Wykres z wczoraj:

MuskTfujWruk sorry nie zauważyłem Twojego posta. Wstawianie rozdań sobie odpuszczę bo nie za bardzo mam na to czas.
Wykres z wczoraj:

MuskTfujWruk sorry nie zauważyłem Twojego posta. Wstawianie rozdań sobie odpuszczę bo nie za bardzo mam na to czas.
SJS, jak robisz tableselection? nigdy nie grałem normalnych stolików i nie wiem jak to ogarniać a Ty chyba umiesz wybierać sobie odpowiednie stoliki :>
Napisane przez SJS
Wykres z wczoraj:
Z czego wynika Twoja czerwona linia ? Sporo thin vbetujesz przez co dostajesz wiecej foldow ? Czy moze grasz po prostu bardzej straight forward i nie barrelujesz dla blefu, malo cbetujesz ?
Napisane przez MuskTfujWruk
Napisane przez SJS
Wykres z wczoraj:
Z czego wynika Twoja czerwona linia ? Sporo thin vbetujesz przez co dostajesz wiecej foldow ? Czy moze grasz po prostu bardzej straight forward i nie barrelujesz dla blefu, malo cbetujesz ?
[2014-05-19 14:55:27] Piotr: NAPIERDALAM
sokahr na początku sesji uruchamiam 20+ stolików i najczęściej staram się je obserwować. Jeżeli widzę, że stolik jest według mnie mało grywalny to go wyłączam i uruchamiam nowy i tak w kółko.
MuskTfujWruk sporo thin value betów, jeżeli gram barrel to zastanawiam się czy vs dany gracz będzie miało to sens.
BrushedWorld
Wez no cos pocisnij z gra,bo ostatnio malo dzialasz,a czesto tu zagladam:),przy twoich wykresach P* to kopalnia wiec kop kapuche poki mozna:)
No i jestem ciekaw jak bedziesz dzialal na wyzszych limitach:)
GL
Nie ma gry bo ostatnie 4 dni świętowałem. Dzisiaj już postanowiłem się ogarnąć. Jak dojdę do siebie to może uda mi się wieczorem w końcu zagrać jakąś sesje.
Czemu wrociles na nl5?
Wroce ze szkolenia to instaluje skype i Cie nawiedze, bo widze, ze tu ladne wykresy koledzy wstawiaja
A jaki nick na skype ma SJS bo aktualnie planuje wrócić coś pograć jak w każde wakacje bo nie przepadam za normalna pracą, a zawsze pomimo braku jakiegoś super skila udawało mi się (sumując h i $) wyjść około 10zl na godzinę, a to spoko stawka jak za robienie czegoś co się lubi. Może dzięki tajemnym radom SJS uda mi się coś skrobnąć więcej : )
Pzd
Wykres z wczoraj:

Pierwsza sesja od nie pamiętam kiedy. W końcu udało mi spędzić dzień na trzeźwo. Mam nadzieje, że z następnymi będzie podobnie.
Dodatkowo wczoraj udało mi się zdobyć $ z promocji Stake Share: "Łączna liczba VPP wyniosła 13.78, co przełożyło się na $338.10. Pieniądze są już na Twoim koncie i możesz z nich korzystać."
Skikor wróciłem na NL5 bo nie lubię grać wyżej jak "choruję" a, że chorowałem często to tak wyszło. Te stawki są na tyle łatwe, że nie wymagają jakichś większych pokładów energii.
kelldezim skype: piotr280688
Wykres z wczoraj:

Sesja bez większej historii. Wróciłem na NL10, pogram ten limit do końca tego miesiąca. Na początku czerwca robię shot na NL25.
Wykres z wczoraj:

Dzisiaj zamówiłem nowego laptopa. Może za niedługo uda mi coś nagrać.
Napisane przez SJS
Dzisiaj zamówiłem nowego laptopa. Może za niedługo uda mi coś nagrać.
Tak z ciekawości jakiego kupiłeś lapka?
Michail00 http://allegro.pl/laptop-lenovo-b5400-2x2-3-500gb-8sshd-win8-zestaw-i4247052039.html
Szału nie ma ale do niedawna przez kilka lat grałem na takim czymś http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Lenovo-ThinkPad-X100e.33609.0.html wiec jakby nie patrzeć będę miał odrobinę coś lepszego.
konogo21 nie używałem na nim HM2 tylko jedynki. Co prawda strasznie się przy tym grzał i zawsze musiałem go na dwóch książkach postawić, żeby z chłodzeniem wyrabiał
Mam tyle samo ramu i nawet troche lepszy procesor w lapku i powiem Ci jedno... baza 60gb i HM2 ssie ogromnie. Nie mowiac nawet o tym ze o NoteCady mozesz pomarzyc
Nagrac filmik dasz rade bo sam nagrywalem ale ogolnie na tylu stolach dosc dlugo czasu mija zanim sie popupy otwieraja po najechaniu na nie. Czasami potrafia nie znikac kompletnie po ogladnieciu... ale pewnie na jeszcze gorszym sprzecie jaki masz teraz juz to zauwazyles