Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[MBC] Magic place

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
147 Wyświetlenia
MrM1lo

W związku z obecną promocją Mega Bankroll Challange, głodem gry, szczególnie live, uruchamiam bloga. Rozleniwiłem się pracując na etacie, a w pokera grałem rzadko, regularnie dostając w dupę. Bez sensu. Właściwy MBC zacznę tak na prawdę od maja. Póki co będę updateował swoje postępy w nauce.

W chwili obecnej moim celem jest: uporządkowanie wiedzy w kwietniu
Rozpoczęcie grindu: w maju

Startuje z rollem: 300$

Start powtarzania starej i uczenia nowej teorii: 13 kwietnia
Weekend odpada ze względu na wyjazd.

Planuje również regularnie grać live w warszawskim HICie, ponieważ to gra live najbardziej mnie kręci. Prawdopodobnie dzisiaj udam się na turniej.

Cele:
1. 13 - 30 kwietnia - nauka nl cash games
2. 1 maj - start nl10 na 888poker/pp
3. Zysk 230$ - zakup HOW TO CRUSH FISH IN 2015 (6MAX)
4. Przyswojenie nowej wiedzy, notatki
5. Powrót do grindu i wspinanie się po stawkach:
nl10 - 300$-1000$
nl25 - 1000$ - 2500$
nl50 - 2500$ - 6000$
nl100 - 6000$-10000$
6. Cel długoterminowy - regularna gra na stolikach nl100/nl200
7. Cel MBC na rok 2015 - 3000$

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
MrM1lo Autor wątku
MrM1lo

Ehh, dupa wołowa jestem, bo zamiast odpalić te dwa filmiki, to stwierdziłem, że rolla zbuduje od 50$ zamiast wpłacać.. pograłem 3h na nl4 i nl10 i roll skoczył do 160$ :f_biggrin: :f_biggrin: :f_biggrin:

Jutro czas na teorię i elearning :f_eek:

Odpowiedz
Cytat
MrM1lo Autor wątku
MrM1lo

Ziomeczki jak mogę odpalić HUDa na partypoker na stołach fastforward? Normalnie trackuje mi ręce, bo widzę je na wykresie, ale huda na FF brak. Na regularnych stolikach wszystko ładnie śmiga.

Odpowiedz
Cytat
MrM1lo Autor wątku
MrM1lo

Więcej, szybciej, mocniej, totalna rozwałka ;) i na koniec sentymentalny kawałek z Paulem Walkerem.. szkoda gościa.

Wracając do pokera.. ciupciam nl10 już mixując z nl25. Roll 286$.

Hud mi działa tylko na jednym regularnym stoliku, na zoomie nie -_-, ale profit jest, takze dalej skupiam sie na swojej intuicyjnej grze.

Odpowiedz
Cytat
MrM1lo Autor wątku
MrM1lo

Jestem gumbolem.

Zaczynałem od 50$, a teraz mam 770$ plus czekam na insta bonus z punktów.

Wqrza mnie, że pokerstrategy przestało aktualizować punkty za grę na roomie. Do połowy miesiąca było ok, a teraz tydzień oczekiwania -_-

Wykresu na razie nie wrzucam, bo mam dużą rozbieżność stawek. Nie wiem, jak to będzie od 1 maja z moim MBC, bo założenie było takie, że startuje od 300$, a przy dobrych wiatrach zacznę od 1000$

Mam do Was takie ciekawe pytanie... na pewno nie wszyscy utrzymują się z pokera, niektórzy studiują i pracują dorywczo/pół etatu lub etat. W jakim miejscu poszukujecie pracy? Portale internetowe - jak tak, to jakie polecacie? Biura Karier? Pośredniaki? Jakieś podpowiedzi?

Odpowiedz
Cytat
ohayonippon

a po co pracować ? Pokerzysta nienarzeka na brak zajęć czy pieniedzy :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
MrM1lo Autor wątku
MrM1lo

Jak profesjonalnie podchodzi do tematu to tak, ale jak szuka perspektyw i zabezpieczenia gdzie indziej to również pracuje na etacie lub mając swoją działalność ;)

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

To nie jest tak, że punkty PokerStrategy.com nie nalicza na złość użytkownikom. Jeśli nie otrzymamy danych od poker roomu dotyczących wygenerowanych punktów to ich losowo przyznać nie jesteśmy w stanie. W przypadkach gdy punkty nie są aktualizowane przez okres dłuższy niż 3 dni zawsze kontaktujemy się z przedstawicielami poker roomów, nie zawsze jednak od razu problem ten jest naprawiany :( Jeśli może to wpłynąć na Twój status to wystarczy wysłać ticket do naszego biura obsługi klienta.

W tym tygodniu jeden z użytkowników osiągnął swój cel i wystartował od nowa w MBC ;) Nie musisz rezygnować z forumowej rywalizacji.

Jeśli chodzi o pracę i pokera to ja także nie widzę siebie w roli poker pro i nigdy do tego nie dążyłem. Dla mnie poker to fajne hobby, do którego nie muszę dopłacać, a często wpadnie trochę grosza. Gdzie szukać pracy? Powiedziałbym, że to zależy od tego jakiej pracy się szuka. Sam niedługo będę szukać pracy. Jednak w moim przypadku ofert teoretycznie jest dużo w sieci (IT). Do pośredniaka raczej bym się nie wybierał. Lepiej poszukać ogłoszeń w sieci lub popytać wśród znajomych (FB?).

Odpowiedz
Cytat