Przejdź do forum
‘Go Hard or Go Home...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

‘Go Hard or Go Home!!’

873 Posty
55 Użytkownicy
0 Reakcje
17.3 K Wyświetlenia
CleanForce Autor wątku
CleanForce
PokerStrategist

Uff...

Jestem po pierwszej całej (same stoły NL4) sesji na wyższym limicie. Tylko 4 stoły żeby wszędzie wszystkich ogarniać.

Początek po prostu tragiczny... Zanim się odnalazłem już byłem na -1bi.. potem jakieś dwa 'niefarty' i dalej kompletne bezkarcie..

Patrzę i okazuje się że jestem -2.5bi... To nie mogło się tak skończyć..

Podkręciłem tempo. ^^ Podgłośniłem ścieżkę dźwiękową, napoiłem się MD ^^ i jazda :pokerface:

:f_thumbsup: Wyszło wróciłem do stanu z przed sesji ;)

Podczas przyspieszania towarzyszył mi Tony i jego Astronomia. ;) polecam!

Jutro pogram w domku. ;) Ciekawe czy w Wawie będę dostawał więcej monsterów? ;>

BR = 124.75 (+2.19$)

Odpowiedz
Cytat
CleanForce Autor wątku
CleanForce
PokerStrategist

Mam dobrą wiadomość. :D

Podliczyli moje zaległe punkcisze z lutego i jestem Złotkiem ^^

:fuckyeah

W końcu dostęp do filmików z tych konkretnych limitów. ;)
Wiem, wiem... ;) Minie chwilka zanim ja tam zasiądę, ale dla relaxu pooglądać można ^^

GN
Zajarany życiem... klasyk.. -> Czego też Wam życzę!

Odpowiedz
Cytat
CleanForce Autor wątku
CleanForce
PokerStrategist

Witajcie ;)

Dłuuga sesja za mną.. Niestety nic ciekawego się nie działo... Ciągle jestem na 4 stołach NL4. Jak jutro pogram to już pewnie 5-6 stoliczków odpalę. ;)

GN wszystkim.

BR = 125.01 (+0.26$)

Odpowiedz
Cytat
ELENDOR
Elite Grinder

Widze roll rosnie w siłe. Oby tak dalej! Od początku Ci kibicuje. :pokerface: :fdrink

Odpowiedz
Cytat
CleanForce Autor wątku
CleanForce
PokerStrategist

Dzięki Elendor ;)
:fdrink :fdrink

Dzisiaj już zaatakowałem 6 stołów.. Mało akcji... Nic ciekawego się nie działo... Ale w końcu doczekałem się!! Wygrałem z setem '2' :f_cool: O Yeah... ;) Niestety cała sesja na -0.5 bi

Teraz siadam do nauki. ;)

Jutro dalsze sesje ^^

A na GN dzisiaj posłuchamy P.O.D.

BR = 123.08 (-1.93$)

Odpowiedz
Cytat
CleanForce Autor wątku
CleanForce
PokerStrategist

Witam :)

Zgłaszam swoją kandydaturę do szkoły kadetów ^^

Do pokera przykładam się mocniej od 7 lutego b.r. Jestem obecnie na NL4. Gram FR na PartyPoker.

Mam ogromną ochotę 'miażdżyć' micro-limity i piąć się wyżej! Wiem, że Kadets Sql bardzo by mi w tym pomogła. ;)

Jestem w stanie pracować bardzo ciężko aby osiągnąć sukces. ;)

Take me!!

Pozdrawiam. ;)

P.S.
Let's play some poker... ^^

Odpowiedz
Cytat
CleanForce Autor wątku
CleanForce
PokerStrategist

Jestem po kolejnej sesji ;)

6 stolików, Niewiele akcji... Sporo mocnych graczy i ogromne kolejki żeby usiąść do stolików... :l

Lecę na zajęcia, bo mam na 14tą... :P

BR = 125.07 (+1.99$)

Odpowiedz
Cytat
ELENDOR
Elite Grinder

Gramy dzisiaj jakas sesje? Wpadne na NL4 zobaczyc co się tam dzieje :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
CleanForce Autor wątku
CleanForce
PokerStrategist

Gramy dzisiaj jakas sesje?

