Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Fr] Drimz Kamyn Tru

12 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
242 Wyświetlenia
Smokingbarrel
PokerStrategist

Witam wszystkich.

Nie wiem juz sam ile razy sie tutaj wszystkim przedstawialem, nie wiem ile razy startowalem z blogiem i nie wiem ile razy obiecywalem sobie przed wami wszystkimi i przed samym soba ze bede poker pro.

Mam juz 22 lata i przeogromne marzenia o lifechanging money za sprawa rapu Eisa, oraz ograniczonych zasobach i nieograniczonych potrzebach. Aktualnie pracuje w banku na cieplej posadce od poniedzialku do piatku. No i oczywiscie chce wiecej. Gralem MTT, FR, SNG, SH i wszystko inne, zawsze bylo do przodu i wyplacalem kase a potem radowalem sie tancem podczas opadania gotowki na ziemie.

10-tego marca mialem zamiar wplacic okolo 25 dolarow i zaczac sobie na nowo grac NL2 FR na jakims roomie aby tym razem zostac prosem i wystepowac na reklamach najwiekszych poker roomow.

Ta promocja to swietna sprawa, wiec zaczynamy od nowa, z wielka moca i checia do dzialania.

Wiec do roboty, zycze powodzenia wszystkim z grupy.

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
Smokingbarrel Autor wątku
Smokingbarrel
PokerStrategist

LEKCJA PIERSZA

Open Raise - najpierw zaczne od rak ktore otwieram jako pierwszy, oczywiscie bede staral sie jak najwiecej open raisowac, podbicie pre flop daje mi inicjatywe czyli ja decyduje jak sie wszystko dalej potoczy i ja dyktuje warunki, poza tym sprawdzenie potencjalnego gracza mojego otwarcia oraz pozycja przeciwnika pozwala mi wyciagnac jakiekolwiek informacje jezeli chodzi o zasieg przeciwnika.

:heart:EP - Early position. :heart:

Wczesna pozycja jest najciezsza pozycja z ktorej zaczynamy, za soba mamy sporo przeciwnikow wiec jest wysoka szansa ze ktos za nami bedzie mial lepsze karty od nas, tutaj wchodzi sie z najlepszymi kartami. ORC w wersji standard pokazuje to tak:

Ja tutaj jednak od siebie dorzucilbym AQo chociaz zalezy to dosc mocno od specyfiki roomu oraz stolu. W tabeli maksymalnej sa podane pockety juz od 22+ oraz connectory 98s+, z informacji jakie udalo mi sie wyciagnac z obejrzanych filmow ( tu akurat mowie o filmie Babla) otwieranie niskich pocketow z wczesnych pozycji jest nieoplacalne, moje doswiadczenia rowniez to potwierdzaja wiec ogolnie bede staral sie robic to naprawde bardzo rzadko.

moge grac bardziej loose tylko:
JEZELI ZA MNA GRACZE GRAJA BARDZO TIGHT!
Ale postaram sie prowadzic selekcje stolow i na niskich limitach jak najmniej probowac grac loose i wole poki co zmienic stol niz pakowac sie w marginalne spoty.

:spade:MP - Middle Position :spade:

Pozycja srodkowa daje nam wieksze mozliwosci, ale ciagle nie jest to pozycja z ktorej chyba grac dosc czesto a jak juz gramy beda to dosc mocne rece.

Dorzucamy to troche nizszych pocketow, ale tez nie siegamy dna. Dochodzi tez troche connectorow. Jezeli za soba bede mial duzo graczy agresywnych, aktywnych postaram sie odrzucic rece spekulacyjne jak connectory ktorymi dosc ciezko gra sie post flop tym bardziej jezeli nie trafie w board.

Jezeli chodzi o gre bardziej loose to wychodze z tego samego zalozenia ze lepiej grac na innych stolach ktore moga byc bardzo dochodowe i nie pakowac sie w kiepskie spoty z osobami ktorych zachowanie jest dyktowane tym czy wygrali czy przegrali ostatniego AI w pre flop.

:diamond:LP - Late Position :diamond:

Na CO oraz guziku gra robi sie ciekawa, bo tutaj staramy sie grac o blindy a skoro nasza kolej na ORC to znaczy ze nikt oprocz nas za bardzo o nie grac nie chce wiec wchodzi tutaj dosc duzo raz z ktorymi nasi przeciwnicy moga zrzucic swoje rece.

