Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL 10 mnie niszczy:D

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
173 Wyświetlenia
panedek
Oldschool Grinder

Yo,
To moje kolejne, chyba juz trzecie podejscie do pisania poker-bloga. Daje sobie ostatnia szanse na "udanie sie" i jak nie to cisne do komca zycia NL5.

Za kazdym razem jak shotuje kolejny limit tj. NL10 mam wrazenie, ze dzieja sie jakies magiczne rzeczy. Nosz tak jak dzis -4BI pod EV. Czary z mleka po prostu.

Musze sie jakos ogarnac usystematyzowac, tak zeby do konca lutego shotowac NL25.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
crueleq
PokerStrategist

Stawiam, że shotując na wyższy limit nie grałeś dokładnie tego co niżej ( overplay ). Ale czekamy na rozwój bloga.

gl :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Kozaczov
Poker Player

widzę że dzisiaj wszyscy mają dziwny dzień ja dziś z nl5 na nl2 ;/ tyrali mnie jak burą ... ;) ale cóż nie załamujemy się walczymy do końca :)

Odpowiedz
Cytat
EmiyaKiritsugu
PokerStrategist

Dont give up :) Mnie każdy limit wita sromotnym laniem i niekoniecznie to wynika z overplayowania układów np. pierwsze 20k rąk na NL10 pamiętam, że najbardziej 'profitową' ręką było AA które wygrało jedynie jakieś 30% showdownów :rolleyes:

Także głowa do góry, myśl chłodno i shootuj limit z całkiem sporym stop lossem(10 BI sądzę jest ok)

Odpowiedz
Cytat
Chmurkins
PokerStrategist

Spoko ja dzisiaj 6 BI pod EV. A od 40k rozdań 10+ BI poniżej. Także nie łam się, przestań o tym myśleć i graj...

Odpowiedz
Cytat