Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

just another SR type of blog

43 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
656 Wyświetlenia
sammyABG
Oldschool Grinder

@1
hmm, z jednej str wp, ale
bet/f za 8$ zarówno z flotem jak i made handem i x/b R to jest dobra alternatywa, ale tak na prawdę on na SB nie ma za dużo Kx poza KJ/KQ, w zal od 3beta vs BU itd. Imo on tam gra one and done, bo nie widzę rąk poza AQ/AJ które grają tą linią, może chciał x/r turna, nie wiem czy macie jakąś dynamikę/sth i jeśli nie to AK/AA/KK on nigdy nie ma, przyfarcił i złapał TP z Axs, tylko że A9s/AT rzadko będzie value betować R, chyba że ma AclubsTx i wie, że nie masz Ac z FD, więc targetuje twoje bluffcatchery Kx. Trochę namieszałem, ale z racji tego, że on tam ma niewiele Kx, bet na turnie nie ma sensu, bo on QQ nie cbetuje, więc nie będzie x/c flota na turnie. WP!

@2 zgaduj co knuje fish, call R spoko, fold dla mniej odważnych ;)

@3.. jutro dopiszę do reszty rąk

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dodaje do aktywnosci pokerowych ocenianie rak od czasu do czasu,

wrzucam ostatnie wyniki nl25,nl50 na heaterze, zeby nie bylo ze gadam glupoty gdy oceniam rece:)

Spoiler

co do rak ktore wrzucilem, ocenie je sobie dzis/jutro
z uwagi na skrecona kostke pewnie bede mial znacznie wiecej czasu na wszystko

Odpowiedz
Cytat
lastusermw
Elite Grinder

#1 Imo dość często będzie tu cbetował 2tnd board z mvr choćby dlatego żeby nie rozdawać darmowego equity. Turn: bet/f w okolicach 13-14$, wydaje mi się, że przynajmniej raz x/calluje tam jakieś 99-QQ/8x, przy blankowym riverze prawdopodobnie poprawiłbym za ~1/3pota. Poza tym każdy :club: na R sprawia, że będzie mniej skłonny zapłacić ze swoim mvr.

#5 Flop/turn raczej gram podobnie. Na river wciąż masz value od jakichś Qx/pp które uwidziało mu się miniraisować na flopie. Z drugiej strony xbeh też nie jest zły- nie wyrzucisz żadnego Ax'a takim betem, na większość masz splita, a jest kilka combo, które Cie bije.

#7 na unka (mp vs utg) to raczej fold pre :D.
Postflop(bez statów/readów vs 1stolikowiec):
F: cb/f; T: najbezpieczniejszy xbeh- jak miałbym poprawiać to na 9/K/A i decide river.
As played nie ma opcji żebym callnął tego shipa na river :yaoming : jeśli miałeś lepiej to :nh

Odpowiedz
Cytat