Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pokerzysta pokerpoland

12 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
832 Wyświetlenia

Czekamy na bonus o wysokości 50 $ . I zaczynamy grać ;)

11 odpowiedzi

a Ty po polsku potrafisz pisać? ?(

Po imprezie nie każdy potrafi posługiwać się klawiaturą :)

hymmm wydaje mi sie że użytkownik pokerpoland właśnie założył swój Blog ?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Original od Szczurek545
hymmm wydaje mi sie że użytkownik pokerpoland właśnie założył swój Blog ?

Można jaśniej nie kapuje ;(

Mooris
PokerStrategist

No jak juz napisales taki temat to liczymy ze bedziesz pisal tutaqj o swoich osiagnieciach pokerowych i stanie BR - czyli generlnie jak Ci idzie ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Tak będę pisał czekam tylko na przyznanie bonusa i Lecimy ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ok Bonus Otrzymany z 2 godziny pograłem i to co przeżyłem ;)

Gra była rozpoczęta na stołach 0.2 0.4 Pograłem tu troszkę tzn około godziny w wtedy na moim koncie było 53.89 $ . Pomyślałem dobrze mi idzie więc zagram na 3 stołach i tu zonk moje konto wynosiło 48.80 $ . Zrobiłem sobie przerwę na obiad poszedłem z psem powdychałem powietrza trochę ;) I Pomyślałem sobie zagram raz na 0.50 - 1 Dostałem odrazu 99 Wchodzę z 1 $ 2 Ludzi weszło z taką sumą Póżniej doszła 2 3 9 odrazu uśmiech na buzi chciałem tylko dołożyć 1 $ ale nie to co się stało to nie wiem co było koleś dał 10 $ nie wiedziałem co zrobić więc dałem taką sumą i Jest wygrałem ale mi serce biło już chyba nie będę grał na tak wysokie stawki pograłem na Mniejszych i na koncie mam 67.56 $

Stan Konta 67.56 ( 50 $) 17.56

I mam do was pytanie na jakich stawkach powinien ja średniak grać , czy dobre będą dla mnie turnieje 1 stołowe ?

emomaniac
Oldschool Grinder

graj zgodnie z bakroll management - jeśli nadal będziesz miał skłonności do grania na $.5/$1 to długo nie pograsz ze startowymi $50...

Najważniejsza sprawa: Trzymaj się zasad zarządzania kapitałem i nie wchodź na wyższe limity nie mając odpowiedniego bankrolla! To jedna z najważniejszych rzeczy w pokerze. :)

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Zagrałem jeden turniej jedno stołowy wpisowe 3 $ i Super byłem drugi i wygrałem 7.80 $

Odrazu jedno pytanie jak mam więcej niż 50 $ z tego Quiza to mogę wypłacić to co jest ugrane przez 50 $ A 50 $ zostawić ?

Pozdrawiam

tesg83
Elite Grinder

lepiej wyplac wszystko i daj sobie spokoj z pokerem bo wszystko przegrasz... po tym co piszesz wynika ze ze nie przeczytales zadnego artykulu dla poczatkujacych (lub ze zadnego nie zrozumiales), wogole nie sluchasz co ci pisza bardziej doswiadczeni gracze i najwidoczniej nie masz wogole zamiaru sie czegokolwiek tutaj nauczyc...

gdybym sie jednak mylil... to proponuje wrocic do sekcji braz... tam jest wszystko opisane... a co do sng to zeby je grac to bankroll powinien byc w okolicach 50 x BI czyli jak grasz za 3$ to 150$ (+50 x prowizja dla PR)