Przejdź do forum
Lepszy każdego dnia...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Lepszy każdego dnia ;) Plo

19 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
604 Wyświetlenia
jaworski2ndmay
Elite Grinder

Witam wszystkich od około 6misięcy gram w pokera z mniejszymi i średnimi sukcesami ;)
Do założenie bloga zmotywował mnie filmik Robmaf-a, sam myślałem tak jak on to powiedział ;)
wygrał 2-3 w miesiąc myśli, że jest królem na dzielni ;)
Aktulanie gram nl10sh reszta środków na mb znajduje się ;) na 25 jestem słaby
Plan jest prosty stać się z dnia na dzień co raz lepszym pokerzystą oraz lepszy człowiekiem ;)
Zarobić na studia na WSB oraz byś przede wszystkim szczęśliwym i nie marnować czasu na pierdołki
eliminacja błędów/nawyków nieco ćwiczeń oraz jak wszystko siadnie to K1 od lutego.

Plan na dzień mniej więcej wygląda tak ;)
4-5sesje po 45minut w nocy (23-4)
crushing microstakes z notatkami ;)
1 art. na dzień z analizą
analiza sesji dużych i średnich pól pa sesji ;)
nauka/ gry 50/50
6-10stolików sesja - 100k rok na miesiąc
1 rozdział z książki aktualnie "maksimum osiągnięć"
Mniej więcej tak to wygląda ;)

Szkoła ;)
Ciekawy epizod ale to tylko w weekendy mam ...
Plan tygodnia ...
pn,śr,pt- 18-19,30 ćwiczenia
wt- 19-20,30 piłka
czw. 19-21 siatka

W ciągu dnia zaplanowany oprócz tego jest sen 5-12
a rzeczy robię po kolei w zależności na co mam ochotę w danym czasie ;)

Jeszcze jedno mam dziewczynę na razie okazuje się na prawdę fajna więc czasem coś wyskoczy ;)
Lecz przed snem staram się wszystko zrobić to tyle jutro napiszę więcej jak poszło i plan na nastepny dzień ;)

Smile :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
18 odpowiedzi
jaworski2ndmay Autor wątku
jaworski2ndmay
Elite Grinder

Pozbycie się poczucia winy które nie pozwala ci osiągnąć szczęścia ;)
V kroczków

I Eliminacja destruktywnej krytyki ze swoich myśli i rozmów
Nie mów o sobie nic w co nie chcesz uwierzyć ;)
Nie pozwól nikomu innemu wypowiadać się o Tobie w negatywny sposób,

Pomyślicie jak to bardzo proste, jeśli ktoś Cię krytykuje powiedz;
Byłbym wdzięczny gdybyś tak o mnie nie mówił, ponieważ nie jest to prawda.

... Nigdy nie możemy pozwolić na krytykę...
Jeśli na coś nie reagujemy to w ten sposób wszystko koduje się w naszej podświadomości
i już tak zostaje. Jeśli pozwolimi nazywać się dupkiem to z czasem zaczniemy się tak zachowywać
przyjmować cechy takiej osoby, jesli pozwolimy mówić o sobie, że jesteśmy leniwi to automatycznie w naszej podświadomości się to zakoduje i później dla nas jest normalną rzeczą to, że spóźniamy się
z każdy projektem wszystko nie jest skończone na czas i ociągamy się w wielu rzeczach ...

II Nie wiń nikogo za nic. Przyjmij całkowitą odpowiedzialność za całe swoje życie i każdą jego część !

Większość ludzi uważa, że robią przez cały prawie czas wszytko co słuszne,,,
Krytykowanie, narzekanie nie zda się na nic, nic po prostu nam to nie da jedyne co to oszukiwanie siebie ! Obwinianie innych i krytyka niszczą Twoją samoakceptacje i umacnia w Tobei poczucie winy i niższości. Kiedy ktoś Cię złości zastosuj prawo substytucji i powiedz:

Nikt nie jest winien Ja jestem odpowiedzialny !!!

