Ok poswięcilem sie i dałem dyszke, ale wiesz co za to ...
A i czesc Ci
Napisane przez owiec0001
Ja tu wracam z promilami we krwi jak przystało na porządnego polaka, a tu niema piersi mojej ulubionej pokerzystki. No co to ma znaczyć, jako że mam platynę to mogę się domagać. Z góry przepraszam, rano będę pewnie żałował tego posta, ale ch.. z tym. Dobranoc i do widzenia.No i także tego, ale że dudka na mundial nie wzieli.
Cytuję, żeby Ci się przypadkiem nie chciało edytować.
pozdrawiam
Napisane przez fenekzgavry
Napisane przez owiec0001
Ja tu wracam z promilami we krwi jak przystało na porządnego polaka, a tu niema piersi mojej ulubionej pokerzystki. No co to ma znaczyć, jako że mam platynę to mogę się domagać. Z góry przepraszam, rano będę pewnie żałował tego posta, ale ch.. z tym. Dobranoc i do widzenia.No i także tego, ale że dudka na mundial nie wzieli.
pozdrawiam
Post pisany po pijaku, ale ja nie z tych co się wstydzą swoich postów.
Napisane przez owiec0001
Napisane przez fenekzgavry
Napisane przez owiec0001
pozdrawiam
Post pisany po pijaku, ale ja nie z tych co się wstydzą swoich postów.
Elo Janeare daje 10, ale jako motywacje do nauki.
@nieprzysiadalny: teraz to musi pokazać
a czytając bloga to mi się przypomniało
właściwa akcja od 1:20 ale całość jest dobra
pozdro
a i jeszcze jeno trzymaj się BRM bo z tego co widze skaczesz po limitach jak żabka, a to Ci na dobre nie wyjdzie
Napisane przez Janeare
widza zescie sie wziyli za robota, jesce ciut i cyce na wiyrch
Tylko, żeby nie było jak to zrobiła mira, wrzucając cycki. Najlepiej zdjęcie z aktualną gazetą :D.
Napisane przez owiec0001
Napisane przez Janeare
widza zescie sie wziyli za robota, jesce ciut i cyce na wiyrchTylko, żeby nie było jak to zrobiła mira, wrzucając cycki. Najlepiej zdjęcie z aktualną gazetą :D.
Najlepiej z mamą Madzi.