Napisane przez emomaniac
WitamJak chciałbyś taki layout jaki wrzuciłeś na poprzedniej stronie to myślę, że dałbym radę taki zrobić :fdrink
Juz posiadam taki od kilku dni, ale dzieki za chęci
Napisane przez emomaniac
WitamJak chciałbyś taki layout jaki wrzuciłeś na poprzedniej stronie to myślę, że dałbym radę taki zrobić :fdrink
Napisane przez Zunri
Napisane przez emomaniac
![]()
Zunri, zamawiałeś z jakiegoś serwisu czy sam tworzyłeś ten lay ;)?
Napisane przez dretsim
Napisane przez Zunri
Napisane przez emomaniac
![]()
Zunri, zamawiałeś z jakiegoś serwisu czy sam tworzyłeś ten lay ;)?
na tiltbusterze jest, absolute grind theme
Co do tych co byli zainteresowani projektem zrobienia z gumbola , zoom wymiatacza, to poki co z tego zbyt wiele nie bedzie, bo jak tutaj mam uczyc kogos kto uwaza ze gra najlepiej , i wlacza sobie nute na full zeby wylaczyc mozg i grac z automatu.
Jako że do treningów z moim padawanem pewnie nie dojdzie w najblizszym czasie, a pare osob bylo zainteresowanych, a ja mam zajawke na sprawdzanie sie jako kołcz, to chciałbym wyjsc z inicjatywa na przeprowadzenie kilku treningów z jakich bedziecie chcieli limitów na zoomie do nl100 włacznie. W planie jest 1-szy trening teoretyczny a potem jazda z gra i analiza spotow. Chcialbym zeby zebralo sie minimum 5 osob, ktore bylyby zainteresowane takimi treningami. Oczywiscie wszystko jest za free, dla was wiedza dla mnie opinie jak sie sprawdzam jako trener:)
Wszystkich zainteresowanych prosze o dodanie mnie na skype: zunri112, tam utworze grupe i bedzie info na bieżaco
Napisane przez Edziorrr
Nagrasz ten trening?
a Ty ciagle z tym nagrywaniem
Postaram sie chociaz ostatnio jak sam bralem coaching to cos camtasia świrowała
Ale zawsze mozesz poprostu przyjsc
Potwierdzam udział
Chciałbym, żebyś poruszył koncepcję gry w 3-bet potach (pod kątem blefowania i wyciągania max value ze swoich gotowych ukladow), a poza tym interesują mnie sposoby na podwyzszenie non-sd winnings (takie gotowe proste schematy - o ile istnieją ;)).
Aha, nie wiem co inni grają, ale ja jestem najbardziej zainteresowany FR.
Napisane przez Zunri
Napisane przez Edziorrr
Nagrasz ten trening?a Ty ciagle z tym nagrywaniem
Cóż poradzić :fdrink
Chętnie bym obejrzał bo brakuje kołczów, którzy grają stricte zooma a w treningu trudno mi uczestniczyć bo mi wejście mikro nie działa póki co.
fajnie ze tak szybko tyle osob sie zebralo, ale czym wiecej osob, punktów widzenia i dyskusji tym lepiej i wieksza wartosc merytoryczna
Wiec na zachete wrzucam wykres z ostatnich 20 dni odkad gram nl100

Lista uczestnikow treningu:
1.Dyszka90
2.7OKER
3.AnnaTobiasz
4.Micholin21
5.DiabolKL
6.parrotx
7.Edzior
8.TAndronicus4
1-szy trening planuje na środe(27.02) w godzinach 18:00-20:00
Jeszcze prosba jakbyscie napisali na jakich limitach byscie chcieli zeby odbywal sie trening
Kazdy uczestnik musi posiadac team viewera 8 i skypa
Napisane przez Edziorrr
Napisane przez Zunri
Napisane przez Edziorrr
Cóż poradzić :fdrink
Chętnie bym obejrzał bo brakuje kołczów, którzy grają stricte zooma a w treningu trudno mi uczestniczyć bo mi wejście mikro nie działa póki co.
zawsze mozesz "odzywac sie" poprzez chat
Wykres robi wrażenie.
W nagrodę daję "dyszkę" i tym sposobem wskoczyła Ci piąta łapka
Ps. w takim razie zapisuje się.
Put me in coach!
Najchętniej obejrzałbym ZOOM SH 50-100, chcę zobaczyć grę w naturalnym środowisku
Napisane przez Zunri
Napisane przez Edziorrr
Ja też chciałbym obejrzeć nagranie i przychylam się do prośby użytkownika Edziorrr