III Nie pozwól innym manipulować Twoim zachowaniem za pomocą poczucia winy.
Zawsze kiedy ktoś próbuje wzbudzić w Tobie poczucie winy a ty przystajesz na to co on mówi
stajesz się osobą którą łatwo wtedy manipulować przez to, że ktoś wzbudził w Tobie poczucie winy
w ramach rekompensaty zazwyczaj przystajesz na jego warunki/prośby etc.

Istnieją 2 sposoby by to zniszczyć ;)
1) Użycie ciszy
Tango tańczy we 2 jeśli nie będzie reagował gar się skończy.
Pamiętaj jeśli ktoś będzie próbował wymusić coś na Tobie następnym razem przez poczucie winy
nie reaguj nie odpowiadaj po prostu "zamknij japę"
Jeśli opanujesz swoją samokontrolę staniesz się silniejszy i poradzisz z problemem.
Na skutki nie trzeba będzie czekać długo jeśli ktoś zauważy, iż nie drążysz tematu, nie może panować nad Tobą/kierować to po zazwyczaj jednej max 2 próbach odpuści, a ty radząc sobie z problemem będziesz rósł duchem z mgnieniu oka ;)
Kiedy druga osoba spyta po chwili milczenia co masz do powiedzenia, odpowiedz;
"Nie odpowiadam na to" Bądź grzeczny i przyjacielski uśmiechnij się lekko bez względu an sytuację.

2) Technika zepsutej płyty
Jeśli ktoś próbuje tobą manipulować spytaj;
"Czy chcesz abym czuł się winny" zadaj pytanie spokojnym głosem, najlepiej odciśnij zaskoczenie.
Żadna normalna osoba nie przyzna się do tego, że chce to osiągnąć,
zazwyczaj odciskają to osoby bardzo tępione w domach, u których ta technika była bardzo dobrze
wykorzystywana. Nie jedni twierdzą, iż wtedy najlepiej manipulować 2 osobą, sam pomyśl jeśli ktoś uświadomi Tobie, że coś zrobiłeś złego Ty zdasz z tego sobie sprawę więc w ramach rekompensaty robisz to czego tylko druga osoba chce.

- Czy chcesz, żebym czuł się winny ??
+ Naturalnie, że nie.
-To dobrze bo przez chwilę wydawało mi sić że chcesz mnie obarczyć winą a to nie jest nic dobrego.
Chwilkę później powtórka...
-Czy chcesz abym czuł się winny??
+Naturalnie, że nie
-To dobrze bo wina nie jest dobry sposobem komunikacji w związku.
W końcu padają słowa;
+Tak, chcę!
-Ale nic z tego (odpowiadamy triumfalnie) _biggrin:

IV Powstrzymywanie się od rozprawiania o winie innych
Nie gódź się na plotkowanie ani wieszanie psów na innych.
Nie daj się wciągnąć w rozmowy typu "czy to nie okropne"
Wyeliminuj ze swojego związku/życia podgryzanie i kopanie dołków pod innych.
Wszystko o czym mówisz ma wpływ na twoją podświadomość i osobowość ;)
Mów o innych tak jakby stali obok Ciebie
Zadbaj o to by inni myśleli dobrze o Tobie ;)

V Prawo wybaczania
Niezdolność do wybaczania jest jest podłożem poczucia winy, i większości negatywnych uczuć.
Chowanie urazy i pozostawienie w gniewie jest podstawą chorób psychosomatycznych.
Od bólów głowy po ataki serca wylewy czy raka.
By uwolnić w pełni swój potencjał musisz wybaczyć wszystkim którzy kiedykolwiek Cię zranili.
Musisz odpuścić winy i pożegnać się z gniewem i żalem.
Musisz postawić swoje swoje pragnienie wspaniałego życia, wykształcenia, dobrego charakteru i stania się fantastyczną osobą ponad wszelkimi negatywnymi uczuciami, które wciąż żywisz w stosunku do kogokolwiek.
... tutaj wyzwanie dla mnie konflikt z ojcem od 1,5 roku nie rozmawiamy jutro zrobię podejście we will se ;)

