związany zrobili. Puszczałem też deala dwa razy dzisiaj, bo ktoś niedługo pewnie trafi jackpot, udało się raz trafić fulla dzisiaj, więc też wpadło kilka dolarów.
Później jeszcze wrzucę kilka rąk do analizy z dzisiaj granych na ps.
Z rzeczy poza pokerowych też się chcę skupić na doszkalaniu umiejętności związanych z informatyką (konkretniej to programowania i diagnozowania i usuwania problemów z software i hardware, bo też mnie to interesuje). Też po krótkiej przerwie chce wrócić do treningów i myślę skorzystać trochę z tego planu:
https://www.bodybuilding.com/fun/brock_lesnar_training.htm
przy odpowiedniej diecie, rozpisałem sobie część produktów, jakie mają wartości odżywcze i ilość kalorii.
Znacznie lepsze odczucie jest jak się człowiek dobrze rozrusza, uprawiając jakąś aktywność fizyczną.