Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Do przodu

46 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,012 Wyświetlenia
Kedziorek

Yo!

Mam na imię Piotrek i mieszkam we wrocku. Właśnie wróciłem po weekendzie w Bochni. Ziomek ma tam mały domek letniskowy. Calkiem sympatyczna miejscowosc, chociaż mało w klubach się działo. ;)

Zacznę na początku od dosyć prostych celów i stopniowo będę zwiększał poziom trudności .

Aktualnie gram na NL25 SH. Do końca sierpnia mam jedno główne wyzwanie:

:spade: wyrobienie 6000 vpp na starsach. Da mi to platynke tu i tam oraz teoretycznie wejde na Nl 50.

Mniejszy challenge na jutro to 8h na poksa. 2h na obejrzenie filmu master your postflop + notatki. Oraz 6h gierki.

Ambicje są, czas też. Tylko siadać i cisnac! ;)

Odpowiedz
Cytat
45 odpowiedzi
Kedziorek Autor wątku
Kedziorek

Zadanie prawie wykonane :ayfkm:

film obejrzany + niecale 5h gierki.

Dzien zaczal sie calkiem sympatycznie, w 2h wjechalem na 5BI. Pozniej przez 3h nic i powoli do dolu do dolu... Nuda straszna.

W ostatnie 30 minut dalem dupy XD, zaczalem cisnac HU z jakims regiem z nudow, nie powinienem, bo o HU nic nie wiem. Skonczylo sie tak, ze po calym dniu wyszedlem na 0 :f_confused:

Koniec z HU, chyba ze sie doedukuje w tej kwestii. Generalnie storbilem okolo 2,5BI niepotrzebnie.

Dosc dawno mi sie to nie zdarzylo.

Zadanie na jutro:

:spade: 3h gierki. Troche malo, ale to nie z mojej winy. Nadrobie w inne dni.

Jutro bedzie lepiej GL na stolach.

Odpowiedz
Cytat
Kedziorek Autor wątku
Kedziorek

Dobra nie jest źle. Dzisiaj udało sie zrobic 4,5h. Wiecej niz planowalem.

Nadrobilem wczoraj/przedwczoraj. Gralem dobrze, chociaz i tak okolo 20$ wtopilem po bledach. Jakis tam profit jest :f_biggrin:

Jutro mam plan przerobic polowe filmiku https://polska.pokerstrategy.com/video/33281/

oraz 4h gierki.

Pozatym ruszam z ziomeczkiem na balety, jak ktos z wrocka pewnie kojarzy stardust?

GL

Odpowiedz
Cytat
Zorodan

Grinduj, grinduj, żeby platynka wpadła:P

Odpowiedz
Cytat
Kedziorek Autor wątku
Kedziorek

Powinna byc i to ez, chociaz nie wiem po co nawet xD

Odpowiedz
Cytat
Kedziorek Autor wątku
Kedziorek

Nie pisalem przez 2 dni. Ostatni challenge prawie wykonalem. Zabraklo 1h gry. Wczoraj tylko 1h gierki, ale wjedzialem, ze tak bedzie, dzien pomelanzowy + pomagalem w czyms babci :D

Dzisiaj 6h gierki, filmu niestety nie obejrze, bo mam problemy z internetem i jade z telefonu, a na filmy za duzo mb idzie.

Nl 50 niedaleko.

Prawie napewno nie uda mi sie wyrobic 6k vpp :/. Zmieniam to na wejscie na Nl 50 do konca sierpnia i wbicie platyny na PS.

Powodzenia :P

Odpowiedz
Cytat
Kedziorek Autor wątku
Kedziorek

Siemka, wlasnie padam i ide kimac. Gralem dzisiaj lacznie 7h + 40 minut ogladalem film. Neta udalo sie ogarnac.

Ale to co sie dzialo dzisiaj/wczoraj na stolach to jakis kosmos. Nigdy tak nie mialem, ze w ciagu 45 minut 3 razy vs fishe nadzialem sie z AK vs AA i wiele innych funny spotow. Bylo tez sporo bledow w mojej grze i wiem, ze nalezy popracowac, wiec jutro Analiza. Ogarna rozdania, zapisze bledy... Cos wrzuce, zeby coache mialy co robic ;)

PCA czeka spinamy dupe i nie ma marudzenia :D !!

