nie od dziś wiadomo, że marinero lubi sobie po napierdalać za plecami
w sumie to nie dziwię się już, dlaczego szuka ludzi na forum żeby spędzić z nimi sylwestra
kocham cie :*
nie od dziś wiadomo, że marinero lubi sobie po napierdalać za plecami
w sumie to nie dziwię się już, dlaczego szuka ludzi na forum żeby spędzić z nimi sylwestra
Napisane przez piecykowy
nie od dziś wiadomo, że marinero lubi sobie po napierdalać za plecami![]()
w sumie to nie dziwię się już, dlaczego szuka ludzi na forum żeby spędzić z nimi sylwestra![]()
Haha, no nie mam znajomych i całe moje życie to te forum, bo napierdalam cały dzień w poksa, żeby zrobić 200kh/month i być jak piecykowy
:*
Napisane przez kozak5678
Grabbed by Holdem Manager
...
chodzi o ten outplej? ladnie rozdajesz trooperos kase![]()
Buduje FutureEV !;d
Napisane przez marinero36
Napisane przez piecykowy
w sumie to nie dziwię się już, dlaczego szuka ludzi na forum żeby spędzić z nimi sylwestra![]()
Haha, no nie mam znajomych i całe moje życie to te forum, bo napierdalam cały dzień w poksa, żeby zrobić 200kh/month i być jak piecykowy
hahaha 200kh nigdy nie zrobiłem, a 150k jak grałem zooma na 8 stołach mozna bylo zrobic w 15 dni po 7h/dzień i można wszystko pogodzić
sory, ale jak dla mnie sylwester to taki dzień, który spędza się raczej ze znajomymi
Napisane przez piecykowy
Napisane przez piecykowy
hahaha 200kh nigdy nie zrobiłem, a 150k jak grałem zooma na 8 stołach mozna bylo zrobic w 15 dni po 7h/dzień i można wszystko pogodzić
sory, ale jak dla mnie sylwester to taki dzień, który spędza się raczej ze znajomymi
Nie chce spamować bloga pastorowi, ale nie rozumiem o co do mnie bijesz teraz? O to, że wypowiedziałem się w temacie o sylwestrze, że nie mam planów póki co? I na tej podstawie stwierdzasz, że szukam jakiejś imprezy z ludźmi z tego forum? Haha, na tym forum, to już się ludzie do wszystkiego przypierdalają powoli
Napisane przez piecykowy
Napisane przez piecykowy
sory, ale jak dla mnie sylwester to taki dzień, który spędza się raczej ze znajomymiNie chce spamować bloga pastorowi, ale nie rozumiem o co do mnie bijesz teraz? O to, że wypowiedziałem się w temacie o sylwestrze, że nie mam planów póki co? I na tej podstawie stwierdzasz, że szukam jakiejś imprezy z ludźmi z tego forum? Haha, na tym forum, to już się ludzie do wszystkiego przypierdalają powoli
![]()
hahahha jak narazie to ty sie do wszystkich przypierdalasz na tym forum
okej .. 3m sie trollu :*
sory pastorek
marinejro, to ile placisz za kolegow na sylwestra ? Znalazl bym pare osob, mozemy sie dogadac
pastoro, a co się stało z twoimi planami napierdalania ileś tam volume o których pisałeś kilka(naście) tygodni temu, żeby zdobyć jakiś tam pułap VPP? nie widziałem, żebyś pisał o zmianach planów, czy może przeoczyłem jakieś posty albo po prostu przestałeś wtedy opisywać swoje pokerowy ruchy
pzdr :sdrink
za mało piszę, za dużo piję
anywayz zmieniłem tryb na quality >>> quantity w momencie napeirdalania sh / hu
Napisane przez kaczuba
pastoro, a co się stało z twoimi planami napierdalania ileś tam volume o których pisałeś kilka(naście) tygodni temu, żeby zdobyć jakiś tam pułap VPP? nie widziałem, żebyś pisał o zmianach planów, czy może przeoczyłem jakieś posty albo po prostu przestałeś wtedy opisywać swoje pokerowy ruchy![]()
pzdr :sdrink
ELO w LoLa sie samo nie wbije, sry bro.
Dziwne ze na kacu torbisz, chlanie daje +100 do dobrego runa...podobno...tak mowia u chestera na blogu
Moze ciagle za malo tankujesz ?
właśnie jak nie tankowałem to było busto, wracam aktualnie non stop grając na kacu sesje
A ok, nie zauwazylem ze to wykres z calego miesiaca
ok, czyli dawka alko jest odpowiednia