Pokerowo;
filmik, sesja 2k, +5bi, masa słabych graczy lecz wiele do poprawienia ;)
Ogólnie dzień bardzo dobry moim zdaniem nieco za dużo snu ale jutro to poprawimy ;)
Jutro idę odwiedzić dziewczynę ostatnio zimna wojna ale myślę, że dzięki taim książką damy rade
i że troszkę spoważnieje :P :P Teraz widzę jakim człowiek jest zakłamanym egoistą ;) i ile jest do poprawienia w tej główce ;)

Jutro pobudka
mindset, 1 art na siadanie ;)
później filmik i może zrobie kolejny wpis z książki ;)

Have a nice day !!

Odpowiedz
Cytat

Życzę powodzenia w pokerze i w zyciu!!!
Widze,że poruszasz temat RADYKALNEGO WYBACZANIA świat byłby lepszy,gdyby wszyscy się tego trzymali.Pozdrawiam :]

Odpowiedz
Cytat
alnair
Poker Player

Trzymam kciuki :f_thumbsup:
Wydaje mi się,że poprzez brak krytykowania innych, wywoływania w nich poczucia winy i rozprawiania o ich winie zyskujemy także więcej zaufania :)
BTW jak rozmowa?

Odpowiedz
Cytat
grisza1989
PokerStrategist

Świetnie się zapowiada, bardzo podobają mi się Twoje przemyślenia :)
Sam też zaczynam nl10 także pewnie będę zaglądał. Powodzenia!

Odpowiedz
Cytat
jaworski2ndmay
Elite Grinder

Wstyd się przyznać ale jak wczoraj położyłem się o godzinie 0,30 to wstałem dopiero teraz...
Wczorajszy dzień był dosyć ciekawy... A więc tak;
Zapomniałem wspomnieć, iż mam jeszcze 2 siostry jedna rok starsza druga ma 3 latka :)
+ super matkę polkę ;) (tyra jak wół ma co 3 dzień wolny) - wczoraj wypadł
I mniej więcej dzień zleciał tak...
Wstałem jak zakładałem 7-8 godzin snu,
później mama chciała bym jej pomógł tam co nieco, następnie telefon od wujka że się nie może ruszyć 30lat... trzeba go było odwieźć... później zacząłem oglądać mindset i telefon od siostry, że ma czas i bym ją odwiedził a ma już córkę jestem chrzestnym więc pojechałem ze strojem od razu na trening...
Rozmowa frajda z 9m. dzieciakiem rozmowa z 2 stroną rodziny i na trening później kąpiel i do dziewczyny... i tutaj się zaczynają hece ...

Przychodzę ostatnio zimna wojna nie widzieliśmy się oko w oko oprócz jednej rozmowy z 3tyg.
Każda inna rozmowa kończyła się "winienień" innej osoby mamy bardzo twarde charaktery więc jak kłótnia to jak między 2 "małpami"
-uuaa
-uuaa
-łefefefe
-no dobra moja wina lepiej?
-a ić lepiej ode mnie
Nigdy konflikt nie był rozwiązany do końca nigdy jedna osoba nie zaakceptowała przeprosin,
nie było czegoś takiego okey zajebałeś ale widzę, że naprawdę żałujesz i wiem, że tego nie powtórzysz czy coś w tym stylu...

Po prostu od latania dzięki miłości powoli szło to w stronę jak komu dojebać przy innych ...
Jak wczoraj w nocy zdałem sobie z tego sprawę to normalnie pomysł bardzo głupi może i ale mi się wydawał odpowiedni w aktualnym momencie ...
Wziąłem rękę i strzał w mordę potem 2,,, 3,,, i tak kilka razy żebym zapamiętał, że źle robię zachowuje się jak ludzie którzy mają jakieś głębokie wady na psychice...
Potem zacząłem robić pompki robię program 100 pompek, normalnie przy takim zmęczeniu + po treningu no to bym padł i tyle przy 4 serii i wtedy odkryłem ile siedzi w głowie ... jaki potencjał człowiek ma, a o którym nie ma pojęcia...
Powiedziałem sobie w głowie już się nigdy nie poddasz pokaż na ile cię stać przy 5probie z 17 ręce mi się trzęsły lecz powiedziałem sobie koniec wymówek jak sie przewrócisz to będzie przerwa...
I UDAŁO SIE!!! ostatnie powtórzenia to telepało mną jak letem po wyjściu z wody jak wieje wiatr ;)

