No to zaczynamy...
Będzie już prawie dwa lata jak zaczęłem grywać w holdema na pieniądze. Standardowo kapitał startowy od pokerstrategy przegrałem w przeciągu niecałego miesiąca
Wcześniej grywałem na różnych platformach z marnym skutkiem, ogólnie wychodząc na duży minus. Odkąd zaczęłem się zagłębiać w artykuły z pokerstrategy moja gra zaczęła "jakoś wyglądać", zaczęłem zarabiać pieniądze. Powoli przekonywałem się, że te wszystkie strategie jak SSS to nie marna filozofia polegająca na rozgrywaniu silnych rąk
Dzisiaj, mądrzejszy i bardziej doświadczony o artykuły, analizy i rozegrane miliony rąk, online jak i na żywo, postanowiłem zoptymalizować swoją grę przez założenie tego bloga. Mam nadzieje, że nie spoczne na laurach, jak wtedy gdy zaczęłem zapisywać statystyki w inny sposób. Ma to na celu zmobilizowanie mnie do systematycznej gry, bez przerw po kolejnych huśtawkach.
Zobaczymy co z tego będzie.
Ostatnio ugrałem troche $ ale część była mi "potrzebna".
Zostawiam więc 50$ na platformie EverestPoker i zaczynam od NL10- SSS. Oprócz tego grywam MTT, planuje też BSS ale to na innej platformie i wszystko w swoim czasie.
Założenie:
Bankroll- 1000$ (zobaczymy jak to będzie dalej)
Przechodzenie na wyższe limity zgodnie z bankroll managment z artów PS.
Codziennie granie przez co najmniej 3 godziny.
I oczywiście chciałbym udowodnić wszystkim, że SSS na prawde działa
Chciałbym jeszcze powrzucać co ciekawsze rozdania, jest jakiś program, który zapisuje rozdania z EVP?
Stan na 17.09.08 - 50$