Jak to CleanForce nazwal swojego bloga: Go Hard or Go Home.

Jutro volume podobne planuje 7-8h + godzinka na filmik.

Do jutra!

Odpowiedz
Cytat
Kedziorek Autor wątku
Kedziorek

Dzisiaj calkiem ladnie, okolo 7h gry, profit jest, chociaz straszny rollercoaster byl.

Cos takiego chyba ;)

Ale wkoncu sie podnioslem. Pomogl mi w tym zoom, generalnie jade na zwyklych stolikach i strasznie sie rozjechalem ze swoja gra... Ale analiza swoje dala + ten zoom, jakos bardziej solid tam gram.

Oczywiscie psuje mi gre tez sprawdzanie kasjera zbyt czesto... :truestory:

Jutro zobaczymy jak bedzie, ale 5h gry moze sie udac.

Odpowiedz
Cytat
Kedziorek Autor wątku
Kedziorek

Dzisiaj zagralem 4/5 h ktore planowalem, za to jutro gram prawie caly dzien, wiec moze 8/9h nawet mi sie uda.

Tragedia dzisiaj byla na zwyklych stolikach, wszedlem okolo 23 i nic, strasznie malo fiszkow. Pykalem tez cos na zoomie, calkiem udany dzien i profit calkiem przyjemny.

Jutro skoncze filmik o budowaniu range second barrel https://polska.pokerstrategy.com/video/33356/ Bardzo przydatne te wszystkie kursy.

Motywacji mi dodaje EPT barcelona, gdzie nasi cisna ostro! Tak trzymac panowie.

Jutro wbija do mnie ziomek i bede go coachowal na NL2 :D swego czasu mialo sie 40bb/100 tam, wiec moze mu cos ciekawego podpowiem.

Macie pomysl na jakies romantyczne zarcie? :D Bo planuje zaprosci kolezanke z + do siebie, wspolnie cos ugotujemy... Czekam na jakies propozycje ;)

Odpowiedz
Cytat
Kedziorek Autor wątku
Kedziorek

Dzisiejszy dzien to jakas kpina... Coolery bad beaty lataly wokolo mnie...

Solidny wpierdol panowie :facepalm:

Oczywscie popelnialem duzo bledow, co nie jest dobra rzecza. Ale trudno jest czasem zachowac chlodna glowe.

Jutro popracuje nad swoja gra i zobaczec, gddzie popelnialem bledy.

GL!

Odpowiedz
Cytat
matistzn

siemka,

dzielisz sesje czy walisz grubo po 5 h ? bez wiekszych przerw ?

Powodzonka

Odpowiedz
Cytat
Zorodan

A jak tam coaching:)?
Czekam za jakimś wykresem :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Kedziorek Autor wątku
Kedziorek

Zazwyczaj jakas przerwa bedzie, nie gram pod rzad 5h.

Wykresow nie wrzucam, bo nie ma sie czym chwalic... :D

Dzisiaj dla odmiany, zeby sie odstresowac po wczoraj walne sobie sesj mtt do tego jakis filmik obejrze.

Odpowiedz
Cytat
Kedziorek Autor wątku
Kedziorek

Wczorajsza sesja MTT, bez wiekszych sukcesow. :D Czego sie moglem spodziewac, jakims wybitnym graczem w tej kategorii to ja nie jestem.

Zrobie teraz male podsumowanie sierpnia.

http://screenshooter.net/4656006/mtjlqen

W momencie okolo 43k rozdan bylo myslenie: Jestem Bogiem, Poker jest ez itd. Jednak to sie skonczylo ;/ Juz byly plany na NL50 itd.

Ale nie ma co sie zalamywac :D Moglo byc gorzej.

W tym roku bylem w Pardubiach na pierwszym w zyciu troche wiekszym turnieju live. Wrazenia ogromne, strasznie mi sie to podoba. Wiem, ze moge dojsc na spokojnie do etapu, w ktorym bede jezdzil po swiecie, grajac przy tym w pokera. Jednak nic za darmo i nic odrazu.