I tutaj dosc duzo zalezy od tego z kim gram, gra tutaj jest specyficzne bo nie chce gra przeciwko kilku graczom i zazwyczaj jest to gra przeciwko BB. Jezeli gracz jest bardziej loose i lubi walczyc o ciemne na pewno odchodza offsuited connectory i gappery.

:club:SB - Small Blind :club:

Gra z small blind jest ciezka poniewaz jezeli dostaniemy odpowiedz jestesmy pozycja od ktorej zaczyna sie druga runda licytacji, a do wygrania nie mam trzech blindow tylko dwa, wiec mimo ze jestesmy po buttonie to jest to pozycja o wiele wiele mniej oplacalna.

Wyglada to tak.

Te tabelki sa to wersje standardowe ktore mozemy poszerzac tylko jezeli mamy za soba bardzo luznych graczy, a jezeli chcemy je zwezic to znaczy ze siedzimy na dosc kiepskim stole i wypadaloby poszukac jakiegos innego, bardziej dochodowego.

IZOLOWANIE LIMPEROW :fuckyeah :fuckyeah :fuckyeah

Tutaj mocno sugeruje sie tabelka TheNaturata
Na pewno izoluje do X limperow wysokie pockety AA, KK, QQ, JJ, TT tym moge wygrac nawet jakie over pair nie jest konieczne trafienie seta chociaz oczywiscie wszystko zalezy od sytuacji nizsze pary 99,88,77 izoluje jednego limpera, ewentualnie dwie stacje dzwoniace, niskie 66,55,44,33,22 tylko na guziku. AKs, AKo, AQs, AJs, ATs izoluje do 3 limperow AQo, AJo tylko na guziku, jednego- dwoch limperow niezaleznie od pozycji. Niskie Asy w kolorku izoluje jednego limera z poznych pozycji. To samo tyczy sie kolorowych twarzy, niekolorowych twarzy i konektorow w kolorze.

CALL :ayfkm:

Call przy przebiciu to oczywiscie ZASADA CALL20 moja ulubiona, bo daje nadzieje :D - dlatego na zielono. No i tu oczywiscie jezeli nie mamy zamiaru 3betowac z mocnymi rekoma i nie korzystamy z zasady call20 to niestety pasujemy raczki i czekamy na inne lepsze okazje.

Jutro jeszcze obejrze drugi filmik to moze cos uzupelnie do tego.

Odpowiedz
Cytat
rusher88
PokerStrategist

Siema.

Rada nr. 1 zdecyduj sie na jedna odmiane :)

Jesli chodzi o Twoje zapisy dot. lekcji, to wyglada to mniej wiecej tak. Jesli dobrze wybierasz stoly - dla micro 'dobrze' znaczy stoly z duza iloscia fishy CS - to tak na prawde trzeba grac tight. Jesli wyrobiles u siebie nawyk zamykania stolu, na ktorym typowej ryby brakuje i otwierasz nowy, to masz ode mnie plusa :D To jest dobry nawyk - poker to nie gra ambicji.

Generalne zalozenia: Ep - bardzo tight.

Mp - tutaj pamietaj o tym, ze roznica miedzy MP1 a MP3 jest ogromna. Z tej pierwszej gra bardzo tight, jest raczej standardem na micro, jednak z tej ostatniej, wiele ludzi chwali sobie szeroki range.

CO i BU, to pozycje tak fajne, ze czesto any2 jest na nich dobre :) Wg mnie ustalenie range, podsawowego/wyjsciowego itp. nie jest mozliwe. Jedni unkow stealuja szeroko, inni wasko itp. Ja polecam szeroko grac z tych pozycji.

SB - tutaj stealowanie to standard. Zalezy kto siedzi za nami. Wielkiej adaptacji ze strony przeciwnikow na micro nie oczekuje. Calling range vs steal wg mnie prawie moze nie istniec, natomiast poza tym, mozna probowac callowac pockety pod seta vs EP/MP OR.

Jesli chodzi o calle - o zasade call20, ktora tyczy sie pocketow... generlanie jest troche przereklamowana. Zostawia bardzo duzy margines bledu, przez co czasami zdarza sie foldowac rece, ktore i tak sa EV+ jesli beda grane. Generlanie dla poczatkujacych jest OK. Im dluzej gramy, tym bardziej powinnismy uzywac logiki, a nie tej zasady.

