Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

#poker4fun

9 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
110 Wyświetlenia
Pietrenko
PokerStrategist

Hej. Dopiero niedawno przypomniałem , że kilkanaście dni temu zalozyłem challenge przed wyjazdem na Ukrainę i całkowicie o nim zapomniałem :)
Oczywiście, challenge się udał. Trip cacy i spokojny. Militarów dużo, ale kulturalni.

Po co mi kolejny blog? Założyłem go, ponieważ radość do gry w pokera powróciła. Ostatnio strasznie męczyła mnie sama rozgrywka.. Próbowałem wszystko na Pokerstars. Omahy, Badugi, Razz'a, Stud'a. Wyniki albo zerowe albo na minusie.

Nie chce być jak ELKY, Pańka i reszta. Chcę, aby radość z pokera trwała w dobre.

Co gram ? 6 stolików NL2. Dzisiaj ładna sesja +4E

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi

Wreszcie :banana:

Przemyciłeś jakiegoś Niemiroffa :roto2:

Odpowiedz
Cytat
Pietrenko Autor wątku
Pietrenko
PokerStrategist

Napisane przez Krakowiaczek20
Wreszcie :banana:

Przemyciłeś jakiegoś Niemiroffa :roto2:

Niestety nie miałem okazji. Brakowało czasu :)

Śmiesznie się gra z ludźmi dla których limp lub miniraise jest świętościa i nie wiedzą, że można podbić więcej niż 2bb :) Patrząc na akcje wrzucania all-inów z K6o lub T3 czuję się jakbym grał z:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
Pietrenko Autor wątku
Pietrenko
PokerStrategist

????

Odpowiedz
Cytat

Tym BOOM-em chciałem pokazać, jakie są debile na Starsie, no ja nie wiem czego On się obawiał że mam 1010, 910, 44 no nie mów że grasz jak On a nie dasz przebicia do 0.40 minimum ?(

Odpowiedz
Cytat
Pietrenko Autor wątku
Pietrenko
PokerStrategist

Wiem jacy są ludzie na Starsach, tylko przestałem tam grać :)

Odpowiedz
Cytat

Nie żeby mnie to dziwiło :gl:

Odpowiedz
Cytat
Pietrenko Autor wątku
Pietrenko
PokerStrategist

Wyruszam do Warszawy na delegacje, gdzie dostęp do internetu jest znikomu (Stolyca). Niestety nie bede mogl grac bo pracowac bede po 12 godzin dziennie, no i ten internet. Odezwe sie jakos po piątku.

Ciao!

Odpowiedz
Cytat