O bardzo chętnie. :f_thumbsup:

Ja dzisiaj zacznę tak około 23.

See U there. ;)

Odpowiedz
Cytat
CleanForce Autor wątku
CleanForce
PokerStrategist

Siemanko Wszystkim. ;)

Grałeś Elendor? ;> Nie mogłem Cię znaleźć..

Sesja 'przygodowa' na początku bezkarcie.. :f_zZz:... Następnie nie trafiane sety.. :f_frown:.. Potem połamane rakietki na KJs.. :f_confused:.. A następnie weszły mi 2 karety AA i TT!! :f_biggrin:

Ogólnie sesja na +. ;) Teraz siadamy do nauki.

Do usłyszenia. =)

BR = 129.83 (+4.76$)

Odpowiedz
Cytat
meffiulol
PokerStrategist

Powodzenia w dostaniu się do szkółki i gratki złotego statusu :) Pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat
CleanForce Autor wątku
CleanForce
PokerStrategist

Powodzenia w dostaniu się do szkółki i gratki złotego statusu

Wielkie dzięki Meffiu ;) Szkółka byłaby super opcją ;) <Teraz pozostaje myślenie pozytywne żeby się dostać ^^ >

Śledzę na bierząco Twoje poczynania. :pokerface: Ładnie idzie. ;)
GL :fdrink

Pozdrawiam. :)
P.S.
Daj znać jak tam ten nowy serial 'Vikings' Ci wchodzi. ;) IMO zapowiada się dość ciekawie.

Odpowiedz
Cytat
meffiulol
PokerStrategist

No obejrzałem i trzeba czekać na następne odcinki żeby ocenić obiektywnie :) Może się fajnie rozwinie :)

Odpowiedz
Cytat
AceBestini
PokerStrategist

Bloger Lutego - ankieta

:sdrink

Odpowiedz
Cytat
CleanForce Autor wątku
CleanForce
PokerStrategist

AceBestini napisał:
Bloger Lutego - ankieta
:sdrink

;) thx a lot. ;) To dla mnie bardzo miła niespodzianka znaleźć się na tej liście.
3 mam kciuki za mojego faworyta na tej liście ;)

Jestem po sesji. ;)

6 stołów & różne seciki HS'owe na uszach ^^ 'Prawie' dobra gra z mojej strony.. :P

Teraz pora się skatować jakimś treningiem. ^^ W końcu 'go hard or go home...'

BTW.. Znacie - BUFU?

Klasyk - How High:

BR = 140.48 (+10.65$)

Odpowiedz
Cytat
CleanForce Autor wątku
CleanForce
PokerStrategist

Emanko,

Dzisiaj na moich stolikach gościnnie wystąpił Elendor ;) [pozdro :fdrink] Niestety nie byłą to obfita gra... Nic się nie działo, jak się trafił secik to ktoś złapał wyższego i takie tam :P.

Jednak przetrzymałem trudne momenty i zacząłem nadrabiać. Po kolejnych 2h gry udało się wypracować 'plus'. ;)

NL4 jest wg mnie mocno specyficzne... Czasami czekam ok godziny na jakąś mocniejszą akcję ale jak się trafi to można troszkę zarobić ^^ Taktyka: Nie tracić stacka na głupie błędy i grę na siłę.. A Monsterki przyjdą w swoim czasie. ;)

Grałem standard 6 stołów.. Ale momentami wyjątkowo się nudziłem.. trzeba będzie może pomyśleć nad kolejnym stolikiem ;)

W czasie gry oczywiście grały HS'y. Podczas jakiegoś secika natknąłem się na ciekawy remix 'loca people' Polecam ^^
Tak na dobry sen... All Day.. All Night... WTF?! :D <łup><łup><łup>

BR = 146.66 (+6.18$)

Odpowiedz
Cytat
CleanForce Autor wątku
CleanForce
PokerStrategist

Witajcie :)

Jak tam? ;>

Ja z rana zrobiłem trening (1.5h :pokerface: ) , potem chciałem zasiąść do mini sesji, ale meega kolejki i to była super mini sesja :P

