Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Crushing micro in 2017. Nl10 ==> NL200 CFP challange.

48 Posty
14 Użytkownicy
19 Reakcje
2,254 Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: ~6k
Typ gier: cash
Zysk/strata: +282,83 $
Aktualny bankroll: 782,83
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 1

wykres:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie potrafię sam się zmusić do regularnej pracy i mądrej gry.
Dlatego postanowiłem zapisać się do programu CFP.

Ze względu na BRm muszę zacząć od NL 10.

Będę dodawał postępy, jak to mi nie pomoże w końcu wziąć się do porządnej pracy nad grą.

Mam nadzieję że coach pozwoli shootować NL 20 relatywnie szybko ^^

Odpowiedz
Cytat
OkruszekPaczuszek
Poker Player

Jezeli to bpc to uciekaj poki jest okazja i zanim wplacisz depozyt :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez OkruszekPaczuszek
Jezeli to bpc to uciekaj poki jest okazja i zanim wplacisz depozyt :f_thumbsup:

tak BPC. No już wpłaciłem.

Rzygam kombinatoryką!!! I to wszystko żeby zacząć od NL10 E... No ale nie dyskutuję, mówią licz to liczę, zobaczymy czy euro na koniec miesiąca się doliczę.

Na run narzekać nie mogę od początku. Choć chwilę musiałem się przyzwyczajać żeby nie walić barreli. Poziom między stawkami i poker roomami jest tak różny że aż trudno uwierzyć.

Bardzo staram się trzymać preflopu według otrzymanych chartsów. Nie wiem jakim cudem red line jest na +, mam wrażenie że gram hiper pasywnie, face up, no brain poker ever. No ale powiedziałem sobie, że skoro sam nic nie osiągnąłem to nie zamierzam kwestionować wiedzy coachów tylko robić dokładnie to co każą.

grałem prawie 5h, głownie 2/3 zwykłe stoły żeby kontrolować czy przestrzegam strategii.

wszyscy lubią wykresy no to proszę (zaznaczam że dobry run, mojej zasługi naprawdę niewiele tu):

Odpowiedz
Cytat
engelandrzej
Legacy Member

Kropka, zawsze mnie intrygowal bpc. Jaki program wybrałeś 6 max regularne 5k chyba?

Odpowiedz
Cytat
OkruszekPaczuszek
Poker Player

zmarnujesz tam czas, wszyscy Polacy ktorzy byli sie zawiedli, uwierz ze lepiej dac sobie z tym gownem spokoj. Lepiej zainwestowac w porzadnego trenera, wiem z wlasnego doswiadczenia. Niestety gra sie zmienila i to czego oni ucza to na nl10 zoom jest za slabe

Odpowiedz
Cytat
MarjanekRNMD
PokerStrategist

BPC jest fajne dopóki nie skapniesz że jesteś maszynką .... ale nie do robienia siana "for ju" tylko dla G. :).... wiem bo byłem, poza tym większość materiałów od nich G. rozdaje ...za 7 USD (przysłowiowe), nie trzeba płacić safety depo... ilu masz "kolegów" w grupie ?... za mnie było pod 200... itp itd.... w skrócie - nie warto :)

Odpowiedz
Cytat
MacKub94
Elite Grinder

Również polecam uciekać z BPC jak najszybciej. Po pół roku straciłem jedynie sporo czasu oraz safty depo (samo istnienie tego safty depo jest czymś chorym no ale człowiek uczy się na błedach).

Odpowiedz
Cytat