Odpowiedz
Cytat
Smokingbarrel
PokerStrategist

LEKCJA DRUGA

Najpier lecimy od raczek:

0,02/0,04 No-Limit Hold'em (8 handed)
Hand recorder used for this poker hand: PokerStrategy.com Elephant 0.105 by www.pokerstrategy.com.

Preflop: Hero is SB with 9Club , 8Club
5 folds, BU raises to $0,12, Hero calls $0,10, BB folds.

Flop: ($0,28) KClub , 6Diamond , 5Club (2 players)
Hero checks, BU bets $0,13, Hero calls $0,13.

Turn: ($0,54) TClub (2 players)
Hero checks, BU bets $0,32, Hero raises to $1,00, BU calls $0,68.

River: ($2,54) 8Spade (2 players)
Hero bets $1,84, BU calls $1,84.

Final Pot: $6,22

Results follow (highlight to see):

OUTY

2♣ 3♣ 4♣ 6♣ 7♣ T♣ J♣ Q♣ A♣
Nie dyskontuje outow bo przeciwnik nie za bardzo ma co trafic chyba ze juz sera ma na flopie z kroli. Ale bardziej bym obstawial na jakas TP
ODDS 9:36 => 1:4
POT ODDS .13$ : .28$

Odrazu zacznijmy od tego, ze sprawdzenie OR tego goscia OOP z taka karta bylo idiotyczne jak dla mnie patrzac na to teraz. Implied pot oddsy w ogole mi sie tutaj nie zwiekszaja bo koles nie ma jak sie za bardzo wyplacic, oczywiscie teoretycznie, moja gra passywna wyglada jak drawowanie i latwo odczytac ze go zebralem na kiedy spadl dodatkowy trefl. Wiec wg mnie zagranie zle od samego poczatku.

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.04(BB) Replayer
SB ($4.96)
BB ($7.71)
UTG ($2.44)
CO ($4.58)
Hero ($12.62)

Dealt to Hero 7Diamond 9Diamond

UTG calls $0.04, fold, Hero calls $0.04, SB calls $0.02, BB checks

FLOP ($0.16) 9Spade ADiamond 8Diamond

SB bets $0.16, BB calls $0.16, UTG calls $0.16, Hero calls $0.16

TURN ($0.80) 9Spade ADiamond 8Diamond 4Diamond

SB bets $0.40, BB folds, UTG calls $0.40, Hero calls $0.40

RIVER ($2) 9Spade ADiamond 8Diamond 4Diamond 5Diamond

SB checks, UTG bets $1.04, Hero folds, SB folds

UTG wins $1.87

OUTY

2♦ 3♦ 4♦ 5♦ 6♦ T♦ J♦ Q♦ K♦ 9♥ 9♣

Tutaj wlasciwie ze wzgledu na to ile graczy mam w grze to w ogole nie ma mowy o czyms takim zebym musial dyskontowac te oddsy dobrze ze lezy A co zmniejsza szanse na to ze ktos ma mocniejszy kolor AA post flop tez raczej nikt nie ma wiec ewentualnie moge odjac te 99 na wypadek seta, co by sie chronic przed fh.

wiec zdyskontowane:

2♦ 3♦ 4♦ 5♦ 6♦ T♦ J♦ Q♦ K♦

ODDS 1:4
POT ODDS .64 : 16 = wychodzi na zero nie zyskam nie strace, strace tylko rake

IMPLIED POT ODDS
tutaj gram z pozycja i mysle ze na tyle graczy przynajmniej jeden postawi zaklad w tej sytuacji nawet jakis gay bet na riverze pozwala mi na pot oddsy w wielkosci na usprawiedliwiajacej to sprawdzenie.

0,01/0,02 No-Limit Hold'em (9 handed)
Hand recorder used for this poker hand: PokerStrategy.com Elephant 0.105 by www.pokerstrategy.com.

Preflop: Hero is MP2 with JSpade , TSpade
3 folds, Hero raises to $0,08, 2 folds, BU calls $0,08, SB folds, BB calls $0,06.

Flop: ($0,25) THeart , 7Spade , 6Spade (3 players)
BB bets $0,12, Hero calls $0,12, BU calls $0,12.

Turn: ($0,61) 2Club (3 players)
BB checks, Hero bets $0,43, 2 folds.

