Pisz zawsze jaki masz bankroll, bo mi się nie chce zawsze dodawać
dzisiejsza sesja to istne flaki z olejem nic sie nie dzialo ciekawego, jedna akcja z KQ vs AQ(limper) wygralem na river uff
445 rozdan +1,63$ : 4,58 PTBB/100
i specjalnie dla macromia
bankroll 87,19$
Dziękuję uprzejmie
Przynajmniej widzę, na jakim jesteś etapie i ile brakuje do następnego limitu
dzisiaj duzo ciekawsza sesja niz wczorajsza kilka ciekawych rozdan
trzymam AK kilku limperow podbijam do 0,32$ sprawdza jeden koles flop marzenie
AK3 rainbow polecialy alliny turn 3 i river jakas blotka, koles pokazuje 33 no coz reload
nh
drugie bylo szczesliwsze dla mnie trzymam KK short z ok 2$ allin wiec ja daje tez allin (ok 6$) jeszcze jeden pacjent sprawdza
short KTs
koles 66
nikomu nic nie doszlo na boardzie i wygralem ladna pule
rozdan 343 +9,04$ : 33,04 PTBB/100
ahh i bankroll bym zapomnial
96,19$
ciezka sesja dzis, malo rak do gry raz nadzialem sie na karete plus jeszcze jakies dziwne calle z mojej strony. Udalo sie wyjsc na malutki plus dzieki AK vs KK na flopie AJblotka
poszly alliny naszczescie to ja mialem AK.
318 rozdan +2,36$ : 9,28 PTBB/100
bankroll 98,49$
ogolnie sesja malo udana flush king high nadzialem sie na Ace high pozniej sie odkulem ale znowu stracilem na innym rozdaniu. zauwazylem ze musze popracowac nad gra 2 par (na tej rece najwiecej trace)
562 rozdania 0,89$ : 1,98 PTBB/100
bankroll 99,34$
heh widze ze moj bankroll ma problemy z przekroczeniem bariery 100
Moj bankroll naprawde nie chce przekroczyc magicznej 100, dzisiaj to byla katastrofa dosc ze malo kart do gry to jeszcze nic nie trafione a jak trafione to oczywiscie w dupe moje krole nadzialy sie na seta, moj set na wyzszego seta i tak ciagle, takze zaliczylem dzis niezly spadek.
329 rozdan -14,29$ : - 54,29 PTBB/100
nie gram juz dzis bo strace jeszcze wiecej
bankroll: 85,05$
Zrób tak jak napisałeś - nie graj już dzisiaj, a jutro będzie już pewnie dużo lepiej.
Pozdrawiam
Wybacz mi..., ale jeśli grasz SSS, to pocieszyłeś mnie tym -14$..., wydawało mi się że takie coś może tylko mi się wydarzyć
Ale powodzenia :), wyśpij się i spróbuj jutro jeszcze raz ![]()
Sam przeczytam jeszcze raz artykuły SSS, chociaż wydaje mi się, iż znam je dobrze ![]()
Pozdrawiam,
U-Boot.
gram BSS pelny stack, ale widac teraz na mnie przyszla kolej z downswingiem dzis znowu spory minus -2bi tragedia, trafiam seta kroli bije mnie str8, lape innego seta nikt mi nie chce zaplacic, generalnie bardzo slabo
444 rozdania -10,01$ : - 28,18 PTBB/100
bankroll 75,04$
nie wiem czy przestac grac teraz na tym roomie pare dni czy co
dawno nic nie pisalem a to ze wzgledu na brak czasu na gre, przeprowadzka w firmie i duzo roboty. W miedzyczasie pogralem chwile na innym roomie wyszlo na plus, dzis trzeba bylo wrocic do PP i budowac bankroll.
Sesja standardowa jak na mnie 281 rozdan ale VPIP bardzo male 8,90% kiepskie karty zadko co nadawalo sie do gry. Nie mialem jakis straznie trudnych rozdan i dzieki temu sesja na plus troche ponad 1bi
281 rozdan +6,03$ : 26,82 PTBB/100
bankroll: 81,07$
Minelo pare dni wiec warto cos napisac. Nadal mecze sie z NL5 raz jest lepiej raz gorzej czuje sie juz na tych stawkach dosc pewnie ale bankroll nie pozwala wejsc wyzej.
ostatnie 3 sesje:
11.09.2007
133 rozdania -0,30$ : -2,82 PTBB/100
niestety nie dane mi bylo pograc w tym dniu
14.09.2007
531 rozdan -0,91$ : -2,14 PTBB/100
i dzis 15.09.2007
251 rozdan +9,77$ : +48,66 PTBB/100
dzis z wyniku jestem zadowolony prawie 2bi do przodu nie jest zle
ale nie mam za to czasu na gre w tym miesiacu marne 1200 rozdan
wynik calkiem OK 15,25 PTBB/100
moj bankroll: 89,61$
Ale to rzeczywiście masz mało czasu an grę, ja wstyd sie aż przyznać ale w zeszłą niedziele np zrobiłem troszku ponizej 5 tys rozdań
dzis zagralem troszke wiecej rozdan niz zwykle ale nie wyszlo mi to na dobre
na poczatku bylo calkiem niezle ale pozniej kilka blednych decyzji i spadlem znacznie na moim zarobku
718 rozan +2,38$ : 4,14 PTBB/100
bankroll 91,93 $
gram na 4 stolach i poswiecam mniej wiecej 1-2 godz dziennie na gre
niestety ten miesiac bedzie bardzo cienki co do ilosci rozegranych rak.
dzis krotka sesja ale dosc owocna
trafilem nawet karete JJJJ
i wyciagnalem od kolesia z AA calego stacka, pozniej z QQ set na flopie i drugi caly stack od kolejnego z AA, ogolem very nice
239 rozdan +13,41$ : 70,14 PTBB/100
bankroll: 105,34$
Original od grochu
70,14 PTBB/100
70BB/100 !!!!!
To prawie tyle co POTRIPPER :))))))
wczoraj naprawde wszystko mi wchodzilo tak jak bym chcial ;)ale niestety to sie zadko zdarza.
Dzis byla ciekawa sesja Najpierw po 150 rozdaniach bylem ponad 2bi na minusie, (set vs set czy set na full) ale na jednym ze stolow trafil sie dawca kapitalu az mi sie smiac chcialo co on robil
udalo mi sie od niego wyciagnac ponad 2bi :P. Po wyjsciu na plus stracilem bi na rzecz kolesia z A7 vs AK. udalo sie pozniej odebrac stracona kase i wyjsc ponad 1BI na plus to cieszy.
380 rozdan +6,94$ : 22,93 PTBB/100
bankroll: 112,25$
No nieźle grochu, nieźle... Nie chcę wiedzieć co będzie jak będziesz miał trochę więcej czasu na granie - platynka już czeka...
Pozdrawiam
cisniesz tam ich grochu, wpdaj tylko na kanal do nas bo cos Cie dawno nie bylo. pzdr.