Idźmy dalej...
Zdałem sobie sprawę, że albo coś zrobię teraz albo jeszcze kilka spotkań i polecą chuje i tak to się skończy ;)
A że kobieta jest na prawdę "w cipe" (tak mówimy po % o fajnych dziewczynach) szanuje się na prawdę super ;) to czemu nie walczyć nie wiadomo ile szans dostane w życiu a na pewno nie chce potem mieć żalu do siebie bo czasu nie cofnę...
Więc przyszedłem ok 21 zaczęliśmy rozmawiać później odc. hausa,,,
i trzeba było przejść do rozmowy to ostatnio wspomniałem, że założyłem bloga, a że miałem tam wszystko napisane i nie chciałem się wymądrzać to włączyłem szybciutko;
przeczytała 3 i 4 pkt pogadaliśmy spokojnie i o dziwo naszych standardów jak przeprosiłem za swoje zachowanie to nie błyskawicznie lecz po chwili ciszy wyszło "przepraszam" ale tak szczere, że aż mnie ścisnęło w brzuchu ...
Po prostu magia świąt dogadaliśmy się wyjaśniliśmy wszystko ale jak wyszedłem w szoku niemal ok. 00.00 normalnie dumny zaskoczony i zdezorientowany...
Tyle walczyłem o takie coś, a wystarczyła szczerość... i przepraszam ale nie takie z dupy ale na prawdę z serca takie przepraszam, że aż ci głupio ...
Ustaliliśmy, że obaj się postaramy jak nam nie wyjdzie to zostaniemy kumplami ;)
A jak jeden 2giego obrazi to przeprasza od razu drugiego bez dyskusji i daje całusa ;)
I jeszcze jedno przez cały wieczór nie powiedziałem jej nic by czuła się winna po prostu zero nerwów
rozmowa jak kumpli którzy się nie widzieli x lat chyba tak powinny wyglądać związki ....

To troszke moje życie prywatne, wieczorem będzie ciekawszy wpis ;)

Odpowiedz
Cytat
jaworski2ndmay
Elite Grinder

Hi all ;)
Now is my time hehe :P

Zacznijmy od tego szczerość, oparcie, szacunek, wolność, determinacja, trzeźwe spojrzenie na świat
tyle mi trzeba dzięki temu będę szczęśliwy, a poza tym niech się dzieje co chce ;)

Dobrze kontynuacja jak zacząłem to wypada napisać, że skończę, ale jest tu tyle tego iż nie ma opcji bym kiedyś skończył :P Więc kontynuacja ;)

Sztuka wybaczania
Więc krok po kroku,,, pierwsze pytanie cisnące się na język na cholerę mam wybaczać?
odp. musisz wybaczyć by uwolnić się od negatywnych uczuć;
-winy, niższości, niedopasowania, niezasługiwania, żalu i gniewu.
Kiedy odpuścisz tym ludziom ich winy,
wtedy poczujesz ulgę i przyjemność, życie w cudowny sposób otworzy się przed Tobą.

