Po graniu przez dwa lata na low-mid i wygraniu paru złociszy skończyłem z graniem semi pro na tych stawkach. Zaczynam kończyć swój projekt poboczny związany z muzyką i pracuje w innej branży. Ale chciałbym pograć na luzaczku na mikro przy piwku. Bedę grał ok 2h dziennie uśredniając. Chciałbym pograć w pokera tak jak robiłem to gdy bylem nastolatkiem, czyli mieć wyjebane na shoty czy wyniki. Zaczynam z rollem 131$, będę grał nl5 i nl10. Jak spadnę do 20$ to gram nl2.
Tak cash, stawki nl50-200. Kiedyś grałem MTT ale to nielegalnie, że tak powiem :f_biggrin:. Cashowki dają dużo więcej inwencji twórczej przy grze. I nie masz sytuacji w której gram x godzin i odpadam na coolerze albo badbeacie. Wyniki będę wklejał pewnie raz na tydzień aczkolwiek przyzywyczaiłem się nie sprawdzać ich nawet przez pól roku. Chciałbym raczej aby to było miejsce luźnej wymiany zdań ludzi, którzy tu przyjdą i np będą omawiać rozdania. Jest ten BR Challenge ale ciężko określić cel. Myślę, ze może to być 1000$
Pograłem sobie trochę na nl5 i nl10 ok(2k handow) i powiem, że limity są bardzo przyjemne. Większość graczy przy stolikach to bardzo słabi gracze, pewnie z 80%. Zwiększyłem sizing izolacji z 5bb do 6bb zobaczymy jaka będzie różnica w winracie. Wyniki niestety blisko break-even. Jutro wrzucę ciekawe rozdania.
Napisane przez KochamSzczotePL
Pograłem sobie trochę na nl5 i nl10 ok(2k handow) i powiem, że limity są bardzo przyjemne. Większość graczy przy stolikach to bardzo słabi gracze, pewnie z 80%. Zwiększyłem sizing izolacji z 5bb do 6bb zobaczymy jaka będzie różnica w winracie. Wyniki niestety blisko break-even. Jutro wrzucę ciekawe rozdania.
Podsumowujac:
Probka 2k hands
80% leszcze
Izolujesz 5bb
wynik break even
Pytanie: jak bedzie kiedy zagrasz z izo 6bb( zakladam ze kolejne 2k hands )
Nie powiem wpadne zobaczyc updejt, Ciekawi mnie na ile game change'erem bedzie ten maly tweak.
GL!