Przyszła kolej i na mnie w zakładaniu bloga. Wiem, że taki wstęp jest w co drugim blogu, ale co moge poradzić
W pokera gram już jakiś czas, ciężko powiedzieć kiedy dokładnie zacząłem. Pamiętam, że pierwszy kontakt z NL holdem był na wp.pl, gdzie przeczytałem zasady i grałem na wirtualne pieniądze. Byłem "wygrywającym" graczem, o ile można tak powiedzieć o graczach na play money. Były to czasy liceum, później poszedłem na studia do Wrocławia na politechnikę, gdzie pod koniec pierwszego roku grywaliśmy trochę z kolegami live. Graliśmy na jakieś micro micro stawki, ale po każdym spotkaniu wychodziłem bogatszy o np. dużą pizze. Później trafiłem na PS i rozpocząłem moją karierę pokera online. Właściwie to wtedy grałem czysto 4 fun, poza tym miałem dłuższą przerwę w grze. Systematycznie zacząłem grać od początku tego marca. Obecnie gram, a właściwie zaczynam grać, na NL25 SH na ftp, gdzie staram się być wygrywającym graczem. Ostatnio to bycie wygrywającym graczem coś przestało mi wychodzić, ale jestem wciąż dobrze nastawiony na moją grę.
Wykresik z NL25:

Jak widać muszę jeszcze popracować nad swoją grą.