Lecz by to było za proste ;)
Więc komu mam wybaczyć?
A więc są 3 rodzaje ludzi,,,

1) Rodzice
No i się zaczyna dlaczego nie uczą nas tego w szkole;
Niezależnie od tego co nam zrobili w dzieciństwie czy żyją czy nie musisz dzisiaj postanowić, że wybaczysz im definitywnie wszystko od a do z.
Każda niesprawiedliwość i nieuczciwość, nieuprzejmość i okrucieństwo które odczułeś.
Musisz wznieść się ponad urazy z dzieciństwa i odpuścić im, wiedząc, że rodzice w odpowiednim czasie zrobili wszystko co mogli i byli w stanie tylko i wyłącznie dla Ciebie !!!
Wielu ludzi w wieku 40 czy 50lat dalej głębi urazy do rodziców za błędy jakie popełnili podczas ich dzieciństwa spędzając całe lata w goryczy/złości żyją z tym uczuciem którego nie potrafią zwalczyć a ciągle siedzi to w ich psychice,,, po czym nie są szczęśliwi i o dziwo stosunkowo często robią te same błędy nieświadomie a chyba nikt nie chce popełnić takiego błędu który tak boli więc po prostu porozmawiajmy i odlot ;) Nie myślmy o tym jak to będzie po prostu idź pozytywnie nastawiony na pokój weź jakieś piwko czy czekoladki i let's do it ;)

Dobra konkret,,, Wybaczamy na 3 sposoby;
1) i chyba najważniejszy wybacz w swoim sercu powtarzając afirmacje,,,
"Wybaczam mu wszystko, Wybaczam mu wszystko"
Po pewnym czasie wracając do tego wydarzenia będziesz czuł, że to wydarzenie nie oddziaływuje na Ciebie, a po pewnym czasie poczujesz się wolny od niego czyż to nie cudowne :f_thumbsup:

2) sposób medium ;P
Usiądź z rodzicem i powiedz;
"Chcę, żebyście tylko wiedzieli, że wybaczam wam wszystkie błędy które popełniliście wychowując mnie ,
i że was kocham" sztama i czujesz się uwolniony ty i oni ;)

3) list
Najbardziej szczegółowy jak chcecie opisując wszystko o co macie żal i ukazanie w nim jak bardzo ich kochacie i jak wam źle z tym ;)
jak ktoś chce to chętnie wyśle wzór na pw ;)

Zaraz przekonamy się jak to działa ;)
idę przemyć twarz i do ojca ale stres ;)

Odpowiedz
Cytat
jaworski2ndmay
Elite Grinder

Tak jest kurwa byłem i jest w cipe !!!
Każdemu polecam 10stron książki a ulga jak nie wiem !!!
rozpierdala mnie szczęście!!

Fuck yea !!

Odpowiedz
Cytat
7zajac7
Oldschool Grinder

Mega blog! Nie przestawaj :)

Odpowiedz
Cytat
MonaiPlox
PokerStrategist

No to w cipe!

Odpowiedz
Cytat
baydle
PokerStrategist

ostroznie z tym wybaczaniem.
nie wszystko mozna puscic plazem.
znasz napewno - "dasz palce, wezma cala reke"

uwazaj zeby ta sklonnosc do wybaczania, nie stala sie bronia przeciwko tobie.
moze byc tak ze np: twoja kobieta bedzie cos "odpierdalala" ze swiadomoscia - luzzz, moj facet i tak mi wybaczy.

i kolejna bardzo trafna zyciowa regulka!! "kto ma miekkie serce, ten musi!! miec twarda dupe."
a zycie ruuucha :)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez baydle
ostroznie z tym wybaczaniem.
nie wszystko mozna puscic plazem.
znasz napewno - "dasz palce, wezma cala reke"

uwazaj zeby ta sklonnosc do wybaczania, nie stala sie bronia przeciwko tobie.
moze byc tak ze np: twoja kobieta bedzie cos "odpierdalala" ze swiadomoscia - luzzz, moj facet i tak mi wybaczy.

i kolejna bardzo trafna zyciowa regulka!! "kto ma miekkie serce, ten musi!! miec twarda dupe."
a zycie ruuucha :)

jak masz wrażenie że cie wykorzystuje to wybaczasz i rzucasz su... zołze!
w wybaczaniu nie chodzi o to zeby byc uległym, spolegliwym tylko zeby nie chowac urazy i sie nie gniewac bo to tylko zdrowie psuje, po prostu wybaczyc i rozwiacac problem, wiadomo o swoje trzeba walczyc :)

Odpowiedz
Cytat
jaworski2ndmay
Elite Grinder

Witam panowie dzisiaj fatalna gra i sesja w moim wykonaniu odwrotność wczorajszego dnia...
Jutro muszę poprzeglądać rozdania i mocno się zastanowić.