Lecę na zajęcia, a potem do sauny ^^

Do wieczora. :)

BR = 147.50 (+0.84$)

Odpowiedz
Cytat
CleanForce Autor wątku
CleanForce
PokerStrategist

Uff...
Dopiero skończyłem sesję...
Grałem od 20:00... Najdłuższa moja sesja ;) tak długo grałem bo nie chciałem skończyć w takim niekorzystnym momencie... Dzisiaj był dzień monsterów... Ale nie dla mnie... Zaczęło się standardowo :facepalm: , połamane AA x2, set over set i inne... :rage: Najbardziej denerwował mnie fakt jak musiałem spasować w jakimś rozdaniu gdzie nie miałem odsów żeby callować takie mocne raisy... Dochodzi do showdownu... I okazuje się, że ja miałem najmocniejszą łapę.. A reszta się biła z jakimś śmieciami... :ayfkm:

Często tak macie? ;>

To była taka próba tiltu... Niestety parę razy uległem i na bordzie Qhigh jak na łapie miałem KQ to nie odpuszczałem... I co?! 3x naciąłem się na AQ... great... :facepalm:

Odpuściłem już głupie tracenie kasy i musiałem jeszcze bardziej grać tight... O tej porze akcje na Flopie AI to normalność... Grałem na 6ciu stołach to praktycznie zawsze na którymś ktoś puszował Flopa... A lot of Monsters? ... I don't think so... :P

W najczarniejszym momencie miałem - 4.5bi... ?( <mój kolejny rekord^^>

Zrobiłem przerwę zjadłem kolację i grałem dalej! Nie mogłem tak tego zostawić! Mozolnie do celu w oczekiwaniu monsterów i rozkmince jakby tu zagrać żeby na riverze zobaczyć push... ;) Trwało to aż do teraz... Ale jestem zmęczony... Jutro przeanalizuję swoje błędy i dam trenerom kilka łapencji do oceny. ;)

Szybka kimka i na 7:30 na jakieś ćwiczenia... :rage:
Never mind, będę meega padnięty ale satysfakcja, że wyprowadziłem dzisiejszą sesję na '+' jest bezcenna ^^

GN sleep well
Nadobranoc delikatnie -> The Way we Are!

BR = 151.54 (+4.04$)

Odpowiedz
Cytat
sheckin
PokerStrategist

Siemka,

gratulację za wytrwałość. :) Ja bym nie był w stanie grać tak długiej sesji. Nie wiem jak ty podchodzisz do pokera, ale nie uważam, żeby granie na siłę było dobre. Widzę, że jesteś bardzo zorientowany na wynik sesji, co na micro jest raczej błędem, choć mam podobnie. :P Obejrzyj filmy mindsetowe lecha, tam jest dużo na ten temat. Podstawą jest podejmować dobre decyzję, a wynik przyjdzie sam. Jeśli trafisz kilka coolerów, to trudno i jedziesz dalej.

Pozdro i wytrwałości w pokonywaniu limitów. :fdrink

Odpowiedz
Cytat
CleanForce Autor wątku
CleanForce
PokerStrategist

Siemka Sheckin. ;)

Jak to opisuję, to może wygląda jak bym 'grał na siłę', jednak to nie do końca tak. :P Oczywiście staram się wykręcić jak najlepszy wynik i grać swoją A-Game. Ale wczoraj było o tyle wyjątkowo, że co nadrabiałem to dostawałem bad beata... Musiałem wyczekać żeby mi 3 mocne akcje weszły i było okej... ;)

Lechrumski i cały ogrom wiedzy jaki dostarcza przez filmy mindsetowe to u mnie praktycznie codzienny audiobook. ;)

Dzięki i wzajemnie. ;)
GL :f_thumbsup:

P.S.
Ale mam 'super' uczelnię... dzisiaj są godziny rektorskie! ^^ Taa... od 10 do 14...
A ja mam dzisiaj zajęcia 7:30-10 i 15-19... Great.. :facepalm:

:P Zaraz coś powygrywamy a potem polecimy z treningiem ^^

Odpowiedz
Cytat