Ostatni tydzień:
Spoiler
Jak widać trochę przytiltowałem pomiędzy 7-10k, kiepsko runnowałem, co nie do końca widać na pomarańczowej, bo wpadałem pod nutsy - trochę słabo to przyjmowałem momentami - nie jestem dumny ze swoich wypowiedzi wtedy :f_ugly:. Najbardziej się to odbiło na czerwonej, bo zacząłem klikać guziki zamiast myśleć i walczyć o spoty. Teraz trochę wróciłem na dobre tory. Poza pokerowo to wiadomo - niekończące się pasmo sukesów
Napisane przez cilivio
Jak sprawuje się mi band? Warto czy to raczej taki gadżecik ?
Drugie dotyczy pokera. Widzę, że ładnie ogarnąłeś czerwoną linie. Jakieś protipy?![]()
1. "Gay" band to w nic poza prostym gadżetem, ale w pracy jak mam wyciszony tel gdzieś w plecaku/jestem na spotkaniu to wiem czy ktoś do mnie dzwoni (szczególnie żona jest zadowolona, bo szybciej reaguję). Opcja wybudzania w lekkiej fazie snu jakoś słabo na mnie działa, wolę tradycyjny budzik. Dałem na aliexpress 60zł więc jak za taką cenę to chyba może być , ale ogólnie dupy nie urywa
2. protipów nie mam, bo jestem rekreacyjnym graczem
na limitach, które gramy dość łatwo eksploatować graczy i stąd czerwona w okolicach zera. No i nie przejmować się gdy czasami na nasz x/r z bd'ami dostaniemy shove na twarz i musimy się zrzucać - w long runie walka o WSZYSTKIE spoty na pewno jest EV+
Pozdro i z fartem!