7zajac7
Dzięki ;) jutro się zacznie robić ciekawiej ;)

MonaiPlox
;) albo synonim w piździcho ;P

baydle
gówniarz jestem...
ale wiem że te 2 razy były bardzo dobre ;)
uwolniłem się od stresu i nie będę tego nigdy żałował ;)
czuje się na prawdę dużo wolniejszy ;)

zaboo
tu kolega trafił w sedno ;)
sam nie umiałem na szybko tak ładnie tego ująć dzięki wielkie
jutro szykują się zmiany co do mojej gry więc chwilkę będę musiał popracować nad planem.

Dzięki za feedback motywuje do pisania :challenge

Odpowiedz
Cytat
jaworski2ndmay
Elite Grinder

Witam wszystkich ,

Mam nie odpartą siłę która mi mówi, że muszę napisać...
nie wiem jaki to ma sens ale zaczynamy,,,

A więc od początku.
Zawsze byłem dzieciakiem który miał priorytet uczyć się skończyć dobre studia najlepiej na agh zdobyć prestiż, mieć furę kasę bawić się od rana po świt mieć uznanie u innych,,,

Wszystko było ok do gimnazjum inteligentny człowiek umie kombinować to zawsze wszystko na ostatnią chwilę i nie miał kto dobrze kopnąć w dupe...
Aż do liceum tam zaczęły się schody,, pierwsze 2mieś. wzorowe oceny potem wagary opuszczanie lekcji mijanie się ze sprawdzianami... i zaczęły się kłopoty, ale oczywiście problemy w rodzinie i człowiek się czymś musiał tłumaczyć...
Zawsze było jakieś ale to nie teraz to źle bo przez niego etc.
Za nic w życiu to nie moja wina ...
Po 2 roku rzuciłem szkołę po wygraniu kilku k w pokera będę pokerzystą...
W końcu tak łatwiej, a po za tym zawsze człowiek kombinował...
Później kobieta + książki i leszek dzięki któremu zacząłem w końcu myśleć i przyznałem się do kilku błędów ale oczywiście tylko przed sobą...

Teraz rozumiem dopiero jak ważne w życiu jest szczęście, jak nie dużo trzeba by ułatwić sobie życie i innym wystarczy oderwać się od tego co miłe, i komfortowe i pracować, a radość jaką to sprawia jest niewyobrażalna ... teraz wiem co chce od życia i wiem, że wszystko robię bo tego pragnę robie bo wiem, że to jest dobre i że spełniam się wiem że najbardziej w życiu sprawia mi radość uszczęśliwiania innych i że to właśnie jest moja pasja patrzeć jak ktoś się smieje jak promienieje radością jest wolny/szczęśliwy jak wie że wszystko ma sens jak pali się jak ogon komety.

Wiem że taka praca da mi szczęście w życiu skończę wszystkie kursy jakie będę w stanie i zrobię wszystkie rzeczy na które mam ochotę które mi dadzą radość dziękuję wszystkim którzy się do tego przyczynili dziękuje ze łzami w oczach...

Jutro wstanę o 10 i dam z siebie wszystko !!
Będę pracował oczywiście nie by się zajechać po prostu zero wymówek just do it ;)
Teraz doceniam, że myślę świadomie
Nieziemskie uczucie, rozumiałem w końcu siebie jutro naskrobie coś więcej i dokładnie
ten blog będzie zrobiony tak, iż jeśli ktoś będzie chciał zmiany to jej dokona uświadomi wszystkich o co chodzi w tej grze zwanej życiem.

cdn.