Final Pot: $1,04

OUTY

2♠ 3♠ 4♠ 5♠ 8♠ 9♠ Q♠ K♠ A♠ T♣ T♦
Nie ma za bardzo co dyskontowac jezeli przeciwnik jest do przodu to raczej moje drawy mu nie pomoga.

ODDS
1:4

POT ODDS
.37 : .12 * 4 = .37 : .48

IPO
Biorac pod uwage ze mam przewage pozycji nad jednym graczem i ze nie ja wykazalem inicjatywe na flopie mysle ze gosc bylby w stanie postwic 2nd barrela, po jeszcze jednym checku oczywiscie sie oplaca grac ale podejmujac decyzje nie mialem takiej wiedzy.

!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i

Jezeli gram bez pozycji to oddaje przeciwnikowi darmowe karty. Wiec jest duza szansa ze wydrawuje lepiej ode mnie albo co gorsza wydrawujemy razem i przegram. Tym bardziej grajac OOP nie jestem w stani kontrolowac w zaden sposob puli i wykazuje slabosc tym samym jezeli jak na dloni widac ze skompletowal sie kolor badz jakis OESD to jest mniejsza szansa na to ze przeciwnik mi sie wyplaci. Wszystko oczywiscie zalezy od sytuacji. Tak naprawde nie mamy wgladu na sprawe bo podbicie po naszym checku to zazwyczaj tylko jest chec wyrzucenia nas z rozdania i nie wiem czy rzeczywiscie chca nas wyrzucic czy ciagna value.

QUIZ 1 18pkt

18-13 punktów:

Wprawdzie rozgrywanie drawów jest trudne i zależne od przeciwnika, lecz opanowałeś już podstawy. Może lepsza koncentracja przy podejmowaniu przyszłych decyzji pomoże w osiągnięciu lepszych wyników.

#1.1 Jak dla mnie to nie blad przeciwnicy maja dosc wysokie VPIP i nie kradl bym z tym connectorem no ale nie jestem wszystkowiedzacy czekam na Twoja opinie Rusher
#1.3 Tutaj tylko spasowalem sprawdzenie ma tu najwiecej punktow no nie wiem ciezko powiedziec mi cokolwiek o tej sytuacji.
#2.1 Tutaj sprawdzilem ale rzeczywiscie nie spojrzalem na swoja pozycje rzeczywiscie bym tutaj kradl z ta reka

QUIZ 2 24 pkt

18 - 28 punktów:

Masz potencjał, aby poprawić swoje osiągnięcia. Jeżeli zamierzasz semiblefować, zawsze zastanów się nad wielkością equity oraz fold equity.

#1 Podbilem tutaj bo to miala byc kara dla limpera z BU
#3 ja Dalem call zbyt strachliwie gram :D
#4 to samo co wyzej
#10 tutaj ja alem check ale teraz na to patrzac to rzeczywiscie powinienem tutaj dazyc do AI postflop duzo stackow do wygrania
#11 znowu to samo co wyzej z takimi outami powinienem grac bardziej agresywnie.

QUIZ 3 24 punkty

#1 chcialem podbic tu jednak sprawdzenie bylo lepsze, tu za agresywnie tam zbyt pasywnie - czlowiek sie gubi :D
#2 tutaj dalem fold mam tutaj slabe pot oddsy i jakos watpie zeby koles mi oddal wiecej, ciezko powiedziec on byl agresorem i mogl to byc zwykly cbet
#5 dalem check zamiast postawienia zakladu za duzo trace value...
#8 Tutaj dalem raise zamiast check ciezko odroznic te sytuacje skoro obie sa poprawne
#9 ja tutaj dalem call zamiast fold ze wzgledu na IPO

Ufff to by bylo na tyle, fajna promocja wszyscy zmotywowani :))

Odpowiedz
Cytat
Smokingbarrel
PokerStrategist

Ogolnie to mam dobre wiesci, dostalem pieniazki na konto wiec 100 zl przeznaczam na pokera, wybieram platforme William Hill i zobaczymy jak to bedzie, wlasnie instaluje trackera i room. Zaczynamy zabawe na powaznie :)

Odpowiedz
Cytat
Smokingbarrel
PokerStrategist

No niestety ipoker cos nie chce mi smigac, wybralem 888 mam nadzieje, ze los tak chcial bo martwil sie o mnie i chcial dla mnie jak najlepiej :). Dobra to ja lece do roboty i jutro mam nadzieje ze cos wiecej pogram.