Z miesiaca sierpnia jestem zadowolony na 30%. Volume calkiem sensowne jak dla mnie. W ciagu ostatnich kilku dni sie wysypalem. Popelnialem sporo bledow itd. Sadze, ze gdybym gral A-game to ten graf bylby duzo lepszy. Ale nie jest. Czas popracowac nad tym wszystkim.

Z pokerem mam do czynienia od okolo 1 roku tak sensowniej. Co prawda 2 lata temu gralem tez w wakacje w sierpniu i skonczylo sie tak, ze wtopilem 130$$. Ale powiedzialem sobie, ze kiedys jeszcze tu wroce, bo widze w tym value. Wrocilem po roku czasu, ogolnie rzecz biorac cos na pokerze zarobilem.

Napewno brakuje mi cierpliwosci. Po kilku nieudanych sesjach czuje sie podlamany itd. Sadze, ze wynika to z tego, ze zbyt duze oczekiwania sobie stawiam.

Cdn

Odpowiedz
Cytat
Kedziorek Autor wątku
Kedziorek

Odkad gdy zaczalem grac w pokera juz kilka razy mialem takie "zrywy pokerowe". Wielka motywacja itd.. Jednak dosyc szybko to gaslo. Prawdopodobnie dlatego, ze siedzialem wtedy ile sie dalo przy poksie i sie wypalalem.

Sprobuje teraz grac na luzie. Walne sobie longeterma:
- grac na NL100 do konca roku:

- rozegrac 200000 rozdan (jak bede mial 3bb/100 to bedzie git, mysle, ze nawet . lepiej.) to jest 11200/ tydzien, 1600/dzien. Bede miksowal zooma z zwyklymi.

- obejrzec filmy lechrumskiego 40. Po kawalku po 15/20 minut.

- obejrzec wszystkie nowe produkcje muckinfelli dla zlota i inne filmiky. po . . . . . 15/20minut

- na bierzaco analizowac swoje rozdanka/odwiedzac forum analizy rozdan.

To by bylo na tyle, moze cos dojdzie do tego.

Bede to laczyl tak:

1. 15 minut mindset
2. 15 minut filmik teoretyczny z gry.
3. 15 minut forum oceny rozdan.
4. 15 minut moje rozdania.

5. 2h gry.

Wmiare sensownie chyba.

GL!

Odpowiedz
Cytat
Kedziorek Autor wątku
Kedziorek

Dzisiaj calkiem fajnie sie gralo/ogladalo/analizowalo :D Do konca tygodnia nie patrze w kasjera

Zropbilem dzisiaj prawie 3 takie serie po 3h. I jak narazie jest to super, nie ma tak, ze sie nudze przy jednym, bo zaraz bedzie cos innego.

Wrzucilem tez kilka spotow do analizy, szlifujemy skilla!

Do jutra!

Odpowiedz
Cytat
Toluvel

Hej Kedziorek,

A może założysz u nas bloga? Dla wielu osób to bardzo dobra motywacja, plus w zasadzie praktycznie już blogujesz tutaj ;)

Powodzenia w pokonywaniu limitów! NL100 nie takie straszne :truestory:

Odpowiedz
Cytat
Kedziorek Autor wątku
Kedziorek

w sumie, jak sie tak rozwinalem. To przeniesiesz?

Odpowiedz
Cytat
Kedziorek Autor wątku
Kedziorek

W piatek gralem tylko chwile, imprezowalem i w dzien mialem tez duzo zajecia.

Natomiast dzisiaj 6h poswiecone pokerowi. 2 sesje po 3h, 4h gry. Sadze, ze nawet ciekawy profit moze byc, ale do jutra nie patrze w kasjera.

Jutro zamierzam zrobic conajmniej 3X3h, moze nawet 4x sie uda.

Odpowiedz
Cytat
Kedziorek Autor wątku
Kedziorek

Dzisiaj odwiedzilem 2 babcie, wiec nie udalo sie tak duzo grac.

Rozegralem 3,5k rozdan i troche filmow poogladalem, jakies rozdanka itd.

Popatrzylem dzisiaj w kasjera i spodziewalem sie, ze bedzie lepiej, ale tak nie jest zle.

Gralbym dzisiaj dluzej, ale z racji tego, ze nie lubie byc nie wyspanym to ide wczesniej w kimono, bo jutro do budy :why: :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat