Potrzeba założenia bloga ciągnie się za mną od kilku dni (tygodni?). Dla świętego spokoju po prostu spróbuję go założyć i poprowadzić. Co z tego wyjdzie.... nie wiem :thinking:.
Obecnie studiuję na ostatnim roku studiów menedżerskich :milord:, pracuję na pół etatu
(to jednak jest możliwe :f_drink:) i wracam do gry w pokera po rocznej przerwie :happy:. Ostatnio grałem głównie FR zoom. Najdalej doszedłem do NL25. Teraz na spokojnie ogarniam się z SH zoom - póki co NL2 bo nie chce mi się wpłacać milionów zielonych, nie mam presji wyniku (hajs się zgadza na etacie
) i traktuję to jako alternatywę dla bezproduktywnego napieprzania w gry z lat 90' (pozdro dla mojego laptopa
). Może z wygranych za jakiś czas (kilka lat or sth) kupi się nowy sprzęt i wtedy oleję tego bloga żeby strzelać gole w FIFIe :f_drink:, albo zabijać potwory w wiedźminie :pcuser:.
Nie będę się jakoś szczególnie spinał, tak więc nie będzie to kolejny blog z serii "eNeL 2 niedoprzyjścia"... sory
Póki co to tyle. Nie chce mi się więcej pisać, bo i tak już za dużo czasu mi to zajęło :rage:.
Mam tylko dwie prośby!
Prośba numer 1:
Polecicie jakieś filmy dla SH zoom, przy których nie zasnę? (sory Rusher, Tobie podziękujemy :P)
Prośba numer 2:
Oddam klucz do PT4 w zamian za HM2