Odpowiedz
Cytat
jaworski2ndmay
Elite Grinder

A więc był to dla mnie wyjątkowy miesiąc zaczynam rozumieć o co chodzi w życiu wykształciłem w sobie nowe cechy dużo rzeczy zrozumiałem ;)
Przeżyłem swój pierwszy poważny związek co prawda niespełna 3 miesiące ale nie zapomnę tego :)
mam nadzieję, iż ten miesiąc będzie dużo lepszy wieczorem zrobię większy wpis plus dawkę mindsetu :)
Teraz czas na naukę i trzeba pograć ;)

Plan na ten miesiąc 60k
plus 1,5k hu na wydatki :P
powodzenia przy stolikach :)

By jaworski2ndmay at 2012-01-31

By jaworski2ndmay at 2012-01-31

Odpowiedz
Cytat
jaworski2ndmay
Elite Grinder

Uff czas na wpis to może zaczniemy od mordy ;)
Z okazji zimy plus alkoholu fotka :P

Uploaded with ImageShack.us
:challenge

Co do życia to strasznie długo śpię ostatnio może to z powodu tego, że od poniedziałku
do piątku mam jakieś zajęcia k1 pn i śr... wt. piłka 1,5h czw. siatka 2h i w pt. pakujemy na cyce ;)

Mam dzisiaj niespodziankę wierszyk od kolegów ;)

Franciszek od rana miał ambitne plany
Gdyż chytry był na cipę jak małpa na banany
Od tygodnia nieludzko zwierało go w kroku
Bo biedny Franciszek już prawie od roku
Mimo że przystojny był i wyśmienity
Już prawie od raku nie jebał kobity

Jaja popuchnięte kutas sterczy w kroku
Biedny pan Franciszek nie jebał od roku
W środę o poranku tak już mu się chciało
Że spróbował ręką ale to za mało
Nic mu to nie dało

Wkurwił się Franciszek wymył chuja w zlewie
Włożył czarną kurtkę i ruszył przed siebie
Szedł przed siebie przez dwa dni
Idzie tydzień dwa i trzy
Idzie dzielnie popierdala aż mu popchnęły jaja
Zmęczony wędrówką przysiadł na kamieniu
By przy skraju las uciąć sobie drzemkę w cieniu
Wsparłszy lekko głowę na skraju opoki
Zmrużył cichutko oczy i zapadł w sen głęboki
A tak chrapiąc ze zmęczenie we śnie doznał objawienia

Tam daleko w lesie gdzie wiatr echo niesie
Hen gdzie wilk chujem nabrzmiałym
Rucha owce z całej pary
Gdzie lisica liska
Wali w dupę z bliska
Stoi chatka z drewna a w tej starej chacie mieszka kurwa pewna
Mieszka sama do lat wielu wyjebali ją z burdelu
Pizda pękła jej w połowie dostała chujem po głowie
I od tego chyba czasu już nie wychodziła z lasu

Głos przez mgłę w Franciszka stronę
Niesie wieści owej treści
-I to tobie dzielny mężu w całym swym orężu
Wieszczę wieść rozkoszy
Byś się udał w ową chatę i po stokroć zerżnął szmatę
Uśmiech w mig zagościł na Franciszka twarzy
Co się ma wydarzyć niechaj się wydarzy
Szczęśliwy z swej misji pobawił się ptokiem
I ruszył przed siebie by zdążyć przed zmrokiem

A kiedy już dotarł na miejsce z trudami
Franciszek rzekł do niej takimi słowami
- Przysyłają mnie Bogowie abym zerżnął pizdę tobie
Bez litości i bez granic choćbym miał twą cipę zranić
Misja moja święta i pała wygięta.
Ów zlecili mi magnaci abym zajrzał Ci do gaci
bym poczynił rozeznanie na królewskie rozkazanie
-Zaprzysięgłam się na wieki nie uchylić swej powieki
Choćby gromy z nieba prały każdy chuj dziś na mnie mały
I nie ma w królestwie całym śmiałka co by zdołał sprawić
By z czaru pękniętej pizdy mnie wybawić
Jam ów śmiałek jest przed tobą
Jam gotowy stoczyć boje
I wyciągnąć z klątwy mocy stare cipsko twoje

