chce w to grać wpisy w tym temacie sa porozrzucane po całym forum tak że już sie pogubiłem
wiem że ipoker wiem że nie ma huda wiem że softy nie wytrzymuja że problemy z wypłata /poker770np/ i tyle
no i zakładam wątek ,może coś z tego bedzie ,można pisać wszystko ale o speed poker
na poczatek jaki room wybrać
poker770 czy WH
bede zaczynał od nl5sh
Napisane przez marszp81
gra ktoś 10 stołów speed?
To chyba niewykonalne. Przy 10s dostępnego czasu trzeba grać jak robot bez myślenia.
przyznaje,to była lekka prowokacja,przynajmniej poznałem kilku facetów grajacych speeda, co do ilosci stołów to moje zdanie jest takie że każdy gra ile chce:)
i wszystko, 10 to
napiszcie jak radzicie sobie bez statów czy graczy jest na tyle że po jakims czasie tych statów nie potrzeba ,mowa o regularnych
i jeszcze jedno,doradźcie WH czy 770????
a przy okazji- ile raku zapłace grając powiedzmy 4 stoły na 1h,bez przerwy-nl5,10sh
Zapłacisz jakieś 7.5$ na 4 stolikach na nl5 w godzinę. Zależy jeszcze od akcji, ale średnio mi tak wychodzi stylem 20/16.
No i ogólnie młyn straszny na tym speedzie bez huda. Sobie analizowałem przeciwników na podstawie bazy danych znalazłem takich typów co na większej próbce mieli 2% preflop raise. Bez statystyk to takie nity mogą się łatwo kamuflować.
Znam sporo takich świrów co sie wyblindują do zera ale bez AA/KK nie wejdzie ci w rozdanie cymbał jeden z drugim. Gosć ma tam te swoje 10bb w stacku ale jak daje raise to wiadomo że jestem do tyłu z moim AK
dzięki robal,ale to super, kurde wszyscy po rb jadą?
evLeisure a nie wiesz kiedy HM zadziała ,kurde chociaż jedna linijka,no cóż mam HM
niedługo zaczne,jak to jest to co rush to mi pasi
W HM nie istnieje takie coś jak support. Nie naprawiają w nim bugów to tym bardziej nie wprowadzą czegoś nowego... Nie rozumiem ludzi którzy jeszcze korzystają z HM'a, a tym bardziej jeśli jest to dwójka.
evLeisure- no nie wiem,nie używałem PT,ale z tego co wyczytałem na forum to HM górą ,co do dwójki to też tylko z forum że nie udana,ja sie nie znam dla mnie ważne żeby podstawowe staty pokazywało i tyle, no i jakąs analize żeby można po sesji zrobić i oki,gram przecież mikro.
robal123 -na razie to mi sie nie zgadzaja twoje wyliczenia,ale zagrałem krotka sesje i na 3 sstolikach i zapłaciłem 3 raku przy 700 rękach
i tu mi cos nie pasi bo na pewno grałem wiecej,zreszta to nawet nie próbka,co do gry na tej karuzeli to niezły ubaw,strasznie mi statów brakuje,ludzi nie znam ale soft dał 3 stacki wiec usne prawie spokojnie,prawie bo po prostu szła karta ,damy dzisiaj górą-3razy>AK,zobaczymy dalej
dla mnie najważniejsze że spoko ogarne 4 stoły wiec troche tego bedzie
robal123 -albo mi źle HMchodzi albo cos nie tak,teraz rozegrałem sesje 1h na 4 stołach na kilkanascie minut dołożyłem piaty i HM pokazuje mi że zapłaciłem 2,46 raku przy 881 rekach nl5 sh poker770:) pełne info,sugeruje sie Twoimi 7,5 $raku może grasz wyżej?
Czy mi sie zdaje, czy Ty wlasnie narzekasz, ze poker room pobiera Ci (Twoim zdaniem) za mala prowizje?
To wszystko zalezy od stylu gry, moze Ty rzadziej grasz AI/ogladasz flopy. Kazdy ma swoj styl
narzekam?? odwrotnie,troche mnie martwiło to 7,5$ bo to dosc dużo po przeliczeniu,no właśnie'przeliczenie mało precyzyjne/delikatnie/brak ilosci rąk,co do stylu,to gram agresywniej niz kolega robal,aleeee,soft mnie polubij i daje ,kolejna sesyjka 1h na plusik 300bi ,grałem 6 stolików ale nie odpaliłem importu w HM I KICHA ,zasiadam ponownie,relacja po 1h
pozdro
jednak przyszła korekta ,no cóż 2 stacki w tył ,króli pre nie zrzuce :)oki 6 stolików ogarniam, z rakiem to robal sie pomylił ,jednak na 7,5$ trzeba ok4k rąk,ale tyle o raku,brak statów mi doskwiera ,przyzwyczaiłem sie a przy 6 stolikach trudno zapamietac kto jest kto,gram za ostro bedzie korekta, mniej 3betów i nie bronic tak blindów ,na pozycji zawęzić range i bedzie oki, niestety niezbyt wiele "finezji" w tej odmianie ,na zoomie można już troche pogłówkować