Starsy przywitały mnie godnie. Kilka sesji na plus i w zasadzie od kilku dni grałem już bardzo spokojnie, bez zaglądania do rolla. A wczoraj, w jeden dzień niemal udało się podwoić całego rolla:

Starsy przywitały mnie godnie. Kilka sesji na plus i w zasadzie od kilku dni grałem już bardzo spokojnie, bez zaglądania do rolla. A wczoraj, w jeden dzień niemal udało się podwoić całego rolla:

Dzisiaj nie ciekawie:
Poker Stars, $0.10/$0.25 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
SB: $25.10 (100.4 bb)
BB: $28.92 (115.7 bb)
Hero (UTG): $27.21 (108.8 bb)
MP: $57.25 (229 bb)
CO: $41.03 (164.1 bb)
BTN: $29.27 (117.1 bb)
Preflop: Hero is UTG with A♦: K♠:
Hero raises to $0.75, MP calls $0.75, CO folds, BTN calls $0.75, SB folds, BB raises to $4.10, Hero calls $3.35, MP calls $3.35, BTN calls $3.35
Flop: ($16.50) 4♥: 5♠: K♣: (4 players)
BB bets $5.36, Hero calls $5.36, MP folds, BTN calls $5.36
Turn: ($32.58) Q♣: (3 players)
BB checks, Hero bets $17.75 and is all-in, BTN calls $17.75, BB folds
River: ($68.08) 6♦: (2 players, 1 is all-in)
Results:
$68.08 pot ($1.50 rake)
Final Board: 4♥: 5♠: K♣: Q♣: 6♦:
BB mucked and lost (-$9.46 net)
Hero showed A♦: K♠: and lost (-$27.21 net)
BTN showed K♥: 6♣: and won $66.58 ($39.37 net)
Wczorajsza sesja strasznie mnie rozzłościła.
Przez to, że zaglądałem non stop do kasjera i wytwarzałem na siebie niepotrzebną presję poziom mojej gry spadł na łeb na szyję.
Tak nie może być. Mam już spokojnego rolla, więc od dziś będę zaglądał do kasjera raz na tydzień/dwa - w zależności ile będę grał. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

3 tyg od ostatniego wpisu. Coś tam pograłem, ale wiadomo jak to jest u mnie z volume. Bankrolla jeszcze nie sprawdzałem.
Z ciekawszych rzeczy: wyjazd na Majorkę i podwyżka w robocie. Na studiach zawsze sobie myślałem: "oby mieć te 5k na rękę i można żyć".
No i średnio to życie wygląda. Teraz sobie myślę, że przy 15k to by było życie..
Odnośnie pierwszego, jak zawsze po wyjeździe będę montował filmik, ma ktoś może pomysł na fajny podkład?

Połowę zabiera wynajem mieszkania, nie uwzględniając żadnych opłat. I już te 5k tak ładnie nie wygląda.
Miesiąc bez jednego dnia. Wrzucam dziś, bo cały tydzień będzie bez gry - wyjazd do Turcji.
Zastanawiam się nad przenosinami na Party. Prawdopodobnie zobaczę co tam słychać. Może na święta starsy coś rzucą, to by się wróciło w miarę szybko.