Franciszek wnet rychło za pizdę ją złapał
Ściągnął portki energicznie i głośno zaspał
Spiął się w owym akcie niczym rycerz w boju
Pierdolił ją wpierw na blacie od stołu
Na ścianie, w kominku a nawet w ustępie
Posuwał i ruchał w nieludzkim tempie
Niczym nie skończony ruchacz niestrudzony
Wziął swą kochankę już od dupy strony
Aby zwięczyć dzieło swe
W dupy otchłań spuścić się
Walił ją w tę dupę z siłą herkulesa
Walił ja od frontu, ruchał też na piesa
Dym jakby z silnika buchał z wnętrza dupy
Wykonywał długie posuwiste ruchy
Tak wspiąwszy swe ciało w geście uniesienia
Otworzył gejzery ciepłego nasienia
Napełnił po brzegi aż się wylewało
Ściekało uszami, z ust jej kapało
Nabrzmiała jak balon tęgo dmuchany
Zakrzyknęła w niebiosa o rany, o rany !
I cisza nastała we wnętrzu sieni
A chłodny powiew wiatru złotej jesieni
Wypełnił powietrze nieustannym łkaniem
Każdy orze jak może ale ty przewyższasz braci
Orzesz lepiej niż magnaci

by krzysiu i uszaty :)

Następny wpis będzie o planach etc. see ya :)

Odpowiedz
Cytat
jaworski2ndmay
Elite Grinder

Hmmm nie wiem czy już to kiedyś pisałem czy nie ale zawsze w życiu miałem coś takiego, że za coś się brałem i zostało niedokończone.
Zaczynałem z ogromnym zapałem i kończyło się na szybkim strzale w połowie drogi lub pod koniec nigdy nie mogłem dotrzeć do końca... Dopiero teraz zdałem sobie z tego sprawę, zrozumiałem ile czasu zmarnowałem i jak wiele jestem w stanie osiągnąć działo się to za sprawą iż moj ojciec nigdy nie kończył tego co zaczął zawsze odkładał na później :evil:
A wiadomo autorytet syna więc cały tatuś ;)
Czytam bardzo ciekawą książkę która pozwala mi się zmieniać będę tutaj codziennie zamieszczał kilka zdań z niej, a jak ją skończę to z następnej i tak w kółko aż osiągnę co chce ;)
Bardzo czesto skakałem po odmianach znając pewne aspekty w plo nl husng etc.
wkońcu zacząłem myśleć tak się nie da i wpadła mi do głowy jedna myśl;

I will be a pro !!

Tak więc postanowiłem i rano wstaje i robimy dobrą robotę ;)
Większość ludzi dość powoli przechodzi stawki i mało czasu poświęca na pokera zamiast tego gra w jakieś gierki yt fb demoty etc. ja w pełni oprócz sportu i weekendowego piwka poświęcę się pokerowi zrobimy niezły zamęt ;)

Mam ogromne palące pragnienie zostać najlepszym z najlepszych wiem iż by dogonić elite trzeba będzie tyrać jak wół ale wkońcu nadszedł czas spełnić marzenia i dokonać tego co powinienem !!
Dla motywacji jedno z moim marzeń na wakacje już z kolegą Nequin się ugadaliśmy, że jedziemy więc by umocnić siłę wklejam fotke ;)

Dobrze zbliża się 23,30 więc pora już spać jutro wstajemy o 6 śniadanko później plan dnia i zaczynamy miażdżyć.

Ps. Plan na marzec od Plo4 zrobić roll na Plo100(40bi)

Odpowiedz
Cytat
jaworski2ndmay
Elite Grinder

Witam musiałem zrobić jeszcze kilka rzeczy więc szybciutko plan na dzisiaj ;)

Omahowe numerki 1-4
min 2h gry jedziemy ;)

Odpowiedz
Cytat
palica93
Oldschool Grinder

hej fajny blog.
Trzymam kciuki za marzenia. :]
pozdrawiam _biggrin:

Odpowiedz
Cytat