dojdz do -400 i skoncz to;D
nie moge skonczyc, albo sie wyzeruje albo gram dalej.
odbilem troche. teraz jestem -175$. NIEZLE JAZDY !!
Tyb3r napisał
Skończ teraz bo się wyzerujesz.
mialem 30 BI na poczatek wiec nie powinienem sie wyzerowac, zreszta ciagle dostaje bonusy uwalnianie wiec kolo 35BI bedzie.
teraz jestem -10Bi bo -200$
generalnie poziom nie jest jakis super wysoki, ale faktem jest że jest duzo wyzszy niz na NL50. Fish ponad 50 PVP nie ma prawie wcale. Rozegralem juz prawie 3k handow i spotkalem jednego moze dwohc takich typow.
kurwa tylko czemu zawsze jak wchodze na nowy poziom to mam zjazd ponad 15 BIów!!!!!
oo juz zamiatam nowe dna, znow polowe bankrolu nie mam
trzeba wrzucic na luzz i sie cos pouczyc. nie wiem ciagle jak ja przejebalem tą kase. Wszysktko robilem jak trzeba niby a i tak wtopa
chce Wam powiedzieć, że od ostatniego wpisu rozegrałem nastepne 3 tys rąk i jestem już prawie na zero z NL100
ufff Te swingi na nowych lvl są miażdżące i nikomu nie życze takich początków jak ja miałem. Dobrze, że na Nl200 już sie nie wybieram, bo ciekawe jakiego tam liścia bym dostał na wstępie.
btw. kumpel nie dostał kasy na pokerstars (odmówili przyjęcia 50$ startowych z PS
) i pyta sie gdzie mu polecam grać SSS. Poleciłem mu Mansion, mimo ze wszyscy ipoker rommy jadą ostro. Co byście Wy polecili (prócz party, Fulltilta, P*) na poczatek na SSS, zeby sobie chlopak spokojnie doszedl do 1,5k $ ? najlepiej typy poparte swoim doświadczeniem.
Pozdro
inspired by^ Staind - So Far Away.mp3
powiem Wam ze wdechy i wydechy troche pomagają. Ale ogolnie to mnie zmiażdżyli dzis. Pocieszam sie tylko ze zadnego tiltu nie zrobilem, ale i tak przewalić 4 razy KK z rzedu i kilka razu QQ i JJ to jest ból..
Stary, no nie nadajesz się do tego ♠_grin: za dużo nerwów
Zejdź sobie na jeden dzień niżej, pograj spokojnie 4 stoliki, tłumacząc sobie każde zagranie, a badbeaty kwituj ironicznym uśmiechem
Urbi23 napisał
Stary, no nie nadajesz się do tego ♠_grin: za dużo nerwów
cieszy mnie to ze zawsze moge znaleźc wsparcie wśród forumowiczów
kurna trafiam seta ze stackiem 36$ AAA ale nie kur.. bo pula 80$ idzie do Pana któremu w ostatniej karcie dochodzi strit
ok. koncze dzis sesje. -285$ z -5$ 5 godzin temu... -14 BI a wszystko sie zaczelo od 4 KK wtopionych z rzedu (no tutaj zamiast 4 w tył powiniem być conajmniej 3 do przodu), plus jeszcze na koncu ta pula 80$ (zamiast 35 $ w tyl powinniem być 80 $ w przod. gdyby nie te "gunshoty" (4xKk i to na końcu) to byłbym na zero, no ale co zrobić..
gram dalej NL100. mam koło 400$ więc jeszcze 20 BI plus ze 2 które sie uwolnią z bonusa. Mysle ze seria 36 BI sie mi raczej nie przytrafi. No i ciągle wyrabiam MPC które pod koniec miesiąca mam nadzieje ze dadzą ok. 1500$ o ile nie zbankrutuje wczesniej.
.
siadam zaraz do stołów ale przed chwilą czarny kot 300 metrów przed domem mi przebiegł metr przed prawą nogą, wiec nie czuje sie zbyt komfortowo.
Jeszcze dziś egzamin oblałem, ale łatwy to on nie był (kobieta solidnie przyłożyła się żeby nas ujebać). ogolnie dzisiaj hujowy dzień jak dla mnie, ale może poker to odmieni
Ja to tego SSS cisne na NL10, w miare spokojnie, i to tez kurde przegralem dzis z majac KK z kolesiem co mial Q9 lol
wszedl mu kolor.
Ale zauwazylem masakre jak stolik samych TAGow jest, zwracasz uwage na wybor stolikow ? Kurde sam teraz przy SSS i grajac 4 stoly mam takie zachwiania, czasem sie wkurzam ale od razu twoj blog mi sie przypomina
mbak85 napisał
Ja to tego SSS cisne na NL10, w miare spokojnie, i to tez kurde przegralem dzis z majac KK z kolesiem co mial Q9 lolwszedl mu kolor.
Ale zauwazylem masakre jak stolik samych TAGow jest, zwracasz uwage na wybor stolikow ? Kurde sam teraz przy SSS i grajac 4 stoly mam takie zachwiania, czasem sie wkurzam ale od razu twoj blog mi sie przypomina![]()
najgorsze zachwiania sa jak przechodzisz na nowy limit. Z poczatku nie mozesz uwierzyc ze moga byc tak mocne swingi, mimo ze teoretycznie sie na to przygotowujesz.
a jesli chodzi o dobór stołów to podstawa przy grze SSS -> wybieraj te z najwieksza widocznoscią flopa (na NL10 powinno byc ponad 30%). Na Nl100 minimum widocznosc fklopa to jest 15%, na NL50 - 20% a Nl20 - 25%. Tak gram na Mansionie, nie wiem jak jest na innych platformach.
NumberOne1 napisał
najgorsze zachwiania sa jak przechodzisz na nowy limit. Z poczatku nie mozesz uwierzyc ze moga byc tak mocne swingi, mimo ze teoretycznie sie na to przygotowujesz.a jesli chodzi o dobór stołów to podstawa przy grze SSS -> wybieraj te z najwieksza widocznoscią flopa (na NL10 powinno byc ponad 30%). Na Nl100 minimum widocznosc fklopa to jest 15%, na NL50 - 20% a Nl20 - 25%. Tak gram na Mansionie, nie wiem jak jest na innych platformach.
Ooo thx za info
Ale przyznam, że oglądalności flopa powyżej 30 to praktycznie nie ma , chyba ze SH .. Pewnie dlatego generuje zyski tylko wchodząc na Beginners.. Szkoda że bonusu nie dałem na everest poker , teraz już za późno.
Cóz bede musial bardziej pilnowac stolow