Siema,
Mam na imię Michał i mam 23 lata. Mieszkam koło Oświęcimia (kto uważał na historii to wie gdzie to jest
)
Studiuję zaocznie na AGH. Pracowałem w Norwegii na rafineriach gazowych/ropnych ale robota się skończyła i postanowiłem sie skupić na innej scieżce kariery.
Lubię słuchać muzyki (a kto nie lubi), szczególnie alternatywnego rocka ale moja setlista zaczyna się na jazzie i konczy na hardcore (nie slucham techno i tym podobnych gówien)
Zacząłem grać w pokera jak miałem 19 lat (coś koło tego). Znalazłem to forum i napaliłem się na darmowe 50$ ^^. Przeczytałem parę artykułów, oglądnąłem parę filmów i zacząłem grać. Nie zbustowałem od razu. Grałem jakieś kilka miesięcy pewnie ale BR stał w miejscu więc trzeba było pogamblować. Zrobiłem sobie przerwę. Zacząłem ponownie jakieś 1,5 roku temu ("trochę może więcej" jak mawiał klasyk
) troche bardziej na poważnie. Niekoniecznie się dużo uczyłem muszę przyznać ale robiłem duże volume i ten BR jakoś rósł. Grindowałem nl10-nl25 FR (z shotami na 50). I tak kilka miesięcy temu wróciłem do siebie na wieś i nie było już jak grindować więc dałem sobie spokój. Teraz powracam
Dlaczego chcę dołączyć do CFP.
Głównie dlatego, że chcę coś zrobić ze swoim życiem. Lata leco
Widze jak ludzie wokół sie męczą z normalnymi pracami i mnie to w ogóle nie pociąga. Chcę zarobić duże hajsy ale PO SWOJEMU.
wish me luck!