Witam
Zamierzam rozegrać 100K handów na normalnych stołach shorthanded na starsach. Za przejście tego limitu uznam wynik powyżej 5bb/100h.
Na początek kilka założeń odnośnie mojej gry:
- gram dla przyjemności
- gram by podnosić swoje umiejętności
- gram 4 do 6 stołów
- nie gram żeby zarabiać pieniądze
- nie gram żeby robić volume
Statystyki:

Hud:
kolejno: VPIP, PFR, Total hands
steale pozycyjne
3bet, Fold to 3bet, Fold to CB 3betpot, Flop CBet Single Rsd Pot, Flop Fold to CB - Single Rsd Pot, Tot Cold Call Rasier
BB Fold vs SB Steal, Tot Fold to Steal, Tot ReSteal, Tot Call Steal, Flop Donk Bet vs 1Opp
Napisane przez Panmorz
Nie wyciągniesz tam 5bb/100.
Sam to grałem ostatnio, więc wiem.
Ale GL!
Nie przesadzaj Posejdonie
Napisane przez pszczola321
Napisane przez Panmorz
Ale GL!Nie przesadzaj Posejdonie
![]()
Pewnie masz rację, że przesadzam.
Ostatnio mam jakiś downswing i totalna niemoc ciągnięcia wykresu w górę.
A to odbiera poczucie pewności siebie.
5bb na 100 da się zrobić. Znam wiele takich przypadków:) na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad HUDem. Każdy używa jakiego chce ale imo steal starczy z pozycji CO, BTN, i SB. Fold to steal starczy ogólnie SB, BB... zamiast kilku kosmosów dorzucilbym check/raise flop - eliminuje dużo nie potrzebnych cb IP i oszczędza kasę oraz daje wieksze value często. No i brakuje mi agresji na poszczególnych streetach... nie wiem co Ci może pomóc zwiększyć winrate ale przemyśl może. Moim zdaniem masz kilka niepotrzebnych ale jak Ci pomagają to ok;)
Napisane przez Panmorz
Napisane przez pszczola321
Napisane przez Panmorz
Ale GL!Nie przesadzaj Posejdonie
![]()
Pewnie masz rację, że przesadzam.
Ostatnio mam jakiś downswing i totalna niemoc ciągnięcia wykresu w górę.
A to odbiera poczucie pewności siebie.

5,4 EVbb... z czego zaznaczyłem okres który nie był downswingiem, tylko coś mi się w głowie przestawiło niestety i poleciałem bez sensu. Więc da się i to na zoomach (oczywiście ten wynik nie jest niczym specjalnym
). Pozdro Posejdonie