Hej, przyjmij zapro prosze.
Siemano. Patrząc na te staty to ja bym cie oznaczył na pewno jako ogarniętego rega, jednego z lepszych na micro. Może też być tak że crushujesz na 8bb a przez wariancje pokazuje to 3-4bb. Druga strona medalu jest taka, że można mieć piękne statsy a grać jak gówno jak to powiedział mi kiedyś znajomy pokerzysta
Bez spojrzenia z boku innego gracza, najlepiej z wyższych stawek, ciężko będzie samemu połatać gierkę. Życzę cierpliwości i sukcesów
Przyjmij zaproszenie, chętnie pomogę. z10 to mój konik
Myślę, że szybko rozwiążemy problemy
proponuje ci nagrac krotki filmik z gry, bez nagrywania pare razy i wrzucania, tego, gdzie byly latwe decyzje, tylko nagranie raz i co bedzie, to bedzie i wrzucenie tego na yt
mysle, ze znajdzie sie tutaj paru leak hunterow
Zastanawiają mnie takie rzeczy np. Czy betować AKo sb vs BTN na flopie 642r i czy barrelować turna. Ja takich rzeczy poprostu nie wiem. Kanu7 coś tam mówi że taki flopy można grac cbet z bdfd ale co dalej na turnie? Najlpiej chyba grać ten cbet i poprawiać turna bo mamy 2 over jak mówił yourdoom ale ja tego poprostu nie wiem jak i paru innych rzeczy.
dla uproszczenia na turnie
jak trafisz to barrelujesz dalej
jak nie to grasz x/f do jakiegokolwiek sensownego betu (pol puli lub wyzej)
"]Link Text...
widze, ze jakosc dramatyczna i nie widac EV
EV 30% cbet or check 7.67
EV 50% cbet 7.75
EV 75% 7.73
EV 150% 7.66
Napisane przez skajlacz
Przyjmij zaproszenie, chętnie pomogę. z10 to mój konikMyślę, że szybko rozwiążemy problemy
![]()
Korzystam z pomocy tego pokerowego przyjaciela ostatnimi czasy. Sporo się mogę od niego nauczyć.
Dzisiejesza sesja z NL10. Druga taka ostatnimi czasy. Były też jakieś minusy. Ta pierwsza też na 161$ była 22h grana non stop. Ta 7h:

Dawno nie było wpisu. Gram dalej na nl10. Gadam troche ze skajlaczem o pokerze albo gramy razem jak ma czas. roll 300$ nl10 4 stoły zooma. Pokerstars promocje dało to wróciłem bo grałem trochę na gg poker i na regularnych stolikach szło mi dobrze. Na starsach można grać teraz tylko 4 regularne stoły. Potrzebował bym jakąś w miare prostą strategie na gre post flop w 3 betowanych pulach jako pfr ip i oop. Gre trochę poprawiłem ale ostatnio be chyba. Staty mam około 22/19 wiec juz nie gram tak luźno. Gubię się czasem postflop dlatego putam o materiały. W 3 bet potach źle zagranych chyba najwiecej się traci. Jak by ktoś kiedyś chciał pograć, popatrzeć jak gram albo żebym ja popatrzył jeżeli bym mógł coś podpowiedzieć to zapraszam do kontaktu. Lepiej mnie znaleźć tutaj bo ze skypa raczej nie kozystam. Fajnie by było gdyby sie znalazł ktoś z ogarniętą grą i poświecił mi z godzinę żeby wyłapać błędy.
Mam w planach Tajlandie ale na razie są te obostrzenia i kwarantanny wiec sie nie kalkuluje zeby lecieć i iedzieć 2 tygodnie w hotelu za 2k pln.
To forum chyba umarło. Od wczorajszego mojego wpisu 5 postów się tylko pojawiło. Same zombie tu siedzą.
ale Ty te tajlandie masz w planach tak stricte wakacyjnie czy chcesz tam grindowac i spedzic tam dluzszy czas? Bo jesli chcialbys to zrobic grajac nl10 to ambicji nie mozna Ci odmowic ; >
Napisane przez RogerMorales
ale Ty te tajlandie masz w planach tak stricte wakacyjnie czy chcesz tam grindowac i spedzic tam dluzszy czas? Bo jesli chcialbys to zrobic grajac nl10 to ambicji nie mozna Ci odmowic ; >
Mam jeszcze inne regularne pieniądze z innego źródła wiec powinno być ok. Ty chciałeś też lecieć albo byłeś?
Napisane przez DeSade2378
Napisane przez RogerMorales
ale Ty te tajlandie masz w planach tak stricte wakacyjnie czy chcesz tam grindowac i spedzic tam dluzszy czas? Bo jesli chcialbys to zrobic grajac nl10 to ambicji nie mozna Ci odmowic ; >Mam jeszcze inne regularne pieniądze z innego źródła wiec powinno być ok. Ty chciałeś też lecieć albo byłeś?
No byłem kilka razy. Teraz chciałem lecieć na Bali, ale niestety w prawie całej Azji twardy lockdown, wiec mija się to z celem. Na phuket tez pustki. Ziomek rzucił pomysł Medellin w Kolumbii i póki co robię rozeznanie- głównie chodzi mi o bezpieczeństwo. Jeśli uznam, ze jest w miarę Ok to pewnie tam uderzę, choć bardziej z braku wyboru w obecnej sytuacji niż z tego, ze jest to moje wymarzone miejsce.
Napisane przez 7bekon7
Olać bezpieczeństwo, pakuj się i uderzaj.
Jeszcze trochę bym w sumie pożył 🤒
Tak mi się w oczy rzuciło 4 bet range 3 - 4 betujesz tylko z najmocniejszym reangem, nie masz tu blefów ?
Wszystko zależy jak jest ten range skonstruowany
4% - 99+,AQs+,AKo
4% JJ+,AQs+,A5s-A2s,AKo