Odpowiedz
Cytat
rusher88
PokerStrategist

Siema.

Powiem szczerze, ze patrzac na rozdania, dostaje oczoplasu :P Jednak warto na przyszlosc je konwertowac ;>

Co do quizow:

Quiz 1:

1.1 - tutaj generlanie steal to za duzo, ale call jest na pozycji raczej OK :) Czyli w tym wypadku overlimp.

1.3 - jedno z mocnej dyskusyjnych rozdan. MP to unka w tym wypadku, wiec ciezko tutaj tak na prawde cos konkretnego pisac. Na sile mozna podciagac pod kazda opcje.

Quiz 2:

1 - przeciez tu masz cala mase limperow i jestes OOP. Nie chcesz podbijac.

3 - dyskusyjne.

Quiz 3:

1 - Call zdecydowanie lepiej wyglada.

2 - Gosc cbetuje multiway - mysle ze nie doceniles IO.

9 - tak na prawde to tylko oddsy - IO tutaj _NIE MA_. Nie dosc ze sa RIO - bo jesli trafisz outa na , to ktos moze miec lepsza reke, wiec zywych outow masz tylko 6, to jeszcze kart na stole do strita bedzie 4, co powoduje, ze malo kto sie wyplaci.

Odpowiedz
Cytat
Smokingbarrel
PokerStrategist
Smokingbarrel
PokerStrategist

Dobra przepraszam wszystkich ktorzy czytaja tego bloga za lekkie opoznienie, weekend byl wiadomo, troche pogralem, ale ogolnie cierpie na brak czasu sprobuje teraz zrobic ile sie da.

LEKCJA 3

FLOP

Najwazniejsze czynniki :

BOARD - cbet tak naprawde jest blefem, chce przeciwnika wyrzucic z rozdania, musze to robic w sytuacjach kiedy jest mala szansa, ze przeciwnik cos trafil, flop nie przyjaciel to flop z dwoma-trzema kartami w tym samym kolorze, lub taki ktory umozliwia z dwoma obcymi kartami oesd lub podwojny gutshot, badz odrazu skompletowany strit.
Dobry board to board z wysoka karta A, K ktora moge reprezentowac jako top para lub board sparowany.
Kiepskim boardem jest board niski, gdzie nie moge nic reprezentowac.

Statystyki przeciwnika.

Im przeciwnik gra bardziej tight tym czesciej go cbetuje im bardzie loose tym rzadziej. Istotna jest tez statystyka fold to c bet.

Sila reki

Jezeli mamy mocna reke na niskich limitach lepiej od razu betowac, z reka slabsza tez raczej cbetujemy zeby wyrzucic przeciwnika, albo czekamy dla kontroli puli jezeli mamy pozycje nad przeciwnikiem.

Dynamika stolu.

Jezeli gramy na stole gdzie duzo sie dzieje rzadziej gracze dadza sie wyrzucic przez cbeta.

Ilosc przeciwnikow.

Wiadomo im wiecej graczy tym ciezej moze byc ich wyrzucic z rozdanie, bo jest wieksze prawdopodobienstwo ze ktorys cos trafil.

:nh :nh :nh

0,01/0,02 No-Limit Hold'em (9 handed)

Preflop: Hero is MP1 with A :spade: , K♣
2 folds, Hero raises to $0,08, MP2 folds, MP3 calls $0,08, 4 folds.

Flop: ($0,19) 7♥ , 6♠ , 2♥ (2 players)
Hero bets $0,14, MP3 raises to $0,30, Hero folds.

Final Pot: $0,63

Moze nie jest to kiepska reka do cbeta ale nie jest najlepsza w range przeciwnika trafia wszystkie serca, do tego jakies connectory 89, 56. My natomiast nie za bardzo mamy co reprezentowac.

Przykro mi nie jestem w stanie znalezc trzech rak ze zlym cbetem za duzo czasu mi to zajmie tym bardziej ze nie mam swojej bazy, zbyt wielkiej.

