Witam
Zbliża się nowy rok... Jest to czas zmian. Większość ludzi tak jak i ja chce coś zmienić w swoim życiu. Moim postanowieniem jest zwiększenie nakładu pracy nad grą w pokera.
Zakładam blog-a, ponieważ mam nadzieje, że pomoże mi on w dążeniu do tego celu.
Tutaj liczę na was, ostra krytyka się przyda.
Może opowiem trochę o sobie. Jestem studentem drugiego roku informatyki, studiuję w Koszalinie. Interesuję się pokerem, kiedyś bawiłem się w rysowanie nawet nieźle mi to szło. Myślałem o złożeniu papierów na wzornictwo. Kocham grać w CS-a, niestety „nasz” akademicki serwer nie działa a na innych serwerach to już nie jest ten sam klimat.
Mieszkam w DS-ie, tak, że alkoholu nie bark w codziennym życiu. Z tego powodu oraz zbliżającej się sesji i masy projektów do oddania (nic jeszcze nawet niezaczęte) wpisy mogą być nieregularne.
Pasję do POKERA zaraziłem się od mojego brata, niestety nie jestem tak wytrwały jak on i nie posiadam tyle samo zaparcia, co on. Zacząłem grać w poker pół roku później niż On… Obecnie gram NL10 a On natomiast troszeczkę wyżej NL200 ….
Bardzo żałuję, że pokerowi nie poświęcałem więcej czasu, mam nadzieję, że teraz się to zmieni.
Swój pierwszy kapitał otrzymałem za zdanie quizu na PS, z braku chęci do nauki i do gry nie ugrałem wystarczającej ilości punktów no PP i moje $ zniknęły. Później znalazłem stronę gdzie otrzymałem 50$ za założenie konta na FTP z ich linka. Zacząłem grać SSS niestety nie szło mi za dobrze, więc przerzuciłem się na BSS FR. W tej odmienia czuję się znacznie lepiej i gra jakoś idzie. Niedawno pieniądze z FTP wypłaciłem i przelałem na P* używając kody z PS, aby mieć dostęp do artykułów (P* to całkiem miła platforma tylko punkty VPP na NL10 strasznie powoli lecą).
Hmm myślę, że to by było na tyle w moim pierwszym wpisie.
Dzięki za odwiedzenie, czytanie moich wypocin.
Stan BR na stan dzisiejszy 305$