Witam.
Mam na imię Tomek w pokera gram od jakiś 8 miesięcy. Zaczynałem od nl2 z 60$ na pokerstars które przeszedlem w 2 tygodnie i później w tym samym czasie nl5 zoom. Aktualnie gram od pół roku nl10 zoom fr. Nie będe się rozpisywał powiem tylko jakie mam cele na najbliższy okres. Aktualnie na stawki które gram mam 110 buyinów. Planuje do końca roku rozgerać 370k rąk i dobić z rollem do 300 buinów po czym przejść na nl25 zoom. Stosuję konserwatywny brm bo zdażały mi się już swingi na 40 buynów. Gram bez huda i nie używam żadnego programu trackującego ponieważ zamierzam go używać dopiero od nl25 i wtedy zacznę wstawiać wykresy. Wpisy będe robił co kilka dni. Gl me.
Planujesz do końca roku rozegrać 370k rozdań, czyli już pewnie większą część masz rozegraną, bo pozostał tylko miesiąc, a nie sądzę, że będziesz chciał grać przez święta.
???
Mógłbyś może wyjaśnić przyczynę, dla której tak nagle zmieniłeś swoje zdanie i zarzucasz pisanie bloga? Stało się coś?
Mógłbyś może wyjaśnić przyczynę, dla której tak nagle zmieniłeś swoje zdanie i zarzucasz pisanie bloga? Stało się coś?
A stwierdziłem że jednak się do tego nie nadaje. Takze można smialo zamykać.
Po 7 godzinach od otwarcia bloga doszedłeś dnd wniosku, że się do tego nie nadajesz?
Nieźle.
No tak jakby. Powiedzmy ze stwierdzialem ze to bedzie dla mnie motywacja ale po glebszym zastanowieniu uznałem że wcale nie. Nie lubie działac pod presja czy jakimś podobnym uczuciem. Takze ten tego - CLOSED please.
Ok skoro blog nie zamknięty to może cos tutaj naskrobie w wolnej chwili. Wiec ściagnalem sobie trial hm2 i teraz gram z hudem. Jak na ironie wyniki gorsze niż jak grałem bez niego hehe. Wkleje więc wykres po 35k rak. Oby nieflugo przyszlo odbicie.
Witam.
Od ostatniego wpisu zrobiłem 20 k rak i odrobiłem wszystkie straty i juz jestem 2bi na plus. Plan na grudzień jest taki żeby do końca grudnia zagrać jeszcze około 150 k rąk i z 80 bi wejść na nl 25 zoom. Poprzednie próby wejścia na ten limit kończyły się źle ale to też dlatego ze dużo spazzowałem i nie uzywalem huda. Jak widać na zoomie nawet na niskich limitach swingi potrafią być duże nawet na 30-40 bi. Przynajmniej tak było w moim przypadku. Aktualnie mam ~115 bi na nl 10. Więc trzeba robić volume i nie robić spazzow i powoli do przodu. Nastepny wykres wstawie po 100 k rak.
Pozdrawiam
Tak jak obiecałem po 100k rak robie update. Dokladnie rozegrałem 95 k. Poki co jestem praktycznie brak even bo 0.5/100 :facepalm:. wynik masakrycznie zly. Pocieszające jest to ze przez ostatnie 15k rak moje red line przestała iśc w dol. A dziś sejsa na plus ale 4 bi przegrałem z maniakiem najpierw polamal mi kk swoim a8 później spazz z mojej strony i JT<AT I na koniec za poltora buina jego KK>AJ. No coż tak jak obiecałem będzie wykres ale nie ma się czym chwalić za bardzo.

Robiac taki volume kazdy wynik powyzej 0bb/100 jest spoko bo z rb jest kasa :sdrink
Robiac taki volume kazdy wynik powyzej 0bb/100 jest spoko bo z rb jest kasa Shark drink
Nie chce grać pod rakeback. rakeback wychodzi mi ~1.5$/h. Wiec mniej niż bym zarobił w normalnej pracy. Moim celem jest granie minimum te 2bb/100. Ale jeszcze tyle bd miał na koniec challnegu:) A właśnie sobie gralem Omahe pt10 i mega value tam jest moim zdaniem. Nie jestem dobry w omaszke bo nigdy w nia za bardzo nie gralem tyle co zasady znam i w 300 rak zrobiem 5 bi z czego później oddałem 3;p Także wariancja lepsza jest
No na razie idze kiepsko. Po 125 k rak jest -1.3bb/100 czyli z rakebackiem break even. Kilka dni temu sfrustrowany ta sytuacja zagrałem jedna sesje na nl10 zoom ale sh. 10k rak i efekt -20bi. Zaczalem jednak ostatnio bardziej przykładać się do nauki teoretycznej. Wrzucilem staty do oceny kilka rak i pobawiłem się equilabem. Nawet nie miałem pojęcia ile bb mi uciekalo w roznych spotach. Objrzalem tez kilka filmikow m.in boom na zoom sprzed roku i to naprawdę dobra produkcja. Z nową wiedza rozegrałem 10k rozdan i poki co idze spoko mam 5bb/100 a jestem nieco pod Ev. Roll od miesiąca stoi w miejscu. Miejmy nadzieje ze teraz będzie stopniowo się powiększał. No coż dobra proba dla mindsetu.