Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] hasiek's diary: rozdaje dolary

908 Posty
99 Użytkownicy
0 Reakcje
40.5 K Wyświetlenia
Krasu
PokerStrategist

hasiek napisał

Krasu napisał

BVGZupa napisał
Unibet tak jak polecałem?

Strzelam że hasiek przeniesie się na Everesta ;)

Strzelasz powiadasz? :D

Wiesz, przeczucie i te sprawy :P

crixon
PokerStrategist

Co do Everesta ... To fishow od metra, bonus 300 $ do wyrobienia jest migiem! ale ten soft to jest kurwa skandal. To pikanie po 1 h gry doprowadzało mnie do bólu głowy. na prawdę po starsach to będzie ciężko się przerzucić....

Imo lepiej FTP i tam bonus wyrabiać. Ja sam bym tam grał ale niegdy nie byłem tam graczem wygrywającym :P

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Bonus wezmę 1000$ za 10 000 Summit Points, czyli 5000 StrategyPoints i 30 dni na wyrobienie. Co do softu jestem przyzwyczajony, bo grałem na Action, a tam jest identyczny więc looz :)

Marg0z
Oldschool Grinder

crixon napisał
Co do Everesta ... To fishow od metra, bonus 300 $ do wyrobienia jest migiem! ale ten soft to jest kurwa skandal. To pikanie po 1 h gry doprowadzało mnie do bólu głowy. na prawdę po starsach to będzie ciężko się przerzucić....

Imo lepiej FTP i tam bonus wyrabiać. Ja sam bym tam grał ale niegdy nie byłem tam graczem wygrywającym :P

Przecież można wyłączyć te dźwięki :O

Wiech
Oldschool Grinder

10000 punktów to trzeba dużo grać na NL 50. Ja gram na NL 25 i miesięcznie mam ok. 4-5 tys. punktów. Ewerest ma swoje wady, ale poziom na NL 25 jest taki sam jak 5-10 na FTP lub niższy. Niestety nigdzie nie zobaczysz tylu stritów i flushy. Jak zobaczysz 3 karty w jednym kolorze na stole i nie będziesz miał pozostałych 2 to pewne, że ON je ma.
Powodzenia

Gomez224
PokerStrategist

Wiech napisał
10000 punktów to trzeba dużo grać na NL 50. Ja gram na NL 25 i miesięcznie mam ok. 4-5 tys. punktów. Ewerest ma swoje wady, ale poziom na NL 25 jest taki sam jak 5-10 na FTP lub niższy. Niestety nigdzie nie zobaczysz tylu stritów i flushy. Jak zobaczysz 3 karty w jednym kolorze na stole i nie będziesz miał pozostałych 2 to pewne, że ON je ma.
Powodzenia

Na boos medii to są dopiero jaja :] te wszystkie układy praktycznie co kilkanaście rozdań wypadają :)

crixon
PokerStrategist

Marg0z napisał

crixon napisał

Przecież można wyłączyć te dźwięki :O

Poważnie? Nie no w życiu bym się nie domyślił. ps. Zawsze gram sounds ON.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No to pewnie fajnie się gra :D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Przechuj*** dzień ;( Nie mogłem wygrać żadnego coinflipa... Chcę wyrobić zakupion bonus 285 $, a straty są większe od niego. Bankroll ciągle w dół. Obecnie wynosi on 2118 $. Marnieee, ale cóż zrobić. Po chu** taki miesiąc :D Nie chce mi się dzisiejszego dnia opisywać przedstawiam tylko wykres + użytek z moich pro readów.

P.S. Jutro niespodzianka, która poprawi mi humor :D

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

BB ($52.55)
UTG ($70.25)
MP ($10.70)
Hero (CO) ($54.15)
Button ($35.75)
SB ($120.20)

Preflop: Hero is CO with J, J
UTG calls $0.50, MP bets $2, Hero raises to $6.50, 1 fold, SB raises to $14.50, 3 folds, Hero calls $8

Flop: ($32) 10, 6, Q (2 players)
SB bets $105.70 (All-In), Hero calls $39.65 (All-In)

Turn: ($111.30) K (2 players, 2 all-in)

River: ($111.30) A (2 players, 2 all-in)

Total pot: $111.30 | Rake: $3

Results:
SB had A, K (two pair, Aces and Kings).
Hero had J, J (straight, Ace high).
Outcome: Hero won $108.30

Masakra ;/ 6BI. Ehh kurde współczuje. No, ale nie łam się. Skilla masz. Graj swoje, a w końcu będzie dobrze.

MoroP
Oldschool Grinder

Poniosło Cię chyba z tymi waletami, chyba, że widziałeś na 100% że ma to AK :P

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

MoroP napisał
Poniosło Cię chyba z tymi waletami, chyba, że widziałeś na 100% że ma to AK :P

Wiedziałem :) Miałem ready, bo grywam z tym kolesiem codziennie na kilku stołach.

Kolejne ciekawe rozdanie, które zwaliłem, bo zdecydowanie powinienem betować turn. No, ale w ten sposób wyciągnąłem max value :D

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (4 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Button ($118.50)
SB ($32.40)
Hero (BB) ($50)
UTG ($45.85)

Preflop: Hero is BB with A, Q
2 folds, SB bets $1, Hero raises to $3.50, SB calls $2.50

Flop: ($7) A, 8, 10 (2 players)
SB checks, Hero bets $5, SB calls $5

Turn: ($17) K (2 players)
SB checks, Hero checks

River: ($17) 2 (2 players)
SB bets $23.90 (All-In), Hero calls $23.90

Total pot: $64.80 | Rake: $2

Results:
SB had 9, 6 (high card, Ace).
Hero had A, Q (one pair, Aces).
Outcome: Hero won $62.80

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Aktualizacja punktów przyniosła mi upragniony diamentowy status.

Teraz lecę zaspamować nasze forum :D

Wow! Gratulacje diamentu!! :D

RockyRaccoon
BlackMember

Lol, gratki :D Nieźle musisz cisnąć, że na NL50 diament zdobyłeś :D

Maksiu78
PokerStrategist

Gratuluje :D

bMh
bMh
Oldschool Grinder

To od teraz Twoj postep w nauce i zyski beda wieksze!

lekarz20
Elite Grinder

graty:)

Gratulacje!;D

kaczuba
Oldschool Grinder

Gratulacje :f_cool: