Cześć wszystkim! W pokera gram już jakiś czas, forum odwiedzam często, ale dotąd nie ogarnąłem się z pisaniem bloga.Kilka słów o sobie......Studiuje na wrocławskiej AWF, lubię sport( trenuje sporty walki ,piłkę nożną) muzykę, książki. Grą w poksa zaraził mnie kumpel ze studiów( chwała Ci Rafał), dzisiaj ze Stafem i Tubarisem tworzymy małą grupę melanżowo- learningową o nazwie ev+. Chciałbym aby ten blog był kolejnym moim pokerowym przedsięwzięciem,a także rejestratorem mojej kariery. Zobaczymy jak się to rozwinie. Na koniec link do bloga który prowadzę od kilku dni http://shipitshipall.blogspot.com/.
Stawiam krope. Będę śledził ! ♠_thumbsup:
Pamiętam jak w drodze na uczelnie opowiadałem Ci rozdania moje i Stafa, używając słownika pokerowego
Niektórych słów nie rozumiałeś, ale takie są początki, teraz jesteś na równi ze mną myślę skillem. I to jest dobre, wyzwala to element rywalizacji, który to z kolei wzmaga progres skilla
Udało się wstać, choć było naprawdę ciężko, czas więc na podsumowanie wczorajszej sesji. Ostatnio próbuje grać pożną nocą, by porównać te sesje z dziennymi. Nocą zoomowałem przy 4 stolikach nl2. Najpierw dostałem szybko 2 BI w plecy, później komp na kilka chwil odmówił posłuszeństwa. Po kolejnym starcie następne 2 BI na minus. Przed spaniem ♠_zZz: uratował mnie szczoch o nazwie Control! (nie polecam) ,bo przedłużył o trochę czas mojej aktywności przy zielonych stolikach. Udało się odbić 3 BI i zrobić trochę punktów.

Ostatnie 2K z wczoraj. Roll 92,86 USD
Cele na dziś:
Przypomnienie serii BOOM na ZOOM
Trening, trochę siłowni, może książka (Kto lubi Achaje?)
Nuta na dziś!
W piątek odpuściłem granie na rzecz małego melanżu, udało się pograć live, pośmiać i dobrze zabawić zielono- złocistymi specyfikami. W tle polsat play, ostry heads up, ja opowiadam o jutrzejszym meczu i nagle:
-a kto to gra?
- nie wiem ,nie znam tych aktorek
Dzisiaj jestem po krótkiej sesji, wróciłem do grania na 2 stolikach, ponieważ lepiej interpretuje staty w HMie i oznaczam sobie graczy. Raz udało się pójść w stacki kiedy gość callnął mój 3 bet z QQ i na boardzie Qxx pokazał KK. Plan z wczoraj wykonany w 100%. Oto wykresik z dziś.
Spoiler

A teraz trochę o tym jak zacząłem grać zoom pokera, ponieważ w pierwszym poście nie chciałem upychać tylu informacji. Pokera dla niecierpliwych jak mawia jeden z trenerów zacząłem grać na początku października. Po obejrzeniu serii Boom na Zoom przyszły pierwsze sesje zoom nl2 FR, i tak trwa to do dziś. Wcześniej grałem sh nl2 i nl5 na starym Evereście( gdzie dostałem kapitał startowy), i tej odmianie poświęciłem naprawdę sporo czasu. Łyknąłem masę filmów, wszystkie arty do złota włącznie, filmy mindsetowe głównie Lecha. Po połączeniu z ipokerem, wypłaciłem środki i skuszony bonusem kontynuuje tę przygodę na FTP( choć idzie średnio, wykres za kilka K rozdań) niżej wykres z zooma od początku. Cel to 50 BI i nl 5 ROLL 95,23

W kawałku na dziś dalej katujemy Jurasa.
Spoiler
pozdro, mały rollercoaster na wykresach ale zielona idzie w pożądanym kierunku
spoko blog, mam nadzieje, że w czwartek jakąś gierkę live urządzimy
Witam po przerwie! Długo nie pisałem i myślałem już o porzuceniu tego bloga. Miniony rok zakończyłem niespecjalnie i było to z pewnością niezbyt motywujące. Po drodze porzuciłem granie zooma i przeniosłem się na SH. Próbowałem NL5 na p* jednak ze słabym skutkiem+ niekorzystną wariancją. Pod koniec roku zrobiłem depo na PP i już podwoiłem rolla. W ostatnich dniach idzie naprawdę dobrze i już myślę o nl4. Nowy rok zacząłem od przypomnienia sobie treningów mindsetowych Lechrumskiego. Obejrzałem trochę filmików z gry naszych trenerów. Wczoraj wbiłem na trening Hahaunaaba. Postanowiłem też ostro wziąć się za sport i powrócić do czytania książek. Z kumplami z EV+ zdarza się pograć wspólne sesje( ostatnio nl10 ze Stafem
), czy zrobić wspólne SR. Wszystko idzie w fajnym kierunku. Mam nadzieje że 2013 będzie przełomowy. Na dole wykres z PP. P.S w tym miesiącu wbijam Złoto!!!