SiemankoWitamCześć!
Tego oto bloga postanowiłem założyć głownie dla własnej motywacji i rozwoju zarówno pokerowego jak i nie
Pokerem interesuje sie jako grą strategiczną tak od nieco ponad roku, grałem wiele od SnG przez mtt (rózne formaty)
po cashe i spiny. Mój poker turniejowy (SnG i mtt) łaczyło jedno niezaleznie czy to był hyper czy ultra jakiś regularny turek a mianowicie to,
że wszędzie przegrywałem , na cashach nie było źle raczej zarabiałem lech rózne spazy itp zmniejszały profit a to co wygrałem traciłem na mtt xD.
Przez ostatni czas zajawiłem się na spiny oglądajac rózne filmiki z SS i przeglądając blogi więc postanowiłem spróbowac swoich sił. Zagrałem
ok.700 turków na najwyższych stawkach (czyt. 0.25$) z cev ok 80 wiem próbka raczej nie za duża ale napewno w tym formacie coś tam wygrywam (co
więcej tak ostatnie 150 turków to były coolery itp.) Lecz mimo tak cudownych rezultatów głównie planuje grać cashe, zacząć od NL2(standard) w formacie
SH i dokładać do tego czasem spiny.
Cele ogólne:
niepokerowe:
-Dieta- dziś wieczorem planuje rozpisać sobie jakąś prowizoryczną dietę oraz zakupić białko!!!
-Regularnie min. 4razy w tygodniu chodzić na siłke (aktualnie od miesiąca już chodzę wiec to na luzie)
-Częściej pojawiać sie na uczelni i w miare regularnie uczyć (choć 1h dodatkowo w tygodniu)
pokerowe:
-przechodzić powoli stawki cash,
-zarabiać min 250$/miesiąc (dla studenta ideolo dodatkowe $$$)
-przechodzić spiny.
-pierwsze wygrane 10$( jak kiedyś się uda
zainwestować w HuD-a "xeester" miałem triala i w miare sie sprawdzał co najważniejsze jest tani
(w przyszłosci oczywiście jakiś lepszy program)
Mój roll:
85.50$
-spiny 0,25$ gram do osiągnięcia 100$
-na cash NL5 przechodze...sam nie wiem napiszcie wy kiedy ;D
Cele tygodniowe:
Postanowiłem że moje wyniki pokerowe na początku będe wstawiał tak średnio raz na tydzień ponieważ nie gram for living
tylko for fun(mam nadzieje że to się zmieni), co wiecej planuje grać ok 2-3h dziennie wiec nie jest to za duzy volume.
A więc jakie cele tygodniowe ( od 10.11-17.11):
-zagrać ok 14h na NL2 SH (zaczynam od 4 stołów jak bedzie spoko to dokładam jeszcze 2),
-zagrać ok 100spinów 0,25$,
-dieta,
-4 treningi na siłce,
-ogarnąć notatki na studia + pouczyć sie dodatkowo min.2h
Na koniec- ogólnie jestem prze słaby z wszystkim związanym z informatyką mimo że w liceum uczęszczałem na profil mat-fiz-inf więc moje posty
bedą nieskładne i bede musiał sie nauczyć wstawiać rozdania itp wgl sam nie wiem jak zrobie jakies ladne podsumowanie za tydzień jak nie mam jeszcze Huda no ale jakoś dam rade i może nawet wstawie jakieś ciekawe rozdanie ( tylko jak zapisać pomóżcie!!!) a z profitem lub stratą bedziecie mi musieli uwierzyć bez wykresu to chyba koniec a więc GL for me!!!