Siemka. Zakładam ten wątek bo chce uczestniczyć w MBC, aktualnie gram na nl2 sh i fullring jak tylko jest dobry stolik na nl4 to siadam do niego (poziom ten sam tylko większy hajs do przegrania
)
Wcześniej grałem sng ale znudziły mi się i szukałem czegoś nowego postanowiłem grać cash game z jakiego powodu ? Wsumie sam nie wiem tak poprostu chcę spróbować tutaj swoich sił, plan na tego bloga jest taki:
1. Raporty z placu boju
2. MBC dla większej motywacji
3. Nauka gry cash i przejście nl2
4. Raporty z siłowni oraz odchudzania się
5. Wrzucanie rozdań do oceny i samemu opisać swoje myślenie przy danych rozdaniach
Jak Widać po wykresie jestem słabym graczem nawet jak na nl2. 11$ zysku przy około 30tys rąk mała kpina, ale główny problem polega na głupim hero call z over parą. Nad tym będę pracował jak i nad stylem swojej gry.
Artykuły/video
Spoiler
Artykuły
1.Kurs No-Limit dla początkujących - edycja 2016
2.5 kroków od breakeven do gracza wygrywającego
3.Twój mózg cię oszukuje
4.Twoja pewność siebie może być zgubna
5.strategia bss
Wideo.
1.Kurs No-Limit dla początkujących - od czego zacząć?
2.wybierz odpowiednie stoliki
3. preflop perfection
4.gra z blindów bez pozycji
5.obrona small blinda
6,rybki małe i duże
7. poznaj swoich graczy
8.=pl&submit=Szukaj"]problemy gry ze słabszymi graczami
9.powoli do przodu (czesc 1 i 2)
10.Microstakes Leakfinder - NL2
11.efektywna gra na nl2 i nl5
Mindset
1.dyscyplina i profesjonalizm
2.przygotowanie do sesji
3.trening mentalny
4.przekonania sukcesu
5.neuropsychologia pokera
Trochę tego jest, ale chciałbym by to wszystko wyszło 50/50 z grą może 40/60 na korzyść gry, gram na 9 stolikach inaczej się mega nudzę wszystkie spoty które nie wiedziałem co zrobić bądź jak zagrać odrazu oznaczam i będę dawał do oceny.
Graph z nl2
Spoiler

O mnie.
Spoiler
Może to powinno być na początku a nie na końcu, ale wsumie lepiej żeby było niż nie było
Mam na imię Przemek a to jest już mój któryś z kolei blog, ale tym razem na poważnie już nie mam zamiaru zmieniać odmian bo to do niczego nie prowadzi, aktualnie pracuje jako maszynista (prawie bo zostało mi jedynie odebrać papiery i podpisać umowę) tak więc pracę mam dobrą w wakacje albo zaraz po nich czeka mnie zmiana pracodawcy by zwiększyć
oprócz pokera interesują mnie szybkie samochody oraz sport. Sam aktualnie jeżdżę Audi S6 z 2000r (zdjęcie mogę wrzucić jakby ktoś chciał zobaczyć) co do sportu to chodzę na siłownie głównej mierze tylko na siłownie, ale basenem czy bieganiem po zmroku (w ciepłe w dni). Wsumie to tyle o mnie na dole napisze moje plany/cele
Plany/cele
Spoiler
1.Grać na stawkach nl 10 i dorabiać sobie do wypłaty pare stów miesięcznie (głównie dlatego blog nazwałem "małe ambicje"
2. Schudnąć jeszcze z 5 kg a potem reverse diet i wieczna masa:happy:
3. Nauczenie się organizować czas w 100%
4. Przeczytać 1 książkę miesięcznie (zaczynam od Pacjentka z sali numer 7)
Aktualny bankroll to 41$ (z czego 31$ jest wypłącane) zawsze tak robie by zobaczyć czy room wypłaca.
Pozdrawiam.