proszę nie używaj wulgaryzmów
pozdro
dziesieszy dzień, krótka sesja i + 0,72 $, dla mnie to duzo gram już na dwóch stołach, dla mnie to sukces, no i shc praktycznie wkute na pamięć. Ostatnio w którymś temacie pisałem o tym że w ciągu jednej sesji coś cztery albo pięc razy wypadło mi QQQ i zakażdym razem to przegrywałem. dzis miałem w ciagu 45 minut 3 razy QQQ i wszystko wygrałem.
Known players:
[tg]Position_Stack:hands/vp$ip/RaisePreflop/AF/WTS/ORL/BBvsSteal/W$SD;BB$3,04:22/23/18/12,0/67/-/-/50;Hero$2,68:///////;[/tg]
0,05/0,1 Fixed-Limit Hold'em (9 handed)
Hand recorder used for this poker hand: PokerStrategy Elephant 0.67 by www.pokerstrategy.com.
Preflop: Hero is MP3 with Q♦, Q♥
4 folds, Hero raises, 3 folds, BB calls.
Flop: (4,40 SB) 2♥, Q♠, K♣ (2 players)
BB checks, Hero bets, BB folds, Hero gets uncalled bet back.
Final Pot: 2,20 BB
Results follow (highlight to see):
Hero shows trójka, damy (Qd Qh)
Hero wins with trójka, damy (Qd Qh)
Known players:
[tg]Position_Stack:hands/vp$ip/RaisePreflop/AF/WTS/ORL/BBvsSteal/W$SD;BB$0,42:22/50/9/2,0/27/0/-/33;UTG2$0,36:24/8/0/0,3/50/-/-/0;Hero$2,79:///////;[/tg]
Hand recorder used for this poker hand: PokerStrategy Elephant 0.67 by www.pokerstrategy.com.
Preflop: Hero is MP2 with Q♦, J♦
UTG1 folds, UTG2 calls, MP1 folds, Hero raises, 4 folds, BB calls, UTG2 calls.
Flop: (6,40 SB) 5♣, Q♠, Q♣ (3 players)
BB checks, UTG2 checks, Hero bets, 2 folds, Hero gets uncalled bet back.
Final Pot: 3,20 BB
Hero shows trójka, damy (Qd Jd)
Hero wins with trójka, damy (Qd Jd)
Known players:
[tg]Position_Stack:hands/vp$ip/RaisePreflop/AF/WTS/ORL/BBvsSteal/W$SD;BB$2,09:32/41/13/1,7/43/0/-/33;Hero$3,09:///////;[/tg]
Preflop: Hero is MP1 with A♣, Q♦
2 folds, Hero raises, 5 folds, BB 3-bets, Hero calls.
Flop: (6,40 SB) Q♠, Q♣, 9♦ (2 players)
BB bets, Hero raises, BB 3-bets, Hero caps, BB calls.
Turn: (7,20 BB) A♠ (2 players)
BB bets, Hero raises, BB calls.
River: (11,20 BB) 4♣ (2 players)
BB checks, Hero bets, BB calls.
Final Pot: 13,20 BB
Hero shows ful, damy na asy (Ac Qd)
BB shows trójka, damy (Qh Js)
Hero wins with ful, damy na asy (Ac Qd)
kasa
ftp - 31,15
888 - 42,28
no w pierwszym i drugim rozdaniu mega poty:D
Edit: a jakies table selection to robisz? bo w rozdaniu 2 masz dwoch przeciwnikow z 4BB w stacku
no z takiej stronki on line table selection, włącze wyszuka mi stoły i wybieram dwa najlepsze, te które maja tam taki najwiekszy wskaźnik na czerwono, no tak to był ful.
Dziwny blog
Ale spoko będziesz mial pamiątkę jak kiedyś będziesz lepiej grał... chociaż, bez obrazy, chyba to długo potrwa ;p
nie no spoko, pokera traktuje jako mój kolejny biznes, tylko nie podchodzę do tego na razie jakoś w sposób profesjonalny, raczej tak na luzie, małymi kroczkami, zeby sie za szybko nie wypalić.
kur... ale ludzie maja najebane, nie ma to jak walki owadów...
mój cel dojsc na tych freerolach do 24 $ i wejśc na NL 4 sss z 30 BI.

NARAZIE AŻ CAŁE 12 C NA PARTY.
Nie szkoda ci czasu na freerolle ???
Więcej i szybciej byś zarobił już nawet zbierając butelki, makulaturę i puszki po piwie. Jak byś dodatkowo w wolnym czasie poczytał więcej artykułów i pooglądał filmów to twoje pokerowe umiejętności by rosły.
Grając dużo freerolli cofasz się w rozwoju. Freerolle niczego nie uczą a tylko utrwalają i wzmacniają różne złe nawyki takie jak za dużo blefowania, donkowe all iny itp.
freerole gram tylko na party, bo tam dzieki swojej głupocie sie wyzerowałem chce dobić do 24 $ i wchodze na NL 4 sss. Acha wogule to przeszedłem z FL na NL i mam tam zamiar grac sss.