Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL SH grinder nl4 -------> nl400 If u never failed u never lived

429 Posty
89 Użytkownicy
0 Reakcje
33 K Wyświetlenia
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

Napisane przez MateuszT777
Ładnie Ci idzie, widzę że zmotywowany jesteś do walki z fishami:) Tak trzymaj _thumbsup: Przy ilu BI na nl10?

Postanowienie bylo ze 30 BI ale kupuje baze z nl10 - moze znajde kogos kto sie ze mna zlozy na nia - koszt 800k hands to 12 $ wiec w 3-4 osoby by wyszlo prawie za darmo i jade na nl10 jak bedzie 25 BI

Mysle ze mam edge wystarczajacy na 10tki zeby wyciagac tam okolo 10bb/100 - bede chcial maxymalnie go wysrubowac ile sie da do gory

Dodatkowo uwalniam bonus 150$ z 200July i bede chcial jeszcze za pkt kupic bonus 200$ po wyrobieniu obu wynosze sie z Party - mysle ze bede juz wtedy mial rolla na nl25

Odpowiedz
Cytat
pickars
PokerStrategist

Ja to chyba na dniach sie wynosze z party na cos z normalnym rakebackiem :).

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

Dzisiejsza sesja przebiegala bardzo pomyslnie - jutro wstawie rece na boga - bo bylo kika fajnych spotow.

Jestem wqr.... na siebie po jednym zlym callu na 150bb deep na river gdy sie uzupelnil GS - linia maniaka nie wygldaqla na szukanie runner runnerow wiec mu nieuwierzylem w straighta i callnalem z setem - pierwszy powazny moj blad od kilku tygodni.

Pojawiaja sie wiec dwa pytania (zaczerpniete od Lechmurskiego - pozdrawiam by the way bo pomogl mi odpowiadajac na moje zapytanie na PM - dzieki czemu jestem juz troche mniejszym fiszem pokerowym):

Czego nauczyła mnie ta sytuacja ??

Jak moge wiedze plynaca z tej sytuacji i mojego emocjonalnego zachowania wykorzystac w przszlosci zeby podobna sytuacja nie miala juz miejsca w przyslosci !!

Czyli klania sie mindset i bedzie trzeba nad nim popracowac.

To tyle na teraz jutro postaram sie wszystko szerzej opisac i jedziemy z koskem do 25BI na 10tki zostalo okolo 40BI z nl4 (jak liczylem zdolam jeszcze uwolnic 30$ z 200JULY) wiec akurat bedzie na baze i przejscie na n10

BR okolo 179$

Odpowiedz
Cytat

witam kolegę z pp nl4 :f_thumbsup:
jeszcze raz dzięki za bazę rąk, jak będziesz kupował na nl10 to chętnie się dorzucę,
widzę, że bardzo porządnie podchodzisz to gry i o to chodzi _thumbsup: powodzenia w realizacji celów

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

Napisane przez Espos88
witam kolegę z pp nl4 :f_thumbsup:
jeszcze raz dzięki za bazę rąk, jak będziesz kupował na nl10 to chętnie się dorzucę,
widzę, że bardzo porządnie podchodzisz to gry i o to chodzi _thumbsup: powodzenia w realizacji celów

siema - wiesz ja bede chcial ten tydzien max nastepny juz zaczac myslec o nl10 wiec jak bede chcial kupic to sie odezwe

Odpowiedz
Cytat
ladyPL
PokerStrategist

tez PARTYcypowac chce.

