.
Siema! Myślałem, że tylko ja jestem tak walnięty, że gadam sam do siebie jak kołcz podczas treningu . A tak na poważnie, mi to również bardzo pomaga.
Właśnie się zastanawiałem dlaczego widuję Cię na nl5, wydawało mi się, że jesteś już co najmniej na nl25
Ja też pykam na nl5 i jak gram 18 stołów to mam zdecydowanie lepsze rezultaty niż granie na mniejszej ilości, bo jestem na maxa skupiony i nie leveluje się na zasadzie "ja wiem, że on wie, że ja wiem" i nie analizuje przesadnie statów do czego mam tendencje grając ~10 stołów.
nommine jeśli dalej jesteś zainteresowany promocją MBC to nie zapomnij wstawić w przyszłym tygodniu raportu
nommine grasz jeszcze. To był Twój ostatni raport, który kwalifikuje Ciebie do pozostania w promocji MBC. Jednak czas na wstawienie raportu jest do poniedziałku, więc ostatnio spóźniłeś się 20 godzin, a nie 2 minuty. Nie zauważyłem wtedy Twojego wpisu
@ 78s gram tak samo tylko wyżej flop. Pewnie nie wiele to zmieni ale jakby miał grac call flop i fold turn to zawsze zarobisz kilka bb wiecej
@ AA prefo gram wyżej a dalej nie wiem. Chyba niżej flop bo w multi-3bet pocie grałbym bet/fold flop. Turn spada blank i nie wiem co zrobić. Chyba grałbym check / fold bo Co nie jest dla mnie agrodonkiem a unkiem. Zakładam że 3bet pocie wszycy graja szczerzej wiec QQ nie zabetuje JJ, TT nas bije , 99, 88 oraz nizsze pockety hgraja fold flop a drawy zagrają x back.
vs drawy rozdajesz darmową kartę ale grając bet sie izolujesz
@ 78s
sam call preflop jest close. zależy od tego czy mam wystarczające implied oddsy gdy trafię i od tego jakich przeciwników mam za sobą, bo jeśli ktoś tam jest agro preflop i mogę dostać sqz to odpuszczam.
Postflop już nic innego nie wymyślisz.
na flopie mozesz pot betowac, co ma cie sprawdzic i tak cie sprawdzi, i jest to max value na kazdego typu gracza .
Ooo ja tej kreskówki nie znałem. Zabawne ludziki. Popatrzę sobie w wolnym czasie ♠_drink:
Coś ten WT miesza Ci w rozdaniach. Zobacz jak na przykład wygląda pierwsze z KJ...w sumie to nie wiadomo do końca czy zrzuciłes czy OP zrzucił. 1st to act jest BTN ?
Grupa learningowa 160 osób ? Jak to działa ? Przecież to więcej ludzi niż osób na PS wrzucających ręce do oceny z limitów 2-10. To gracze FR + SH ?
Powodzenia przy stołach ♠_drink:
Cześć, : )
Jak już pisałem śmigam z ekipą w stajni.
Czasu na forum już praktycznie nie mam wcale. Jest mega poziom (wszyscy prawie grają nl50+) zero opierdalania się, dostęp do jakich tylko chce materiałów, książek, prywatne coachingi z graczami itp itd. No i stąd moje zaniedbanie w sprawie bloga. Niech sobie jest na pamiątkę, ale raczej nie będzie się już rozwijał : )
Pozdro, bez odbioru.