Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

poker z c biscuit stable ##:+*/-*/:>

100 Posty
25 Użytkownicy
5 Reakcje
3,708 Wyświetlenia
nommine Autor wątku
nommine
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
benji97
Poker Player

Siema! Myślałem, że tylko ja jestem tak walnięty, że gadam sam do siebie jak kołcz podczas treningu . A tak na poważnie, mi to również bardzo pomaga. :D

Odpowiedz
Cytat
nommine Autor wątku
nommine
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
nommine Autor wątku
nommine
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
rae3344
PokerStrategist

Właśnie się zastanawiałem dlaczego widuję Cię na nl5, wydawało mi się, że jesteś już co najmniej na nl25 ;)

Odpowiedz
Cytat
nommine Autor wątku
nommine
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
rae3344
PokerStrategist

Ja też pykam na nl5 i jak gram 18 stołów to mam zdecydowanie lepsze rezultaty niż granie na mniejszej ilości, bo jestem na maxa skupiony i nie leveluje się na zasadzie "ja wiem, że on wie, że ja wiem" i nie analizuje przesadnie statów do czego mam tendencje grając ~10 stołów.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

nommine jeśli dalej jesteś zainteresowany promocją MBC to nie zapomnij wstawić w przyszłym tygodniu raportu :thinking:

Odpowiedz
Cytat
nommine Autor wątku
nommine
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
nommine Autor wątku
nommine
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

nommine grasz jeszcze. To był Twój ostatni raport, który kwalifikuje Ciebie do pozostania w promocji MBC. Jednak czas na wstawienie raportu jest do poniedziałku, więc ostatnio spóźniłeś się 20 godzin, a nie 2 minuty. Nie zauważyłem wtedy Twojego wpisu :(

Odpowiedz
Cytat
nommine Autor wątku
nommine
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
nommine Autor wątku
nommine
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
boxer82
Oldschool Grinder

@ 78s gram tak samo tylko wyżej flop. Pewnie nie wiele to zmieni ale jakby miał grac call flop i fold turn to zawsze zarobisz kilka bb wiecej

@ AA prefo gram wyżej a dalej nie wiem. Chyba niżej flop bo w multi-3bet pocie grałbym bet/fold flop. Turn spada blank i nie wiem co zrobić. Chyba grałbym check / fold bo Co nie jest dla mnie agrodonkiem a unkiem. Zakładam że 3bet pocie wszycy graja szczerzej wiec QQ nie zabetuje JJ, TT nas bije , 99, 88 oraz nizsze pockety hgraja fold flop a drawy zagrają x back.
vs drawy rozdajesz darmową kartę ale grając bet sie izolujesz

Odpowiedz
Cytat
enjoy7
PokerStrategist

@ 78s
sam call preflop jest close. zależy od tego czy mam wystarczające implied oddsy gdy trafię i od tego jakich przeciwników mam za sobą, bo jeśli ktoś tam jest agro preflop i mogę dostać sqz to odpuszczam.
Postflop już nic innego nie wymyślisz.

Odpowiedz
Cytat

na flopie mozesz pot betowac, co ma cie sprawdzic i tak cie sprawdzi, i jest to max value na kazdego typu gracza . :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
nommine Autor wątku
nommine
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
nommine Autor wątku
nommine
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
Culber
PokerStrategist

Ooo ja tej kreskówki nie znałem. Zabawne ludziki. Popatrzę sobie w wolnym czasie _drink:

Coś ten WT miesza Ci w rozdaniach. Zobacz jak na przykład wygląda pierwsze z KJ...w sumie to nie wiadomo do końca czy zrzuciłes czy OP zrzucił. 1st to act jest BTN ?

Grupa learningowa 160 osób ? Jak to działa ? Przecież to więcej ludzi niż osób na PS wrzucających ręce do oceny z limitów 2-10. To gracze FR + SH ?

Powodzenia przy stołach _drink:

Odpowiedz
Cytat
nommine Autor wątku
nommine
PokerStrategist

Cześć, : )
Jak już pisałem śmigam z ekipą w stajni.
Czasu na forum już praktycznie nie mam wcale. Jest mega poziom (wszyscy prawie grają nl50+) zero opierdalania się, dostęp do jakich tylko chce materiałów, książek, prywatne coachingi z graczami itp itd. No i stąd moje zaniedbanie w sprawie bloga. Niech sobie jest na pamiątkę, ale raczej nie będzie się już rozwijał : )

Pozdro, bez odbioru.

Odpowiedz
Cytat