Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

mam gruby plan - samorealizacja da mi gratyfikację

15 Posty
10 Użytkownicy
34 Reakcje
1,468 Wyświetlenia
beniolinho
Elite Grinder

cześć.
jestem beniolinho.

zakładam bloga, żeby uwieczniać swoje postępy. aktualnie jestem świeżutko po wpierdolu po shocie na NL25, już drugim w ciągu miesiąca. zjechałem z $750 do $320. jest progress, bo po pierwszym shocie zjechałem do 200$ xD jestem tak nakręcony na gierkę i jej ulepszanie, że będę tak długo bił głową w NL25 aż rozwalę to, zobaczycie.

aktualnie studiuję, do końca pozostało jakieś dwa lata. za dwa lata chciałbym grać wysoko, jak najwyżej i mieć $$$, żeby pograć w jakimś ładnym miejscu na ziemi.

na ten moment to tyle. później postaram się więcej opowiedzieć. powyżej wykresik z NL16

Odpowiedz
Cytat
14 odpowiedzi
4greg4
Oldschool Grinder

Będę śledził. Aktualnie gram nl16/nl25, więc pewnie się "widzimy" na stołach. Wyznacz sobie bardziej rygorystyczny stop loss shotując wyższy limit - ale przypuszczam że zdajesz sobie z tego sprawę.

Odpowiedz
Cytat
NoName555
PokerStrategist

Myślę że nie będzie to PRO8L3M GL!

Odpowiedz
Cytat
krak2610
Poker Player

dałem lajka za tytuł, gl

Odpowiedz
Cytat
PiootrJ
Poker Player

Ładnie, trzymam kciuki, GL! :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
beniolinho Autor wątku
beniolinho
Elite Grinder

spory odzew. bardzo mi miło. zapowiada się tydzień ostrego grindu, bo na uczelni będę miał trochę lżejszy tydzień. planuję pograć 30h, a na analizę/naukę poświęcić 10h.

@4greg4
pierwszy zjazd wynikał z rozemocjonowania. jakoś w głowie mam/miałem zakodowane, że regularna gra na NL25 da mi naprawdę przyzwoite pieniądze jak na warunki studenckie. do tego doszedł jeden z moich największych wrogów, czyli granie więcej niż 7 stołów. opiszę kiedyś szerzej moje pokerowe demony. xD przy okazji $75 pod EV.

drugi zjazd to na przestrzeni 20k hands ~$250 pod EV, w sumie 400 w ryj. nigdy takiego swinga nie miałem, mam nadzieję, że najgorsze już za mną.

ogólnie nie czuję dużej różnicy między NL16 a NL25, osobiście uważam, że jest łatwiej na 25tkach, bo chodzi dużo więcej stołów, przez co można tak wyselekcjonować stoły, żeby na każdym siedzieć z chociażby jednym słabym graczem.

@supremin1
gram na starsach.

@NoName555, @krak2610
nie myślałem, że tak szybko ktoś złapie nawiązanie do Pro8l3mu, szanuję

@PiootrJ
dzięki!

Odpowiedz
Cytat
beniolinho Autor wątku
beniolinho
Elite Grinder

witam panowie.

wpierdolu ciąg dalszy, w tygodniu $90 pod EV, dodatkowo musiałem wypłacić trochę rolla z powodów osobistych i UWAGA, UWAGA, mam w rollu aktualnie... $150. ciężko sobie z tym poradzić mindsetowo, dwa tygodnie temu było w rollu $900 i w zasadzie dwa miesiące grindu poszły się głaskać. dniem rozliczenia moich planów ma być ostatni dzień czerwca, więc walczę dalej.

nie wiem, czy to legalne na tym forum, ale mam propozycję. (panie admin nie banuj, jeżeli nielegalne.) gram teraz NL5 i w niedalekiej przyszłości prawdopodobnie NL10. oferuję wam zakładzik na łączną kwotę $25. może ktoś wziąć całość, może ktoś wziąć np. $5 (jak w stakingach). jeżeli przegrywam przelewam wam na konto (Skrill, p*), jeżeli wygrywam przelewacie równowartość waszego zakładu na wybrany cel charytatywny.

co proponuję:
robię >=13bb/100 na NL5 na 50k hands
lub gdy już wejdę na NL10:
robię >=10bb/100 na NL10 na 50k hands

jestem otwarty na inne propozycje. rozliczenie w formie przesłania hand history, albo po prostu wyników z trackera, zależy co proponujecie.

mam nadzieję, że będą chętni. pozdro.

Odpowiedz
Cytat
Dymynsky
PokerStrategist

Biorę całość zakładu. Proponuje zacząć zakład od jutra i czas na wyrobienie zakładu max 2 miesięce. Stawki nl5 50k hands 13bb/100. Deal ?

Odpowiedz
Cytat
beniolinho Autor wątku
beniolinho
Elite Grinder

deal. będę zdawać relację co 10k.

Odpowiedz
Cytat

. :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
smack91
BlackMember

ale to jutro, bo jest wiele rzeczy, które musisz zrobić najpierw?

gl:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Heissenbberg
Poker Player

@beniolinho dodałem do znajomych, mam sprawę

Odpowiedz
Cytat
beniolinho Autor wątku
beniolinho
Elite Grinder

.

Odpowiedz
Cytat
Dymynsky
PokerStrategist

@beniolinho niedługo miną dwa lata od zakładu, a my go jeszcze nie rozliczyliśmy hahaha ;p

Odpowiedz
Cytat
beniolinho Autor wątku
beniolinho
Elite Grinder

nie widziałem, że odkopałeś to

już go dawno rozliczyłem xD zbustowałem wtedy na NL5

Odpowiedz
Cytat