Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

High - NL SH

7 Posty
3 Użytkownicy
3 Reakcje
312 Wyświetlenia
high0008

Siemanko.

Zakładam bloga zeby miec motywacje do grania. Chce w miare regularnie ( jak czas pozwoli ) grac wieczorami te 3 h, 4 stoliki zoom SH. Tak zeby wyszlo okolo 3khands
Mialem na koncie 10$, dzisiaj pierwsza sesja, jutro wieczorem mysle ze uda mi się zagrać kolejną.
Jak dojde do 50$ to nl 5.
Kolejny cel to ogladac trening i i streamy Governa ( jestem fanem ). Ogladnalem juz sporo jego produkcji i duzo sie nauczylem, bardzo utozsamiam sie z jego tokiem myslenia.

Wklejam dzisiajszy graph, mam nadzieje ze jutro rowniez to zrobie.
BR: 23 $

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
high0008 Autor wątku
high0008

Siemanko.

W piatek jednak nie zagralem wypadla mi jedna sprawa. Sobota sylwester a niedziele dzien po tez slabo. Odpalilem w niedziele na chwile stoliki ale myslalem z poteznym opoznieniem, wtopilem jakos 1,5 buyina i zamknalem stoly.

Dzisiaj sesja krotsza niz planowalem, wynik ok, ale mialem dzisiaj sporo szczescia, gralem bardzo przecietnie , zeby nie powiedziec slabo.
Ogolnie mam mase nauki i calymi dniami sie ucze, dlatego stoly odpalam tak o 22 i planuje pograc 2 - 3h. Jutro, sr i czw moze byc ciezko bo mam jeszcze zajecia, moze w piatek. Zobacze, postaram sie przy najblizszej mozliwej okazji.

Narazie run good, dwie sesje i mamy 3,5x startowego bankrollu.

Dobrej nocy.

BR: 35$.

Odpowiedz
Cytat
jejeejej

Ładnie Ci idzie, powodzenia. Na jakim roomie grasz?

Odpowiedz
Cytat
high0008 Autor wątku
high0008

Hej!
Dzieki, faktycznie wypadalo napisac na poczatku. Pokerstars stoliki zoom x4

Odpowiedz
Cytat
69CuZo69

. zobaczymy co się urodzi :f_drink: GL

Odpowiedz
Cytat
high0008 Autor wątku
high0008

Siemanko.

Dzisiejsza sesja :

Spoiler

Moglbym sie o niej duzo rozpisywac, ale jest juz dosyc pozno, mam na rano i juz nie mam siły.
Mozliwe ze w tym tyg koniec z graniem bo nauka mi dosyc ucieka,

Dobrej nocy
BR 32 $

Odpowiedz
Cytat
high0008 Autor wątku
high0008

Dzisiaj jednak troche pogralem. Nie moge/umiem wyizolowac wykresu tylko dzisiejszej sesji, z racji tego ze gram ostatnie te sesje przed 12 w nocy a koncze po i mi to zalicza jako dwa dni, dlatego wrzucam wykres od zalozenia bloga. Moglbym sporo lepiej, czasami gram bardzo niechlujnie bo dopada mnie znudzenie, jednak te stawki nie sa interesujące ;d. Ale i tak spokojnie taka gra starczy na ten limit. Myśle ze 20 bb/100 h ma nl2 dalbym rade, ale kij przeciez to nie jest cel a tylko chwilowa sciezka do glownej drogi.

BR 39$, niedlugo dojdzie 10 % z rake co przy moim br bedzie sporą dawką ;p

Spoiler

Odpowiedz
Cytat