Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

sickpastor's lounge

3,016 Posty
343 Użytkownicy
0 Reakcje
252.2 K Wyświetlenia
piecykowy
BlackMember

nie od dziś wiadomo, że marinero lubi sobie po napierdalać za plecami :)
w sumie to nie dziwię się już, dlaczego szuka ludzi na forum żeby spędzić z nimi sylwestra :rolleyes:

kocham cie :*

Odpowiedz
Cytat
marinero36
Elite Grinder

Napisane przez piecykowy
w sumie to nie dziwię się już, dlaczego szuka ludzi na forum żeby spędzić z nimi sylwestra :rolleyes:

Haha, no nie mam znajomych i całe moje życie to te forum, bo napierdalam cały dzień w poksa, żeby zrobić 200kh/month i być jak piecykowy

:*

Odpowiedz
Cytat
repoorTer
Oldschool Grinder

Napisane przez kozak5678
Grabbed by Holdem Manager
...
chodzi o ten outplej? ladnie rozdajesz trooperos kase :)

Buduje FutureEV !;d

Odpowiedz
Cytat
piecykowy
BlackMember

Napisane przez marinero36

Napisane przez piecykowy

Haha, no nie mam znajomych i całe moje życie to te forum, bo napierdalam cały dzień w poksa, żeby zrobić 200kh/month i być jak piecykowy

hahaha 200kh nigdy nie zrobiłem, a 150k jak grałem zooma na 8 stołach mozna bylo zrobic w 15 dni po 7h/dzień i można wszystko pogodzić
sory, ale jak dla mnie sylwester to taki dzień, który spędza się raczej ze znajomymi

Odpowiedz
Cytat
marinero36
Elite Grinder

Napisane przez piecykowy

Napisane przez piecykowy

hahaha 200kh nigdy nie zrobiłem, a 150k jak grałem zooma na 8 stołach mozna bylo zrobic w 15 dni po 7h/dzień i można wszystko pogodzić
sory, ale jak dla mnie sylwester to taki dzień, który spędza się raczej ze znajomymi

Nie chce spamować bloga pastorowi, ale nie rozumiem o co do mnie bijesz teraz? O to, że wypowiedziałem się w temacie o sylwestrze, że nie mam planów póki co? I na tej podstawie stwierdzasz, że szukam jakiejś imprezy z ludźmi z tego forum? Haha, na tym forum, to już się ludzie do wszystkiego przypierdalają powoli :D

Odpowiedz
Cytat
piecykowy
BlackMember

Napisane przez piecykowy

Napisane przez piecykowy

Nie chce spamować bloga pastorowi, ale nie rozumiem o co do mnie bijesz teraz? O to, że wypowiedziałem się w temacie o sylwestrze, że nie mam planów póki co? I na tej podstawie stwierdzasz, że szukam jakiejś imprezy z ludźmi z tego forum? Haha, na tym forum, to już się ludzie do wszystkiego przypierdalają powoli :D

hahahha jak narazie to ty sie do wszystkich przypierdalasz na tym forum :D :facepalm:
okej .. 3m sie trollu :*

sory pastorek

Odpowiedz
Cytat
roommate1000
Oldschool Grinder

marinejro, to ile placisz za kolegow na sylwestra ? Znalazl bym pare osob, mozemy sie dogadac ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

nei wiem o co chodzi bo za bardzo nie widzę na oczy, ale fajna zabawaa

Odpowiedz
Cytat
kaczuba
Oldschool Grinder

pastoro, a co się stało z twoimi planami napierdalania ileś tam volume o których pisałeś kilka(naście) tygodni temu, żeby zdobyć jakiś tam pułap VPP? nie widziałem, żebyś pisał o zmianach planów, czy może przeoczyłem jakieś posty albo po prostu przestałeś wtedy opisywać swoje pokerowy ruchy ?(

pzdr :sdrink

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

za mało piszę, za dużo piję

anywayz zmieniłem tryb na quality >>> quantity w momencie napeirdalania sh / hu

Odpowiedz
Cytat
fenekzgavry
Elite Grinder

A pierdolę, szkoda bana na przerzucanie się gównem. :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Grinder23
Elite Grinder

Napisane przez kaczuba
pastoro, a co się stało z twoimi planami napierdalania ileś tam volume o których pisałeś kilka(naście) tygodni temu, żeby zdobyć jakiś tam pułap VPP? nie widziałem, żebyś pisał o zmianach planów, czy może przeoczyłem jakieś posty albo po prostu przestałeś wtedy opisywać swoje pokerowy ruchy ?(

pzdr :sdrink

ELO w LoLa sie samo nie wbije, sry bro.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

kac

dobre na kaca

sesja też

gram cały czas to samo

tylko że więcej piję :D

Odpowiedz
Cytat
Chester20o
Elite Grinder

kac

+1

gdzieś wczoraj mózg zgubiłem

Kiedy wbijasz do Wro mordo?:)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

może za tydzień na spontanie :D

Odpowiedz
Cytat
roommate1000
Oldschool Grinder

Dziwne ze na kacu torbisz, chlanie daje +100 do dobrego runa...podobno...tak mowia u chestera na blogu ;) Moze ciagle za malo tankujesz ?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

właśnie jak nie tankowałem to było busto, wracam aktualnie non stop grając na kacu sesje

Odpowiedz
Cytat
roommate1000
Oldschool Grinder

A ok, nie zauwazylem ze to wykres z calego miesiaca ;) ok, czyli dawka alko jest odpowiednia ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

coraz bardziej kac daje się we znaki

Odpowiedz
Cytat
fenekzgavry
Elite Grinder

Napisane przez sickpastor
może za tydzień na spontanie :D

Cześć.