Witam,
Jestem Kuba i to moje trzecie podejście, nie piszę na starym blogu, ponieważ lubię porządek, lubię mieć wszystko poukładane
No więc trochę o pokerze... Głupi jestem że nie poszedłem w edukację od razu, nie zmarnowałbym miesiąca na marne, miałem Downsing spory, ale można było zminimalizować straty spokojnie. Po tygodniu przerwy, postanowiłem na poważnie podejść do sprawy no i oto jestem... !:)
Mój blog będzie wyglądał tak, że co 7 dni będę robił podsumowanie tygodnia, czyli wykres z okresu ostatnich 7 dni(co czwartek), wklejał przeanalizowane ręce, a codziennie odpowiadał na wasze pytania i wstawiał ciekawe rozdania
Gram od tygodnia, prowadziłem dziennik w Microsoft Word i wstawię teraz wszystkie niezbędne informacje w nim zawarte.
Zasady:
• Przestrzegać BRM, czyli 25BI lvl up, 25BI poprzednich limitów zejście niżej.
• Nie Tiltować.
• Nie grać po przegraniu 5BI podczas sesji
• Gramy według tabeli rąk, z wyjątkami KQs i 22-99
• Robić co 500hands przerwy na analizę rąk i wstawianie do oceny podczas długich sesji
• Nie przejmować się w razie downsingu i zmniejszyć zakres rozgrywanych rąk
• Co 500hands, robić 20 pompek i 30 brzuszków.
• Codziennie rozwiązywać quizy, czytać artykuły szkoleniowe oraz oglądać filmy
Cel na ten miesiąc(wrzesień):
• Rozegrać 9k rąk - zrealizowane
• Osiągnąć bankroll 85$ - zrealizowane
• Oglądnąć serie filmów Crushing NL50.
• Wbić złoty status na pokerstrategy. - zrealizowane
Obecnie mój brankroll to 94,94$ i jak dobrze pójdzie to dziś wskoczę na NL4 !
Wbiłem złoty status, więc mam dostęp do wielu materiałów i mam zamiar to wykorzystać!
Wstawiam podsumowanie tygodnia teraz żeby nie spamować, o 22 zaktualizuje
Tydzień 1 - Podsumowanie.
Tydzień bardzo dobry jak na początek, dużo akcji, bardzo dużo AA-QQ dostaję, jest run, trzeba wykorzystać. Nie odbyło się oczywiście bez głupawek rybek i strat, no ale tak już z rybkami bywa
Dużo nauki, oglądam, czytam, po 500hands robię brzuszki i pompeczki.
Przeanalizowane ręce:

EDIT: Wkońcu! NL4... Od 3h poniewierałem się między 95-99$ i nie mogłem wskoczyć na 100$, ale już jestem na NL4!