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

no to juz mamy 3 osoby chetne na kupno bazy gitarka :D

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

Qrcze mialem dziisaj jakies rece powstawiac i rozwinac wczorajszy watek ale nie mialem czasu :/ wiec jutro to zrobie :]

Dzisiaj mialem 2 bardzo ciekawe sesje - pod koniec tej drugiej jeden przegrany cooler i jeden sick river dajacy mi fulla a przeciwnik mial wyzszego na wet boardzie ;/ w ten oto sposob zamiast 200$ jest troche mniej ;p

BR 185$

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

Bede wieczorem mial wkoncu troche wiecej czasu to opisze kilka fajnych spotow

Stan rolla 193$ + 14$ za uwolnienie czesci bonusa 200JULY = 207$

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

AŚNAYEBAEM ... jak dojde do siebie nadrobie zaleglosci w pisaniu :]

Odpowiedz
Cytat
ladyPL
PokerStrategist

no dawaj, juz chyba wyzdrowiales :D

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

Mialem przygotowany post zawierajacy ponad 15 rak z ostatniego tygodnia i qffa Opera mi sie zrestarwoala przez jakis blad ;/ fcuk

Wykres od poczatku sierpnia

Od okolo 15k rak gram 8-9 stolow aby uwolnic jak najwiecej bunusu z 200July - przez co dosyc mocno spadl moj winrate - wynosi on na 9 stolach okolo 6-7 bb/100.

Jak tylko przejde na nl10 wracam do 4ch stolow i w miare przyzwyczajenia sie do nowego limitu dodam 2 stoly

Jutro wstawie rece które dzisiaj mi sie nie udalo wrzucic ;/

Bankroll 226$

Odpowiedz
Cytat

Heja, dzisaij znowu pisze napruty, grasz 60k rak miesiecznie? Calkiem fajny graph, grasz sh? Jak radzisz sobie na tym nl10 z non showdown winnings i w$wsf? _thumbsup:

Pozdro! _zZz:

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

Napisane przez Kimes
Heja, dzisaij znowu pisze napruty, grasz 60k rak miesiecznie? Calkiem fajny graph, grasz sh? Jak radzisz sobie na tym nl10 z non showdown winnings i w$wsf? _thumbsup:

Pozdro! _zZz:

dopiero zaczne shotowac nl10 jak bede mial powyzej 25 BI - kupuje baze i wtedy bede sie zastanawial jak poradzic sobie z non showdown :D

Odpowiedz
Cytat
afajer
Oldschool Grinder

A oplaca sie wogole kupowac baze jak ludzie na tych limitach ciagle sie zmieniaja, jest rotacja, a na bywalcow i tak po 5 sesjach bedziesz mial miarodajna probke?

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

Napisane przez afajer
A oplaca sie wogole kupowac baze jak ludzie na tych limitach ciagle sie zmieniaja, jest rotacja, a na bywalcow i tak po 5 sesjach bedziesz mial miarodajna probke?

koszt bazy 800k na nl10 to 1 BI wiec wg mnie jest to oplacalene bo ja mam info o regach a oni o mnie zadnego

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

za niedlugo podsumowanie nl4 zrobie obecnie shotuje nl10 narazie z mizernymi wynikami :D

Stan rolla 214 $

Qmpel namowil mnie zeby grac w tych freerollach codziennie za pkt bo jest podobno niski poziom - za pierwsze 5 miejsc sa nagrody apple - no i mial racje

Odpowiedz
Cytat

oooo, gratulacje, ipod fajna zabawka _thumbsup:

dobijaj szybko do 250$ bo mi brakuje tylko 4$ i już myślę o podboju nl10 _p: dużo Ci zostało do wyrobienia tego bonusu? mogę poczekać na Ciebie i podszlifować jeszcze grę i rolla, byle nie za długo.

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

Napisane przez Espos88
oooo, gratulacje, ipod fajna zabawka _thumbsup:

dobijaj szybko do 250$ bo mi brakuje tylko 4$ i już myślę o podboju nl10 _p: dużo Ci zostało do wyrobienia tego bonusu? mogę poczekać na Ciebie i podszlifować jeszcze grę i rolla, byle nie za długo.

uwolnilem dopiero 2x po 14$ 3cia uwolnie dzisiaj albo jutro i mozemy kupowac baze na 10tki

Odpowiedz
Cytat
robal123
PokerStrategist

Djcacek, kojarzę :)
Czasami gramy ze sobą.

Odpowiedz
Cytat