Tutaj jest reka jeszcze taka

Pacific Poker - $0.02 NL - Holdem - 8 players
Hand converted by PokerTracker 3

BB: $0.80
UTG: $0.95
Hero (UTG+1): $2.06
MP: $2.74
MP+1: $1.00
CO: $1.72
BTN: $3.41
SB: $1.03

SB posts SB $0.01, BB posts BB $0.02

Pre Flop: ($0.03) Hero has T♠ J♦

fold, Hero raises to $0.08, fold, fold, fold, fold, SB calls $0.07, fold

Flop: ($0.18, 2 players) 9♣ 2♣ 4♦
SB checks, Hero bets $0.13, fold

Moglbybyc to dobry cbet, ale tutaj akurat przeciwnik byl dosc calling station (41 VPiP) dlatego jest to blad.

Quiz 1:

18 - 13 punktów:

Całkiem nie najgorszy wynik. Jeżeli wystawialibyśmy oceny jak w szkole, to otrzymałbyś 3. Nie jest to wprawdzie zachwycające, ale również nie jest to wynik, gdzie musiałbyś się specjalnie martwić. Albo wszędzie popełniłeś kilka drobnych błędów, albo w pewnym dziale odpowiedziałeś źle na wszystkie pytania. Powinieneś to sobie jeszcze raz przeglądnąć i zrozumieć, gdzie popełniłeś błędy. Nie powinieneś uczyć się na pamięć odpowiedzi z quizu, jak na przykład na egzamin na prawo jazdy (ok, właściwie tego też nie powinno się robić, ale nikomu to nie zaszkodziło), lecz powinieneś je zrozumieć. Nie będziesz miał z tego żadnej korzyści, jeżeli zapamiętasz sobie odpowiedzi i jutro otrzymasz maksymalną ilość punktów, jeżeli sam nie grasz w ten sposób. Lepiej postaraj się zrozumieć uzasadnienie odpowiedzi, gdyż jedynie w ten sposób możesz się czegoś nauczyć. A jeżeli to już uczynisz, to z pewnością będziesz miał lepszy wynik w następnym quizie.

Zadanie 3 napisalem ze nie jest to silna gotowa reka, nie wiem czemu myslalem ze to podchwytliwe :D

Zadanie 8 dalem all ina a tutaj pisza zeby slowplayowac, za duzo sie naogladalem filmikow zeby nie slowplayowac to dlatego :P

Zadanie 10 dalem check behind ale rzeczywiscie na tak drawowatym stole to glupota oddawac karty za friko, juz rozumiem blad.

drugi quiz

27-21 punktów:

Dobra robota! Sporo zajmowałeś się problematyką zakładu kontynuacyjnego.

Ha, wreszcie w najwyzszej tabeli, ale fakt duzo sie tym interesowalem swego czasu bo duzo pieniedzy na tym tracilem, wiec troche jestem z siebie dumny :D.

Zadanie 8 dalem tutaj bet call rzeczywiscie as jest zbyt czesto w zasiegu graczy na flopie.

Zadanie 10 bet call nie wiem wlasciwie czemu to nie tak jest.

Dobra juz sie balem ze nie ogarne zrobic tej lekcji, ciesze sie ze sie zmusilem i jakos sie udalo!

Pozdrowienia dla wszystkich :)

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

Witam,

Pojawiła się już lekcja 5, ale wciąż u Ciebie brakuje 4. Do roboty! :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
rusher88
PokerStrategist

Siemanko.

- cbet nie zawsze jest blefem

- nie kazdy niski board jest kiepski do Cbetu!

- to czy przeciwnik jest tight czy loose, nie jest regula -> luznych garczy tez mozna cbetowac, zalezy od ich preferencji gry postflop

Rozdanie 1:

Tutaj faktycznie cbet nie wyglada zbyt dobrze. Jest masa rak, ktora chce Cie callowac, oraz faktycznie nie masz tu czego reprezentowac.

Rozdanie 2:

Cbetowanie CSa na tym stole na pewno nie jest dobre :).

Z Twoich wynikow w quizach dosc jasno wynika, ze pewien material musisz sobie mocno opracowac. Na pewno warto sie tym zainteresowac, bo czesto flop jest kluczowym etapem rozdania i blad tutaj = czesto duzym kosztom.

No i przypominam o tym, ze 1 czesc promocji konczy sie w niedziele, wiec prosze o mozliwie szybkie uzupelnienie zadan :).

Odpowiedz
Cytat
rusher88
PokerStrategist

Siema.

Szkoda ze nie uzupelniles materialu :( Anyway mam nadzieje, ze promocja w korzystny sposob wplynela na Ciebie i Twoje podejscie do nauki.

Powodzenia. :sdrink

Odpowiedz
Cytat