Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

sickpastor's lounge

3,016 Posty
343 Użytkownicy
0 Reakcje
252.2 K Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez roommate1000
Dla mnie po prostu obv opcja przy jakichs shotach live bylo 'murowanie' sie do puki nie mialem tych 20bi na limit i sensownych readow, imageu i dynamiki z 'regami', wtedy moglem juz sobie walic bluff 3/4 bety z 72o bo przeciez 'polak gra tak tylko asy' :) Ale to juz jest kwestia stylu gry i komfortu. Dla mnie bardziej komfortowe jest po jakims czasie grac agresywnie wiecej spotow bo na regsow mamy foldequity a jak mamy faktycznie mocno to fishka i tak zaplaci ;)

Dla mnie po prostu gram swoje ;) Ready zbieram na bieżąco, grając jak najwięcej handów z pozycją ze słabszymi graczami. Gram b. agresywnie, dzięki czemu m.in. spłacił mi wczoraj koleś największą pulę póki co w życiu - ponad 4k e.

Co do bilansu - położyłem się w kimę po przejściu się przez san remo - prócz strip clubów nie ma tu nic w nocy do robienia po 3ciej w sobotę. Właśnie wstałem i podliczę co i jak.

Fajna sprawa - siedzę na 5/10 siada random koleś. Nie gada po włosku, z jakimiś dwoma kolesiami coś tam ni to hinduski ni to nie wiem co, bełkoczą ;P 2 spoty wygrałem, jakaś izolacja + cbet, jeden cbet/fold vs on. Przechodzi potem koleś na 10/20, ja na innego gościa wkrótce te AQs zbustowałem jak pisałem wczoraj. Koleś wyszedł ze stolika z kilkanaście k e na + z nl2k. Potem taki Polak, którego tu poznałem i grał z nim na stole "wiecie kto to był?", nope "0human0" ^^

Nie wiem co robi na takim micro grając 10/20 e na eff stackach 250 bb+ ale spoko :P

Odpowiedz
Cytat
Rostek42
Oldschool Grinder

Trochę ta twoja wypowiedź nie ma ładu ani składu ...
Kompletnie nie rozumiem o czym piszesz :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Artur8902
PokerStrategist

Napisane przez Rostek42
Trochę ta twoja wypowiedź nie ma ładu ani składu ...
Kompletnie nie rozumiem o czym piszesz :f_cool:

+1

Odpowiedz
Cytat

jakiś update? ;p

Odpowiedz
Cytat
ixinumber1
PokerStrategist

pastor !! sprawdz skrzynke pls, zostawiłem tam troche spamu :D

Odpowiedz
Cytat
HandOnFire
BlackMember

haha pastor pierdoli 3 po 3 xDD std

Odpowiedz
Cytat
fenekzgavry
Elite Grinder

Jemu chodziło o to, że tamten jest Rumunem.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez fenekzgavry
Jemu chodziło o to, że tamten jest Rumunem.

0human0

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr
PokerStrategist
Spoiler

kozak fotka, nie zdziwił bym się jak byś został nowym internetowym memem :D :fdrink

Odpowiedz
Cytat
gaijin69
Oldschool Grinder

DO WANT.

;)

Odpowiedz
Cytat
erefkey
Oldschool Grinder

teraz 'pastor i jego owieczki' brzmi o wiele bardziej klarownie :pokerface:

Odpowiedz
Cytat

cicho na tym blogu już kilka dni ;p jak duży jest ten minus?

Odpowiedz
Cytat
kolanko1990
PokerStrategist

Napisane przez lemon0de
cicho na tym blogu już kilka dni ;p jak duży jest ten minus?

taki że nie mają za co wracać do domu :D

Odpowiedz
Cytat
Dinde
Oldschool Grinder

Siema Pastorr co tam?

Odpowiedz
Cytat
kozak567
Oldschool Grinder

Napisane przez Dinde
Siema Pastorr co tam?

+1

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Yo !

Mam kipisz straszny z przeprowadzkami, czytajcie proszę uważniej oferty ;)

5. rozliczamy się do 7 dni po moim powrocie z tripu ( z uwagi na insta przeprowadzkę z mojego obecnego miejsca zamieszkania ).

minęło 2 dni, mieszkam w 25 % w starym domu, 65 % w pokerchatce, 10% nigdzie.

Aktualnie dotarłem do starego domu, pakuję część rzeczy, dziś myślę wkleję całą tabelkę ze wszystkim tylko jeszcze dane z ipoda dannego muszę wziąć.

o/

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Yo !

Jeden z kawałków, przy których zaszedł epic grind dziś:

Eurotrip...

Ciężko opisać, będę powoli przelewać tu swoje przemyślenia, wspomnienia, zarówno z gry jak i odwiedzonych miejsc / przygód, a było ich sporo.

Co u mnie ? Wracam do std trybu gry, przez swoje leserstwo muszę teraz 7k hands do końca roku / dzień robić.

Kończę przeprowadzkę (równolegle z moimi bambetlami przerzucam cały dom -> rodziców w inne miejsce, jest tego we chuj).

Powolutku sobie pomieszkiwałem w pokerchatce, danny się już ulokował z sotartem, ja zaś na stałe już od piątku. Jestem póki co wielce zadowolony z miejscówki jaką sobie wybraliśmy :)

Rozrosła się moja kolekcja minialkoholi:

Fotki reszty machnę jak zamówimy sprzątanie ^^

Jestem winien relację z tripu, póki co po rozegraniu ~12k hands dziś lekko zmęczony nie chce mi się :P

Grind idzie zacnie, pykła życiówka i mam nadzieję jeszcze dziś trochę poprawić wynik:

Na koniec epicki tune, który również towarzyszył mi dziś na okrągło przy grindzie:

stay tuned

o/

Odpowiedz
Cytat
Nasir99
Oldschool Grinder

gl mate byle tak dalej ;)

Odpowiedz
Cytat
babel92
Oldschool Grinder

wow, really nice graph _thumbsup:

w takim tempie bez problemów osiągniesz swój cel, proud of u :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

niestety kilka kluczowych flipów nie siadło i cooler też się zjawił i zamykam stoły na +$1620, nic to, nie zamknę jeszcze dnia na $2k jak widać ^^

jest plan na dobre volume, ponad 200k hands / msc, śmigam spać, jutro ostatnie pakowanie i w pt już grande najbe

o/

Odpowiedz
Cytat