LEAKFINDER
Witam drogich kolegów i koleżanki z naszej społeczności. Zakładam blog a bardziej mój leakfinder ze względu na stagnacje w ostatnich miesiącach. Chciałbym prosić was o pomoc w odnalezieniu leaków w mojej grze, ponieważ sam ich za dużo nie zauważam będąc przysłonięty myśleniem o swojej zajebistości. Uczyć się coś tam uczę ale też mniej niż bym tego chciał, może problem w tym , że już teorii trochę przyswoiłem czytając arty, oglądając filmiki z naszego kochanego PS, wydaje mi się, że każdy jest podobny do siebie wszędzie przewijają się prawie te same koncepty dlatego też uczę się coraz rzadziej.
Jestem indywidualistą, ale będę otwarty na wasze sugestie, podpowiedzi, rozwiązania. A myślę, że dzięki wam dostane większego kopa do nauki, gry i podniosę swoje umiejętności.
Gram obecnie nl10 i od ~20k rąk coś nie idzie. Czuję ,że stanąłem w miejscu a nawet się cofam.
Wrzucam wykres z gry nl10 od początku roku. Grałem różnie od 19/17 do 29/25, ostatnimi czasy gram bardziej tight z tego względu, że trochę dostaje po dupie i moja pewność siebie jest zachwiana przy podejmowaniu odpowiednich decyzji. Grałem 4 stoły, potem 7 teraz docelowo zamierzam grać 6 .
Wykresik:
Spoiler

HUD z ostatnich 20k rąk:
Spoiler