Witam wszystkich
Blog, to na pewno coś czego mi brakowało przez ostatnie kilka miesięcy mojej gry i "pracy" nad Nia..
O ile oczywiście oglądanie filmików i klikanie w przyciski można nazwać budowaniem SKILLA
W końcu powiedziałem sobie dość i jak widać postanowiłem zrobić krok naprzód i dzielić się z Wami swoimi przemyśleniami, muzyka i innym stuffem
Nie będę się w jakiś sposób reklamował, nie po to tutaj przecież jestem. Chciałbym w znacznym stopniu poprawić swoja grę, mindset -z tym mam największy problem. Wiadomo że to można poprawić i dojść do poziomu gdzie nie rozdaje się pieniędzy na lewo i prawo. Myślę że może to mieć podłożę w "Małym skillu pokerowym" i dlatego czasem z automatu robię takie rzeczy których się po prostu wstydzę później pokazać publicznie
Myślę że mam dużo do poprawy, widać to po tym że aktualnie gram Nl20. Nie brakuje mi motywacji ! Strasznie motywuje mnie blog "kfasa"
Chciałbym kiedyś odwiedzić chodź dwa kraje Azjatyckie a jak dobrze wiecie ze zwykłej pracy w PL jest to praktycznie nie osigalne.. Jedna osoba powiedziała mi kiedyś ciekawe zdanie "Poker może być najlepsza rzecza która spotkała Cie w zyciu"
Myślę że wystarczy jak na mój "pierwszy raz"
Bedę ustalał sobie tygodniowe cele, żeby łatwiej było mi poprawiać swoja grę i dążyć do lepszego życia
1.Minimum 1200h/day. [8500h]
2.Przeczytać 4 rozdziały książki:
*Barrelowanie
*Wyciaganie zysku z silnych rak
*Lekkie 3betowanie i gra polegajaca na 3betowaniu3.Codzienna analiza spotów powyżej 50bb i wrzucanie tutaj tych problematycznych.
4.Minimum 2 filmiki
5.Gra na 4 a nie na 10 stołach !!
Do następnego !!