Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Please NotASmileOK?

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
114 Wyświetlenia

Witajcie,
Nie będę pisał o sobie i swojej przeszłości. Chciałbym zacząć od nowa, nie patrząc wstecz.
Postrzegajcie mnie jako osobę z wielkimi aspiracjami i marzeniami ,która cały czas popełnia te same błędy.

Jestem jedną z tych osób ,którym po prostu brak skrupulatności i motywacji do zmiany na lepsze.
Ten blog jest chyba ostatnią deską ratunku.

Jak mawia jeden wielki człowiek ,,przeszłość nie równa się przyszłości tylko wtedy, gdy coś zmienisz".

Co muszę zmienić/zrobić do jutra?
:diamond:muszę wyznaczyć cele, które osiągnę do końca roku, oraz strategię ich realizacji
:diamond:muszę stworzyć plan dnia/tygodnia
:diamond:muszę stworzyć swój własny BM

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Cele ustaliłem dokładnie 1 stycznia 2014 , myślę ,że można je odświeżyć z lekkimi modyfikacjami:
1# :spade: Profit 50k$
2# :spade: 4x live tournament
3# :spade: Explore the world
4# :spade: 12 creative books
5# :spade: Perfect body builder
6# :spade: Respect other people
7# :spade: Analyze and understand
8# :spade: Quit smoking
9# :spade: Spiritual sphere
10# :spade: Perfect English
11# :spade: Basic German
Nawet jeśli brzmią dla was trochę głupio, no to trudno ,nigdy nie myślałem ,że wrzucę je na forum. Ogólnie wszystko może wydawać się dosyć dziwne także postaram się to mniej więcej wytłumaczyć.

1. 50k$ no comment, chociaż mam nadzieję na więcej.
2. Założyłem ,że pojadę na 4 turnieje live z wpisowym w przedziale 600-1500$.
3. Nauczę się wszystkich krajów i stolic na pamięć, btw. na profilu geograficznym kiedyś to umiałem.
4. Przeczytam 12 książek o tematyce psychologii, samodoskonalenia, wyciągnę wnioski i postaram się je tutaj również zapisać.
5. Siłownia 3 razy w tygodniu + dieta.
6. Przede wszystkim ustalenie stałych godzin funkcjonowania, prowadzenie kalendarza, bycie słownym, nie zapominanie o znajomych, przyjaciołach rodzinie. Moje życie w tym roku i czasem w 2013 wyglądało dosyć słabo pod tym kontem. Często zapominałem o ważnych datach, nie oddzwaniałem na telefony, chodziłem spać rano, przesypiałem cały dzień, nie chce do tego wracać.
7. Analiza własnych rozdań, ustalenie dokładnego schedule pracy nad grą.
8. no comment.
9. Założyłem ,że w tym roku popracuje nad swoją sferą duchową, która w 2013 nie istniała kompletnie.
10,11. No brainer.

Sporo myślałem gdzie chcę być na koniec 2014r.
Chciałbym dojść do hmm ,,lekkiej perfekcji" ,w której będę mógł zaplanować cały swój miesiąc włącznie z każdym aspektem takim jak gra,analiza, trening,dieta , czas dla rodziny, znajomych. Miesiąc ,w którym budzę się pełen energii wiem co mam robić i jestem zajebiście do tego zmotywowany.
Chcę również osiągnąć stan w którym robię duże volume przy full focusie.
4-5k dziennie to byłby naprawdę spory wyczyn, ale wiem ,że wszystko należy robić małymi krokami, tak więc zaczynamy:

Do końca tego tygodnia rozegram założoną część rozdań, zaplanuje dokładnie cały przyszły tydzień z dietą i treningiem + obejrzę 3 filmy coachingowe.

Odpowiedz
Cytat
SugaReal

.

Odpowiedz
Cytat